folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yaz Okulu Tüm Üniversitelerde Kaldırılıyor.

Yaz Okulu Tüm Üniversitelerde Kaldırılıyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

Mersin üniversitesi  öğrenci işleri  herhangi bir yazı gelmedi resmi değil demiş :)

onekine?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockes
    rockes's avatar
    Erkek

yaz okulu sayesinde okulu uzatmadım  kaldırması gibi bişi var ise kötü olur :/

askerden geldi işsiz . edit: artık işli
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yaz okulu kalkmıycak deniyor. bütünleme geliyor deniyor.

bütünleme gelirse bütün öğrenciler beleş diplomaya sahip olacak. 

büt dediğiniz nedir : vize ve finalden kalmışsınızdır en son bir hak tanınır ve sınıfa 150 öğrenci girer sınav için herkes kopya çeker ve sınavı geçersiniz. sınavdan geçmeniz için öğretmenlerde yardım eder... sonra beleş diploma alınır. bu kadarına pes...herkesi üni mezunu yapıp ortalık amele kaynayacak..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yahu 2. sayfada belirttim baslıgı hatalı yazdıgımı, evet yaz okulu kalkmıyor, sadece tüm üniversitelere büt geliyor.

bu mesajın pesine bari düzeltme yapmayın |:

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

büt dediğiniz nedir : vize ve finalden kalmışsınızdır en son bir hak tanınır ve sınıfa 150 öğrenci girer sınav için herkes kopya çeker ve sınavı geçersiniz. sınavdan geçmeniz için öğretmenlerde yardım eder... sonra beleş diploma alınır. bu kadarına pes...herkesi üni mezunu yapıp ortalık amele kaynayacak..

Bu ne saçma bi yorumdur ya,lise terk misin sen?Yada yüksekokul işletme filan mı okudun?mühendislikte okuyorum her sınavda 2 asistan + hoca oluyor haberin var mı,bırak kopyayı kafanı bile çevirsen kağıdı alıyorlar,yani çalışmadıysan bekle geçersin,kaldı ki o yaz okulu denen sikik şeye her sene 500,600 1 milyar veriliyor haberin var mı?Özel ünversitede değil devlet üniversitesinde alıyorlar bu parayı.İyi oldu sırf yaz okulundan para almak için bırakan hocalara inat bi şansımız daha olucak.

Ayrıca bütçüler sınırsız sınava giriyorlardı bizim belli bi krediye takılıyorduk,durumun yaz okuluna kaldıysa çokta bi işe yaramayıp yine uzatıyordun bu sistem çok iyi;

YAZ OKULU+BÜT çok çok iyi

Yaz okulu 2.öğretim ücretlerinin düzenlenmesinden sonra süper bi karar daha oldu seneye katını alıcaklar gibi geliyor harca zam ile filan ama  yapmazlar inşallahta böyle öğrenci dostu olur.

_ICEMAN_
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

sadece büt olan okulladaki öğrencilerde başka okullardaki yaz okullarına gidebilecekse süper olur...bizde büt var ama hiç de öle rahat kopya çekilipte hoca sallamadan geçirmiyo..inadına zor soruyo p...ler

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hallederi_55 bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

Bu ne saçma bi yorumdur ya,lise terk misin sen?Yada yüksekokul işletme filan mı okudun?mühendislikte okuyorum her sınavda 2 asistan + hoca oluyor haberin var mı,bırak kopyayı kafanı bile çevirsen kağıdı alıyorlar,yani çalışmadıysan bekle geçersin,kaldı ki o yaz okulu denen sikik şeye her sene 500,600 1 milyar veriliyor haberin var mı?Özel ünversitede değil devlet üniversitesinde alıyorlar bu parayı.İyi oldu sırf yaz okulundan para almak için bırakan hocalara inat bi şansımız daha olucak.

Ayrıca bütçüler sınırsız sınava giriyorlardı bizim belli bi krediye takılıyorduk,durumun yaz okuluna kaldıysa çokta bi işe yaramayıp yine uzatıyordun bu sistem çok iyi;

Yaz okulu 2.öğretim ücretlerinin düzenlenmesinden sonra süper bi karar daha oldu seneye katını alıcaklar gibi geliyor harca zam ile filan ama  yapmazlar inşallahta böyle öğrenci dostu olur.

sakin ol genç...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

Mezun olduktan sonra mı yaptılar bu sistemi, çok geç kalmışlar. Bizim okulda ne bütünleme vardı ne yaz okulu.

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

hallederi_55 bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

aynen hacı finalde sınava başlıyıcaz bekliyoruz ,  daha soruları görmeden hocanın sorusu kaç kişi yaz okuluna gelicek :=)

onekine?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

la sanki zorla yaz okuluna birakiyorlar sizi dimi? iyi olmus diyosunuz birde :D

anca gidersin...
Toplam Hit: 3595 Toplam Mesaj: 35