folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Yeni Açtığım Site Hangi Yaş Grubuna Hitap Eder?

Yeni Açtığım Site Hangi Yaş Grubuna Hitap Eder?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

hocalar yeni bir proje düşündüm, bakalım tutucak mı..

siteye hergün bir adet yaşanmış öykü ekliycem, hani şu tüyleri diken diken eden yaşanmış gerçek öykülerden..

Her Gün Yüreğinizi Isıtacak Bir Öykü ! sloganıyla piyasaya sürmeye başlıycam..

ancak bu tür lise yıllarında ilgimi çekerdi şu an değil (22).

acaba herkes için mi böyle?

bi kaç sitede reklam vericem, ona göre yaş kitlesi belirlemem gerek..

ilkokul,lise sınıfı kişiler için mi

üni,yetişkin tayfası için mi ziyaretçi toplulugu toplayayım?

edit. site adı: http://www.gunlukhikaye.com/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

62 yaşında okumayı çok seven birini tanıyorum baya bi kitabı var 

ben 22 yaşındaım hikayler veya romanlar  ilgimi çekmiyor malesef (istisnaları var tabiki )

15 yaşında habire kitap okuyanlarda var 

herkese hitap etse olmaz mı? :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

bana hitap etmedi hoca ama kaç yaşına eder bilmem

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    Hocam yasi bosver. Bence site goze hitap etsin. Ama daha siteye giriste tuyleri diken diken edecek tema vs. kurma. Cok sade ve hos olmali. Renk olarak turkuazi sec. Soguk bir renktir ve rahatlik verir okuyana sikilmaz :)

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

temayı gördüğümde içim bir tuhaf olmuştu..kaçmak için uğraşsam da ellerim titriyordu..beynim birden sekmedeki çarpıyı hiç bulamayacağıma inandırdı beni..ve ben de kalbimin sesini dinledim..ctrl+w  kombinasyonunu kullandım..

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

murdery bunu yazdı:
    -----------------------------

temayı gördüğümde içim bir tuhaf olmuştu..kaçmak için uğraşsam da ellerim titriyordu..beynim birden sekmedeki çarpıyı hiç bulamayacağıma inandırdı beni..ve ben de kalbimin sesini dinledim..ctrl+w  kombinasyonunu kullandım..

:D sadasfgg tema 15,16 yaşındakilere hitap eder de içeriği bilmem hacım bence normal bir blog kursan çok çocuksu geldi bana tabi kendin bilirsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ruindula
    ruindula's avatar
    Erkek

Biz babamla arabamıza bindik ve evimize döndük. O gece sirke gidemedik, ama bunun hiç önemi yoktu.

vaybe çok fena oldum.

odtü uzay fiziği okuyan biri bu sitede takılırmı bilememde, ben odtü lü değilim 1-2 hikaye okudum iyiydi :D bloğuma çalacam ve alıntı vermeyecem eheheh...

tabiki alıntı vericem söz, bu arada bence bu site bayan arkadaşlara daha iyi gider.

tbt için bir imza hiç düşünmemiştim <br> zulm ile abad olanın,akıbeti berbad olur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

işte hitap edeceğim kitle bu yüzden önemli hocalar.. bayan ziyaretçiler,14-15 tayfası için çok hoş bir tema olabilir. siz müridler için ise sıçsan daha güzel bir şey çıkar gibi görünebilir :)

Daniel-Koo bunu yazdı:
    Hocam yasi bosver. Bence site goze hitap etsin. Ama daha siteye giriste tuyleri diken diken edecek tema vs. kurma. Cok sade ve hos olmali. Renk olarak turkuazi sec. Soguk bir renktir ve rahatlik verir okuyana sikilmaz :)

murdery bunu yazdı:

zone bunu yazdı:

murdery bunu yazdı:

:D sadasfgg tema 15,16 yaşındakilere hitap eder de içeriği bilmem hacım bence normal bir blog kursan çok çocuksu geldi bana tabi kendin bilirsin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

sarmaz hocam ya

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Belki de yas grubu yerine okumayi seven kitlelere hitab etmesi bakimindan degerlendirilmesi gereken bir sitedir , ne dersiniz ?

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

sağlam prof. bi tema olursa bence iş görür. Arşivin sağlam belli ki.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
Toplam Hit: 3382 Toplam Mesaj: 29