Yemeksepeti.Com Reklamı
-
Yemeksepeti.com'un ofisi tanıtılmıştı geçenlerde.video aşağıda belki izleyen olmamıştır.
Şimdi sizin biraz daha midenizi bulandırmak istiyorum.Neden mi? Bu yukarda gördüğünüz kendini beğenmiş kişilik aşağıdaki sanki bir başyapıt çevirirmiş edasıyla nasıl oynamış onu görün.
http://www.youtube.com/watch?v=mqFT_utedC0&feature=youtu.be
İster istemez bu karikatür insanın aklına geliyor dostlarım.Bir kez daha gördük ki para yanlış insanların elinde
-
senin bu başlığı açmanın sebebi, bilinç altındaki neden ben değil? sorusu.
-
Cidden adamın bakışları felan acayip kendini üstün gören garip bir adama benziyor
-
İyide adam türkiyede genel anlamda böyle bir ilke imza atmış övünmek hakkı ?
Abi beni sizler var ettinizmi diyecekti ?
Kime neye bu trip ?
-
bole sistem kurup yonetmek bole bi fikir gelistirip bunca zaman hayatta basarili bi sekilde tutmak birakda adamin biraz g.tu kalksin aynisini sen yapabilmis olsaydin yada biz emin ol ondan pek farkimiz olmaz hatta takla bile atio olabilirdik o cekimde
-
hoca eyvallah adamın tavırları çok uyuz (reklamdan ziyade daha önce paylaşılan tanıtım videosu için diyorum) ama bunu içten içe düşmanlığa dönüştürmenin ne gereği var ki. Etraf paralı hıyar dolu yapacak bişey yok.
-
arkadaşlar çoğunuz haklısınız da nerden geliyor bu göt kalkıklığı diye sorarlar adama.Ben ülkemizdeki büyük websiteleri nasıl oluşmuş kurucularının ağzından dinledim.Ve açıkcası da bu adam gibisini de hiç görmedim.aşağıdaki videoları izleyin beni anlarsınız.
Çiçeksepeti kurucusu emre aydın
Bobiler.org kurucusu ozan tüzün
sallayın hepsini ayteki herkes bilir.
-
Hacı iyi hoş diyosunda kime ne ? Adam isterse dağılın lan dünyaları ben yarattımda diyebilir ?
Sen takarsın takmazsın o ayrı ama istediğini yapar kimsede karışamaz ?
Senin baya canın sıkılmış kafayı takacak şey bulamamışsın :)
iLLuMiNaTi tarafından 12/Eki/12 17:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Nevzat Aydın'ın tipini gördün balina gibi bir insan. Reklamda cambaz olacak değil herhalde, zaten sakin bir yapısı var gayet normal biçimde stilini yansıtıyor. Bu tarz internet aleminde piyasa yapmış girişimciler türkiyede yok kadar az. Yemeksepeti.com dahice bir fikir kendisini tebrik ederim.
-
Abi adamın ofisini ve çalışma prensibini görünce hayran oldum. Büyük başarı. Kibirli ise kibirine saygı duymak lazım
-
Thelordmax bunu yazdı
Nevzat Aydın'ın tipini gördün balina gibi bir insan. Reklamda cambaz olacak değil herhalde, zaten sakin bir yapısı var gayet normal biçimde stilini yansıtıyor. Bu tarz internet aleminde piyasa yapmış girişimciler türkiyede yok kadar az. Yemeksepeti.com dahice bir fikir kendisini tebrik ederim.
fikir kendinin değil amerikada görmüş türkiyede yapmış.