folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yemek Ver Lan!!

Yemek Ver Lan!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    Keyr00t bunu yazdı

Oha aq suriyeliler hayvanlar için koyduğu yemeği yiyor diye kızan adam var. Plastik kabı çalmak nedir abi ne koyuyorsun kapıya bir yoğurt kabını kim çalar aq bokunu çıkarttıniz

Hayvanları sevipte aç bi adamın kapıdaki yemeği yemesine  kızmak kadar tutarsız bir davranış olamaz

yaşadıgım olayı diyeyim eylül gibi kapıya bi damacanayı kestim içine yemek koydum köpekler için suriyelinin biri geldi yemegi göktü kabı götürdü bende peşinden koştum yakaladım napıyon lan dedim arapça konuşmaya başladı şimdi gelde...  neyse ..  hayvanları sevelim.

Yorumu kişisel algılama hocam

Yemeyeceğin yarağın altına girmicen o zaman Suriye de ortalık günlük güneşlikken gelip sınıra çadır kurmucaksın

Madem bakamıcan ne yrağıma adamları başına getirdin Esad orda bigün şikayet etti mi alın bunlara bakamıyoruz diye

Mesele kedi köpeğe farkındalık yaratmaksa insanlıktan çıkmadan yapın kaş yapacam derken gözü çıkarmayın plastik kaplar kıymete bindiyse strafor kaplara koyun 

Mk ülkesinde çomarlar yetiyor bide kedi köpek için manifesto yayınlatmayın 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sandman02
    sandman02's avatar
    Erkek

dün bi tavuklu makarna yaptım dayanamadım 

yarısını bu sıpalara verdim hayvanların tok kalması onları soğuktan koruma da önemli bir

yere sahip diye biliyorum yiyemeyeceğinizi verin dostlar fazla yemektense normal yiyin fazlası bu dostlarımıza gitsin 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seminerist
    Seminerist's avatar
    Erkek

Güzel birşey ya , bizim yan parkta köpekler var. Anne-baba da yemek den kalanları torbaya koyuya sabah arabayı çalıştırmaya giderken parkın kenarına bırakıyorlar. Şerefsizler alıştı sabah bekliyo zaten orada :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Migros ve tansaşta 1TL ye kedi ve köpek mamaları satılıyor onlardan da alıp verebilirsiniz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

Bizde dün bununla ilgili bir etkinlik yaptık Fotoğraf atölyemizle. 

https://www.facebook.com/mustykte52/videos/vb.100001406937606/1375331022523782/?type=3 

Ek :  Bu da haberi 

http://www.memleket.com.tr/komekten-dogaya-saygi-1026188h.htm 

MustyKTE tarafından 30/Ara/16 22:08 tarihinde düzenlenmiştir

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo
    Ar0fer bunu yazdı

Migros ve tansaşta 1TL ye kedi ve köpek mamaları satılıyor onlardan da alıp verebilirsiniz.

evet çok iyi oluyor. Bizim burada bir markete soyledim adam girişimci alip kasanın yanına koymuş bozuk para niyetine de veriyor. istersen parasini birakin ben de veririm şeklinde bir satiş stratejisi geliştirmiş.

Ben şeker hastasi olduğumdan ekmeği biraktim 1 ekmek alıyoruz onunda yarisi bayatliyor hatun kalan corbaya doğruyor çöpün kenarına birakiyorum max 10 dk sonra silip supurulmuş oluyor. Yasadiğim cevrede kedi kopek yok denilecek kadar az ama olanlar da aç demekki.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Bu duyarliliginin daimi oldugunu gormek cok guzel kaptan cunku biz bazen vurdurulmadan calismayan motor gibiyiz. 

Pisirip disari cikip kedi kopek arayacak vakti olmayanlar haytap a bagis da yapabiir haytap bagis konusunda ulkede guvenilebilecek tek dernektir belki de. Kutahyada geçen bir olaypatlak verdi aninda gidip aldilar 38 köpeği hatirladikca bile canim aciyor.. 

Ama disari cikip kendi ellerinizle beslemek ya da bir kenara koyup uzaklasip yemelerini izlemek bambaska bir șey bu aksam cikmistim disari baya bi dolastim ne kedi NE kopek goremedim hava zaten buz gibi donus yolunda cop tenekesinin etrafinda koklanan bir kopek gordum kalibina ragmen insandan korktugu belliydi fazla yaklasmadim urkek bakislarini gordukten sonra yerde koydum kabini yerken kuyruk sallamasi tesekkurler demek gibiydi adeta yemegini bitirinceye kadar Allah sahittir ki birakin soguyu hissetmeyi icimin isindigini hissettim. 

Bazen yasam "insanin"  elinde. Seyirci kalani suclamam asla ama bir yerden sonra sadece seyretmek size de dokunacak ve disari cikip kedi köpek arayacaksiniz. Vicdan ilahi bir takiptir,  kimseye anlatarak veremezsiniz sadece sahip olanlari durtup kendilerine gelmelerine vesile olabilirsiniz. 

Troubles'll come & they'll pass
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Memleketimin kedi, köpeği şu suriyelilerden daha değerli gözümde.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek
    Florenzi bunu yazdı

Memleketimin kedi, köpeği şu suriyelilerden daha değerli gözümde.

Hacı abi bu çok ağır bir bakış açısı bence hoş değil ve sana da yakışmıyor. 

Ek olarak hacılar durumu olan özellikle sigara falan içen göteleklere diyorum 

şundan 1 tane alın amk 3 sigara parası 

http://www.hepsiburada.com/goody-gourmet-kedi-mamasi-15-kg-kk-p-PTTROP2242

bunları küçük küçük buzdolabı poşetlerine paylaştırıp dışarı çıkarken yanınıza alın sokakta gördüğünüz aç hayvanlara verin

Çok zor bişey değil gayette yeterli tek sıkıntısı biraz GAY amk ona da yapacak bişey yok yavrucaklar için okadar olacak :D

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek

Biz yaptık koyduk mahalleye, 1 gün durmadı çalmışlar.

Toplam Hit: 5163 Toplam Mesaj: 32
yemek vermezsen basur ol inşallah