Yedek Subay Oldum Mürid Kardeşlerim Balıkesir Çayırhisar
-
dj_alper mürid kardeşimin tavsiyeleri beni teşvik etti ahanda şimdi koşa koşa gidip teslim olucam :D bakalım herkes yediyse bize de yedirirler hiç kuşkum yok :D
-
Hayırlı Olsun Merkeze Yakındır. çok güzel yer Ordu donatım bölgesidir. hemen hemen yanında 9. HKk 9.Ana Jet üssü vardır. balıkesir güzel memleket yanlız çarşısında gezilecek bi yeri faz yok çok küçüktür. gençlik parkı vardır. tüm mehmetçik oraya gider izin zamanında işlek yerdir. iyi yere düşmüşün hayırlı olsun
Allah Türk Askerini Korusun
-
Hayırlı olsun.. Cem Yılmaz'ın skeçi aklıma geliyor yedek subay konusunda ama :F
İnşallah sağ salim dönersin..
-
mürid kardeşlerim bilgisi olan var mı ne götürmek lazım yedeksubay olarak ... yemin töreni kaç günden olur :D tam bi acemiyim yahu :P
-
şu an askerliğini atğm olarak yapan biri olarak geçmiş olsun :)
-
3Dxsolid bunu yazdı:
-----------------------------
mürid kardeşlerim bilgisi olan var mı ne götürmek lazım yedeksubay olarak ... yemin töreni kaç günden olur :D tam bi acemiyim yahu :P
-----------------------------hoca bolbol çamaşır al :D
ayakkabı geçesi al (ben silikon tabanlık kullanıyordum )
traş malzemen temizlik malzemen bol olsun 1 ay dışarı yok
saf saf dolaşma uzunlara ezdirme kendini 1 ay sonra onun üst rütbesi olacaksın :)
ayık ol :)
-
içerise alamıyomuyuz bunları :D yedek subay rahat olur dediler bak sen yahu :D
-
hadi bana geçmiş olsun
-
balıkesir iyi güzel yer de gezicek yer hakkaten az. Atatürk parkı var askerler akın ediyo çarşı izninde hava güzel olursa. Sırf o yüzden kızlar gitmiyo o günler oraya :D çıkarsınız milli kuvvetler caddesinde iki tur atarsınız sonra saat kulesinin o tarafa gidersiniz yada toplu taşımadan yaylada alışveriş merkezine gidersiniz falan :) milli kuvvetlerde öz kebabistan var ıskenderi künefesi iyidir :) yada öz merkezin ordaki cafelerden birine de oturabilirsiniz karı kız bol olur oralarda :)
-
İyi askerlik geçirmen dileğiyle