Yaz Okulu Tüm Üniversitelerde Kaldırılıyor.
-
Mersin üniversitesi öğrenci işleri herhangi bir yazı gelmedi resmi değil demiş :)
-
yaz okulu sayesinde okulu uzatmadım kaldırması gibi bişi var ise kötü olur :/
-
yaz okulu kalkmıycak deniyor. bütünleme geliyor deniyor.
bütünleme gelirse bütün öğrenciler beleş diplomaya sahip olacak.
büt dediğiniz nedir : vize ve finalden kalmışsınızdır en son bir hak tanınır ve sınıfa 150 öğrenci girer sınav için herkes kopya çeker ve sınavı geçersiniz. sınavdan geçmeniz için öğretmenlerde yardım eder... sonra beleş diploma alınır. bu kadarına pes...herkesi üni mezunu yapıp ortalık amele kaynayacak.. -
yahu 2. sayfada belirttim baslıgı hatalı yazdıgımı, evet yaz okulu kalkmıyor, sadece tüm üniversitelere büt geliyor.
bu mesajın pesine bari düzeltme yapmayın |:
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------yaz okulu kalkmıycak deniyor. bütünleme geliyor deniyor.
büt dediğiniz nedir : vize ve finalden kalmışsınızdır en son bir hak tanınır ve sınıfa 150 öğrenci girer sınav için herkes kopya çeker ve sınavı geçersiniz. sınavdan geçmeniz için öğretmenlerde yardım eder... sonra beleş diploma alınır. bu kadarına pes...herkesi üni mezunu yapıp ortalık amele kaynayacak..
-----------------------------Bu ne saçma bi yorumdur ya,lise terk misin sen?Yada yüksekokul işletme filan mı okudun?mühendislikte okuyorum her sınavda 2 asistan + hoca oluyor haberin var mı,bırak kopyayı kafanı bile çevirsen kağıdı alıyorlar,yani çalışmadıysan bekle geçersin,kaldı ki o yaz okulu denen sikik şeye her sene 500,600 1 milyar veriliyor haberin var mı?Özel ünversitede değil devlet üniversitesinde alıyorlar bu parayı.İyi oldu sırf yaz okulundan para almak için bırakan hocalara inat bi şansımız daha olucak.
Ayrıca bütçüler sınırsız sınava giriyorlardı bizim belli bi krediye takılıyorduk,durumun yaz okuluna kaldıysa çokta bi işe yaramayıp yine uzatıyordun bu sistem çok iyi;
YAZ OKULU+BÜT çok çok iyi
Yaz okulu 2.öğretim ücretlerinin düzenlenmesinden sonra süper bi karar daha oldu seneye katını alıcaklar gibi geliyor harca zam ile filan ama yapmazlar inşallahta böyle öğrenci dostu olur.
-
sadece büt olan okulladaki öğrencilerde başka okullardaki yaz okullarına gidebilecekse süper olur...bizde büt var ama hiç de öle rahat kopya çekilipte hoca sallamadan geçirmiyo..inadına zor soruyo p...ler
-
hallederi_55 bunu yazdı:
-----------------------------kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------yaz okulu kalkmıycak deniyor. bütünleme geliyor deniyor.
büt dediğiniz nedir : vize ve finalden kalmışsınızdır en son bir hak tanınır ve sınıfa 150 öğrenci girer sınav için herkes kopya çeker ve sınavı geçersiniz. sınavdan geçmeniz için öğretmenlerde yardım eder... sonra beleş diploma alınır. bu kadarına pes...herkesi üni mezunu yapıp ortalık amele kaynayacak..
-----------------------------Bu ne saçma bi yorumdur ya,lise terk misin sen?Yada yüksekokul işletme filan mı okudun?mühendislikte okuyorum her sınavda 2 asistan + hoca oluyor haberin var mı,bırak kopyayı kafanı bile çevirsen kağıdı alıyorlar,yani çalışmadıysan bekle geçersin,kaldı ki o yaz okulu denen sikik şeye her sene 500,600 1 milyar veriliyor haberin var mı?Özel ünversitede değil devlet üniversitesinde alıyorlar bu parayı.İyi oldu sırf yaz okulundan para almak için bırakan hocalara inat bi şansımız daha olucak.
Ayrıca bütçüler sınırsız sınava giriyorlardı bizim belli bi krediye takılıyorduk,durumun yaz okuluna kaldıysa çokta bi işe yaramayıp yine uzatıyordun bu sistem çok iyi;
Yaz okulu 2.öğretim ücretlerinin düzenlenmesinden sonra süper bi karar daha oldu seneye katını alıcaklar gibi geliyor harca zam ile filan ama yapmazlar inşallahta böyle öğrenci dostu olur.
-----------------------------sakin ol genç...
-
Mezun olduktan sonra mı yaptılar bu sistemi, çok geç kalmışlar. Bizim okulda ne bütünleme vardı ne yaz okulu.
-
hallederi_55 bunu yazdı:
-----------------------------kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------aynen hacı finalde sınava başlıyıcaz bekliyoruz , daha soruları görmeden hocanın sorusu kaç kişi yaz okuluna gelicek :=)
-
la sanki zorla yaz okuluna birakiyorlar sizi dimi? iyi olmus diyosunuz birde :D