Yazılım Sahteciliği Kurbanı Olabilirsiniz Gitmiyor
-
Bu windows un güncelleştirmelerden sonra gelen zımbırtısı geliyo her bilgisayar açılışında Legal Xp programıyla orjinal yapıorm oluyo bilgisayar kapanıp açıldığında tekrar "Yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz " diyor ilk defa geçen sene çıtığında bi yapmıştım ta ki 2-3 gün önce tekrar vardi uyarıyı orjinal yapıorm ertesi gün açıorm tekrar sahte olmuş :S nedir bu sorun ?
bilgisayarda deepfreeze tarzı bişi yok :S
-
http://uploaded.to/?id=b6cgbj işini görür mü?
-
ne olduunu söleseydin keşke bakıorm şimdi
bu arada sorunum xp yi orjinal yapmak değil yapabiliyorum ama ertesi güne tekrar kopya oluyor sorunu anlamadım :S
-
bu verdiğin program uyarı vermesini engelliyo yani full yapmıyor
-
orjinal yaptım hijackthis den kontrol etmesini engelledim sorunu anladım sanırım bilgisayar her açılışında sitesine bağlanıp kontrol ediyormuş bende hijackthis den engelledm yarın ola hayrola bakalım yarın da dicekmi..
-
regeditde WinLogon.dll yi arat
bulunduğu klasörü kökünden sil
windowsunu orjinal yapmaz ama
karşına bir daha çıkmaz yazılım sahteciliği uyarısı -
Kanja yüksek ihtimal yapmışsındır fakat bir hatırlatma bu işlemi gerçekleştirdikten sonra xp legalken otogüncelleştirmeleri kapat derim ben.Ondanda kaynaklanabilir ki çoğu zaman mic bunu bu şekilde kontrol ediyor.
-
Shimarik bunu yazdı:
-----------------------------
Kanja yüksek ihtimal yapmışsındır fakat bir hatırlatma bu işlemi gerçekleştirdikten sonra xp legalken otogüncelleştirmeleri kapat derim ben.Ondanda kaynaklanabilir ki çoğu zaman mic bunu bu şekilde kontrol ediyor.
illegalken mi demek istedin
-
evet bu sabah uyarı vermedi ama o lanet olası orjinal bildirimi güncelleştirmesi geldi yüklemiyorum şimdi yüklicem merak edeiyorum yinemi çakma dicek :D acı gerçekle yüzeleşmek istiyorum :D
edittt: ohh bee çakmadı bill amca sahte olduunu :D
-
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------illegal sistem legalleştikten sonra otogüncellemeleri kapatmanın yararlı olduğuna inanıyorum.
-
Shimarik bunu yazdı:
-----------------------------WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------illegal sistem legalleştikten sonra otogüncellemeleri kapatmanın yararlı olduğuna inanıyorum.
eğer lisans numaran kullanılabilirse sadece güncelleştirmeleri alırsın
yok öyle değilse yazılım sahteciliği uyarısı alırsın
karşında yazılım devi microsoft var bir avuç lamer değil
orjinal olmadığını anlayınca keylogger yüklicek halleri yok :F
yani demek istediğim şu, güncelleştirmede illegal uyarısı almıyorsan legal gözüküyor demektir
ve güncelleştirme yapmamanın bir anlamı yok.