YDS Sınavı Hakkında Bilgileriniz?
-
Ingilizce biliyorum diye zannettim 50 liraya iki kalem ve şeker aldim
-
Sınav basitti ya . Keşke biraz daha kelime çalışaydım.
-
h2run bunu yazdıflassy bunu yazdıflassy bunu yazdı
84 aldım 90ı deneyeceğiz bakalım,şaşırtıcıdır ki IELTS'ye göre daha düşük aldım.
ucundan 90 çıkarsa çıkar,paragraflar çok yordu
Nasıl bu kadar geliştirdin ıngılızceyı hocam :)
İlgim vardı hocam hep liseden beri,yurtdışında kaldım 1 sene ve üniversiteyi'de ingilizde okudum 5 yıl.
-
Seneye gireceğim ngilizce temel seviyede.
Baharda halledermiyim. Düzenli çalşrm. İng seviyore.
-
Ben bi bok anlamadım bu sınavdan, sadece Türkçe metinler vardı onları anlayabildim ama onunda cevabı ingilizceydi :P
Şaka bi yana anadolu lisesi hazırlıktan bu yana ingilizce görmedim paragrafları filan az çok anlıyorum ne anlatmaya çalıştığını ama grammar'im filan bu kadar iyi değil. İngilizce öğretmeni arkadaşlar var adamlar yata yata 90 alıyor bazen okudugun bölüm bi halta yaramıyorsa ingilizce eğitim veren bi bölüm okumak gerek diye düşünüyorum.
-
ilk 50 sorudan sonra çok sıkıldım çok saçma bi sınavdı dilbilgisi gibi.... toefl rulzz
-
Paragraf şıklarındaki çeldiriciliği saymazsak, genel anlamda sınav kolaydı. Bi 60-65 arası doğru gelir heralde.
-
-
rezalet :d hemen bir kursa baslıyorum.
-
flassy bunu yazdıh2run bunu yazdıflassy bunu yazdıflassy bunu yazdı
84 aldım 90ı deneyeceğiz bakalım,şaşırtıcıdır ki IELTS'ye göre daha düşük aldım.
ucundan 90 çıkarsa çıkar,paragraflar çok yordu
Nasıl bu kadar geliştirdin ıngılızceyı hocam :)
İlgim vardı hocam hep liseden beri,yurtdışında kaldım 1 sene ve üniversiteyi'de ingilizde okudum 5 yıl.
Yine alamadık 90,hayal oldu gene.