Yemek Ver Lan!!
-
KaptaN bunu yazdıKeyr00t bunu yazdı
Oha aq suriyeliler hayvanlar için koyduğu yemeği yiyor diye kızan adam var. Plastik kabı çalmak nedir abi ne koyuyorsun kapıya bir yoğurt kabını kim çalar aq bokunu çıkarttıniz
Hayvanları sevipte aç bi adamın kapıdaki yemeği yemesine kızmak kadar tutarsız bir davranış olamaz
yaşadıgım olayı diyeyim eylül gibi kapıya bi damacanayı kestim içine yemek koydum köpekler için suriyelinin biri geldi yemegi göktü kabı götürdü bende peşinden koştum yakaladım napıyon lan dedim arapça konuşmaya başladı şimdi gelde... neyse .. hayvanları sevelim.
Yorumu kişisel algılama hocam
Yemeyeceğin yarağın altına girmicen o zaman Suriye de ortalık günlük güneşlikken gelip sınıra çadır kurmucaksın
Madem bakamıcan ne yrağıma adamları başına getirdin Esad orda bigün şikayet etti mi alın bunlara bakamıyoruz diye
Mesele kedi köpeğe farkındalık yaratmaksa insanlıktan çıkmadan yapın kaş yapacam derken gözü çıkarmayın plastik kaplar kıymete bindiyse strafor kaplara koyun
Mk ülkesinde çomarlar yetiyor bide kedi köpek için manifesto yayınlatmayın
-
dün bi tavuklu makarna yaptım dayanamadım
yarısını bu sıpalara verdim hayvanların tok kalması onları soğuktan koruma da önemli bir
yere sahip diye biliyorum yiyemeyeceğinizi verin dostlar fazla yemektense normal yiyin fazlası bu dostlarımıza gitsin
-
Güzel birşey ya , bizim yan parkta köpekler var. Anne-baba da yemek den kalanları torbaya koyuya sabah arabayı çalıştırmaya giderken parkın kenarına bırakıyorlar. Şerefsizler alıştı sabah bekliyo zaten orada :D
-
Migros ve tansaşta 1TL ye kedi ve köpek mamaları satılıyor onlardan da alıp verebilirsiniz.
-
Bizde dün bununla ilgili bir etkinlik yaptık Fotoğraf atölyemizle.
https://www.facebook.com/mustykte52/videos/vb.100001406937606/1375331022523782/?type=3Ek : Bu da haberi
http://www.memleket.com.tr/komekten-dogaya-saygi-1026188h.htm
MustyKTE tarafından 30/Ara/16 22:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Ar0fer bunu yazdı
Migros ve tansaşta 1TL ye kedi ve köpek mamaları satılıyor onlardan da alıp verebilirsiniz.
evet çok iyi oluyor. Bizim burada bir markete soyledim adam girişimci alip kasanın yanına koymuş bozuk para niyetine de veriyor. istersen parasini birakin ben de veririm şeklinde bir satiş stratejisi geliştirmiş.
Ben şeker hastasi olduğumdan ekmeği biraktim 1 ekmek alıyoruz onunda yarisi bayatliyor hatun kalan corbaya doğruyor çöpün kenarına birakiyorum max 10 dk sonra silip supurulmuş oluyor. Yasadiğim cevrede kedi kopek yok denilecek kadar az ama olanlar da aç demekki.
-
Bu duyarliliginin daimi oldugunu gormek cok guzel kaptan cunku biz bazen vurdurulmadan calismayan motor gibiyiz.
Pisirip disari cikip kedi kopek arayacak vakti olmayanlar haytap a bagis da yapabiir haytap bagis konusunda ulkede guvenilebilecek tek dernektir belki de. Kutahyada geçen bir olaypatlak verdi aninda gidip aldilar 38 köpeği hatirladikca bile canim aciyor..
Ama disari cikip kendi ellerinizle beslemek ya da bir kenara koyup uzaklasip yemelerini izlemek bambaska bir șey bu aksam cikmistim disari baya bi dolastim ne kedi NE kopek goremedim hava zaten buz gibi donus yolunda cop tenekesinin etrafinda koklanan bir kopek gordum kalibina ragmen insandan korktugu belliydi fazla yaklasmadim urkek bakislarini gordukten sonra yerde koydum kabini yerken kuyruk sallamasi tesekkurler demek gibiydi adeta yemegini bitirinceye kadar Allah sahittir ki birakin soguyu hissetmeyi icimin isindigini hissettim.
Bazen yasam "insanin" elinde. Seyirci kalani suclamam asla ama bir yerden sonra sadece seyretmek size de dokunacak ve disari cikip kedi köpek arayacaksiniz. Vicdan ilahi bir takiptir, kimseye anlatarak veremezsiniz sadece sahip olanlari durtup kendilerine gelmelerine vesile olabilirsiniz.
-
Memleketimin kedi, köpeği şu suriyelilerden daha değerli gözümde.
-
Florenzi bunu yazdı
Memleketimin kedi, köpeği şu suriyelilerden daha değerli gözümde.
Hacı abi bu çok ağır bir bakış açısı bence hoş değil ve sana da yakışmıyor.
Ek olarak hacılar durumu olan özellikle sigara falan içen göteleklere diyorum
şundan 1 tane alın amk 3 sigara parası
http://www.hepsiburada.com/goody-gourmet-kedi-mamasi-15-kg-kk-p-PTTROP2242
bunları küçük küçük buzdolabı poşetlerine paylaştırıp dışarı çıkarken yanınıza alın sokakta gördüğünüz aç hayvanlara verin
Çok zor bişey değil gayette yeterli tek sıkıntısı biraz GAY amk ona da yapacak bişey yok yavrucaklar için okadar olacak :D
-
Biz yaptık koyduk mahalleye, 1 gün durmadı çalmışlar.