folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Yatırım Hesabina Bloke Konulabilir Mi?



Yatırım Hesabina Bloke Konulabilir Mi?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ekim/2012
    Erkek
    dertli bunu yazdı

    şimdi sen avukatla atışmışsın ama avukatın umrunda değil sen ödemişsin ödememişsin. avukat salla başı al maaşı hesabı güder.

     

    Inadim inat bende odemeyecegim zaten olanlar olmus kara listeye girmis.  bundan sonra hiçbir banka kredi vermez bilgin olsun

    Sirf bu tehtidkar avukata ibnelik olsun diye bir sekilde bloke konmasini engellemek istiyorum.  şimdi banka kendi başına bişey yapamaz zaten konu kanuni takibe düşmüş. avukatın ibneliği için kendi sicilini yakma

    Edit: hocam acikca odemek istemiyorum bloke olursa nasil engelleyebilirim acaba? Namus meselesi oldu benim icin.   bloke olursa engelleyemezsin zaten asıl amaç bloke koydurmamak. bunun için mevzuatı okumak gerek açıkcası. eğer bi şube müdürü felan tanıdığın varsa ondan bilgi alabilirsin yada bi banka müfettişi. yoksa bireyseldeki elemanlar bilmez bu durumu.

    Edit 2 : hocam simdi soyle birsey geldi aklima hesabi maas kadar eksiye dusursem yatirdigim maas hesabi sifirlasa eksi bakiyeye bloke konabilirmi?  eksi hesaba adam niye bloke koysun. zaten eksiye düştüğünde borçlu duruma düşüyorsun. 

    şu anda zaten sen kanuni takip durumdasın. bundan sonra yapacağın işlem bankanın başka bir avukatıyla görüşme istemen olup borcu kapatman olmalı aksi halde banka bir şekilde alır alacağını zaten olay bankadan çıkmış direkt olarak devlete geçmiş.

    banka hiçbir zaman alacağını bırakmaz. bugün almadı yarın alır yarın almazsa bir yıl sonra alır ama alır. yarın bir gün iş yerine haciz memurlarıda gelebilir. 

    e devletten bi bak bakayım üzerinizde herhangi bir haciz kaydı kuydu varmı

    artık bankalar eş durumuna görede işlem yapmakta  eşin neyse sende aynısın sicil olarak.

    Hocam önerilerine kulak asicam fakat şu son satırda söylediğin şey aklıma takıldı.

    O Borctan dolayi dogal olarak eşim kredi çekemiyor vermiyorlar ama bana istediğim miktarlarda veriyorlar. Yani bu yeni bir uygulama falan mı?  

    Kötü birseymiş.


    Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Aralık/2008
    Erkek

    şimdi hangi bankadan alacağına göre değişiyor ama garanti ve iş bankası hariç diğerleri veriyor gibi durumda ancak yeni bankalar pek kulak asmıyor. 

    böyle bir durum var normalde eşinden dolayı kredi çekemeyenler var.


    imzayı bıraktım basıyorum artık
Toplam Hit: 2224 Toplam Mesaj: 13
banka maaş bloke yatırım hesabı