Yaşıyoruz Ama
-
VBDream bunu yazdılalada bunu yazdıVBDream bunu yazdı
öncelike edebiyat yapma öyle süslü cümleler kurma bu en önemlisi. öğrencilik + metropol yalnızlığı seninkisi bu konuyu okuyan %70 aynı şeyleri hissediyordur sebebide bir kova bok olman. Kurtuluş, birşeyler üretmek ve öğrenmek.
düşündüğün gibi değil bendeki, belki herkes kendinde bişeyler bulucaktır olumsuz şeyler yazıp içini dökücektir ama benim sorunum düşündüğün gibi değil :)
sıkıntın özel falan değil, büyütülecek bir şey değil. Kime sorsan sorduğun kişinin sıkıntısı diğer herkesten fazladır çünkü hissettiğin empati kurduğundan daha kuvvetli.
Olaylar önemli değil, insanlarla yaşadığın şeyler ya da girdiğin diyaloglar, özel bir sıkıntın yok, sen özel değilsin. Önce bunları anlaman gerek.
Bilginin ve üretimin sınırı yok, ayrıca sosyal ilişkiler gibi sana kötü veya aptalca geridönüşleri de yok, aynı heyecan fakat tamamen iyi bir alışveriş.
hocam sıkıntım özel ben özelim çok farklıyım, toplum beni kaldıramıyo gibi bi modda değilim öncelikle."düşündüğün gibi değil" derken onu kastetmiştim.
ben kendi sorunlarımı kimsede görmedim.benle aynı şeyleri yaşayan insanlarda var yok değil çevremdede görüyorum bazen ama benim kadar etkilemiyo onları siklemiyolar.benim umrumda, benim için böyle şeyler önemli.ben çok yalnızım, hiçbişeyin parçası değilim.
türkiyenin en iyi okullarından birindeyim, güzel bi işim var, param var.şu an ucuz bi ülkeye kapağı atsam şu anki paramla orda bi kaç yıl rahat yaşarım.bi kaç yıl içinde orda işimi vs kurar parada kazanırım, ticarette satışta vs iyiyim.yapabileceğim şeylerin bi sınırı olduğunu düşünmüyorum ama kimle? çok yalnızım ya ben.kimle gidicem soktuğumun taylandına?
-
sizin karnınız tok agalar anladım.
-
Dert çük gibidir,kimseninkini görmezsin ve en büyük hep seninki diye düşünürsün..Herkesin bir derdi var..Allah herkese kaldırabileceği yükü versin..3 yıldır çektiklerimden bıktım mesela ama elden gelen bişey yok..Son günlerde çok sıkıldım artık bıktım yani,elimden bişey gelmediğini kendime itraf edince mala bağladım..Yazılmış bişeyler oynuyoruz bizde,ne diyelim hayırlısı
-
Poet bunu yazdı
Dert çük gibidir,kimseninkini görmezsin ve en büyük hep seninki diye düşünürsün..Herkesin bir derdi var..Allah herkese kaldırabileceği yükü versin..3 yıldır çektiklerimden bıktım mesela ama elden gelen bişey yok..Son günlerde çok sıkıldım artık bıktım yani,elimden bişey gelmediğini kendime itraf edince mala bağladım..Yazılmış bişeyler oynuyoruz bizde,ne diyelim hayırlısı
aynen reyiz, çok şükür bizim karnımız tok,şu an bu yazıyı okuyan kimsenin aç olduğunu düşünmüyorum
-
lalada bunu yazdıVBDream bunu yazdılalada bunu yazdıVBDream bunu yazdı
öncelike edebiyat yapma öyle süslü cümleler kurma bu en önemlisi. öğrencilik + metropol yalnızlığı seninkisi bu konuyu okuyan %70 aynı şeyleri hissediyordur sebebide bir kova bok olman. Kurtuluş, birşeyler üretmek ve öğrenmek.
düşündüğün gibi değil bendeki, belki herkes kendinde bişeyler bulucaktır olumsuz şeyler yazıp içini dökücektir ama benim sorunum düşündüğün gibi değil :)
sıkıntın özel falan değil, büyütülecek bir şey değil. Kime sorsan sorduğun kişinin sıkıntısı diğer herkesten fazladır çünkü hissettiğin empati kurduğundan daha kuvvetli.
Olaylar önemli değil, insanlarla yaşadığın şeyler ya da girdiğin diyaloglar, özel bir sıkıntın yok, sen özel değilsin. Önce bunları anlaman gerek.
Bilginin ve üretimin sınırı yok, ayrıca sosyal ilişkiler gibi sana kötü veya aptalca geridönüşleri de yok, aynı heyecan fakat tamamen iyi bir alışveriş.
hocam sıkıntım özel ben özelim çok farklıyım, toplum beni kaldıramıyo gibi bi modda değilim öncelikle."düşündüğün gibi değil" derken onu kastetmiştim.
ben kendi sorunlarımı kimsede görmedim.benle aynı şeyleri yaşayan insanlarda var yok değil çevremdede görüyorum bazen ama benim kadar etkilemiyo onları siklemiyolar.benim umrumda, benim için böyle şeyler önemli.ben çok yalnızım, hiçbişeyin parçası değilim.
türkiyenin en iyi okullarından birindeyim, güzel bi işim var, param var.şu an ucuz bi ülkeye kapağı atsam şu anki paramla orda bi kaç yıl rahat yaşarım.bi kaç yıl içinde orda işimi vs kurar parada kazanırım, ticarette satışta vs iyiyim.yapabileceğim şeylerin bi sınırı olduğunu düşünmüyorum ama kimle? çok yalnızım ya ben.kimle gidicem soktuğumun taylandına?
azıcık daha yaşlan yalnızlığı kefyini hiç bir şeye değişmeyeceksin. Bunları anlaman güzel birşey umarım lafta değildir çünkü ağzımızdan çıkan pek çok şeyi kapsamıyoruz. Birşeyin parçası olmana gerek yok, aitlik duygusu bir çok gençte olan bir çatlak, genci siktir et aslında tüm insan oğlunda var. Bir şeye ait olmana gerek yok. Biriyle olmana da gerek yok çünkü bir süre sonra kendin dışında herkes sana mani olmaya çalışacak ya da öyle hissedeceksin. Hani olay forever alone sa hiç arkadaşım yok diyorsan ondan kolay ne var amk.
-
VBDream bunu yazdılalada bunu yazdıVBDream bunu yazdılalada bunu yazdıVBDream bunu yazdı
azıcık daha yaşlan yalnızlığı kefyini hiç bir şeye değişmeyeceksin. Bunları anlaman güzel birşey umarım lafta değildir çünkü ağzımızdan çıkan pek çok şeyi kapsamıyoruz. Birşeyin parçası olmana gerek yok, aitlik duygusu bir çok gençte olan bir çatlak, genci siktir et aslında tüm insan oğlunda var. Bir şeye ait olmana gerek yok. Biriyle olmana da gerek yok çünkü bir süre sonra kendin dışında herkes sana mani olmaya çalışacak ya da öyle hissedeceksin. Hani olay forever alone sa hiç arkadaşım yok diyorsan ondan kolay ne var amk.
hocam öncelikle ergenliği, gençliği çoktan ve bayağı hızlı adımlarla geçtim, emin olduğum tek şey geçtiğim.bu yüzden bu düşüncelerimin geçici olduğunu hiç sanmıyorum (umarım geçicidirler)
bi şeye ait olmama gerek var, bişeye ait olmama da gerek var hacı, şu an nefes alan yürüyen bi et parçasıyım bildiğin.biri iyimisin diyince ne diyceğimi bilemiyorum.hani bişeyi istersin alırsın iyi olursun alamazsın kötü olursun.ben ne istiyorum ki lan? yalnızım amnk herşey benim olsa nolur
bide forever alone değilim sağlam bi çevrem var, "arkadaşım" dediğim hiçkimse boş değil.karı kız ortamlarım var sap değilim abaza değilim.gurur duyucağım şeyler de, kendimden utanıcağım şeyler de yaptım.
ama ne bilim ya, neyse boşver. naber?
-
böyle oldugu zamanlarda sadece xtra yada sigara içiyorum bi kac saatliginede olsa düşünmüyorum. sonra yine aynı.sende deneyebilirsin sadece bi tavsiye. yani sonuc olarak hiç bi bokun değiştigi felan yok ne yaparsan yap degişmyecek bunu kafana sok.bi süre böyle gidecegine emin olabilirsin uzun zamandır bu moddan cıkmıs değilim.hayatın kıçını yalayarak yaşadıgımı düşünüyorum.
ayteach tarafından 14/Kas/12 00:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Hacı hani kız arkadaşından ayrılanlar ya da şişmanlığı falan bunu gibi şeyleri kafasına takıp da dert etmesini anlamıyorum..Önceden ben de ediyordum kız işini falan ama öyle dertler geliyo ki insanın başına,kız konusu falan hikaye kalıyo..Kaç kere bana kız konusunu dert eden arkadaşlara,keşke derdim kız olsa da ona üzülsem dediğimi bilirim..O yüzden o tür şeylere pek canını sıkmaya değmez..
-
Sadece öneri ; anladığım kadarıyla maddi anlamda bir sıkıntın yok , bence kendini her türlü kişisel gelişim olayına yönlendir. Yabancı dil kursundan , spor salonuna , sanat kursundan , kişisel gelişim kurslarına ... Kendine ne kadar artı katarsan özgüvenin ve hayata tutunma isteğin bir adım ileri gidicektir.
Bunun yanında gittiğin ortamlarda tanıyacağın yeni insanlardan hayatının akışını değişitirecekler çıkma olasılığı da var . Ayrıca satışta vb. iyiyim yazdığından çıkarımıma göre insanlarla konuşurken kendine güvenen ve karşısındakinin sıcaklığını kazanabilen bir yapıdasın ; bu da senin , gireceğin ortamlar da insanlarla tanışma ihtimalini arttıracaktır.
Son olarak kafanın içinden geçen ne olursa , onu orda yap . Aklında kalcağına sonunda pişman ol , olursan da içimde kalmasından iyidir deyip geç , bir süre böyle yaşa belki sıkıntını atmana yardımcı olur. Kafanda tuttuğun , içine attığın şeylerin azalması seni rahatlatabilir.Saygılar sevgiler :)
-
lalada bunu yazdı
rüyanızda varolmayan insanlar görürsünüz, bi süre sonra tanıdık gelirler size, konuşursunuz muhabbet edersiniz.başka gecelerdede rüyanıza girerler onlarla arkadaş olursunuz, beraber bişeyler üretirsiniz, her korktuğunuzda uykuya koşarsınız ama o kadar kolay değildir artık rüya görmek,
çevrenizdeki, yakınınızdaki insanları kırmayın inanın bana ne kadar değerli olduklarının farkında değilsiniz
konu benim icin kapanmistir adam sizofreniye baglamis