Yeni Açtığım Site Hangi Yaş Grubuna Hitap Eder?
-
hocalar yeni bir proje düşündüm, bakalım tutucak mı..
siteye hergün bir adet yaşanmış öykü ekliycem, hani şu tüyleri diken diken eden yaşanmış gerçek öykülerden..
Her Gün Yüreğinizi Isıtacak Bir Öykü ! sloganıyla piyasaya sürmeye başlıycam..
ancak bu tür lise yıllarında ilgimi çekerdi şu an değil (22).
acaba herkes için mi böyle?
bi kaç sitede reklam vericem, ona göre yaş kitlesi belirlemem gerek..
ilkokul,lise sınıfı kişiler için mi
üni,yetişkin tayfası için mi ziyaretçi toplulugu toplayayım?
edit. site adı: http://www.gunlukhikaye.com/
-
62 yaşında okumayı çok seven birini tanıyorum baya bi kitabı var
ben 22 yaşındaım hikayler veya romanlar ilgimi çekmiyor malesef (istisnaları var tabiki )
15 yaşında habire kitap okuyanlarda var
herkese hitap etse olmaz mı? :D
-
bana hitap etmedi hoca ama kaç yaşına eder bilmem
-
Hocam yasi bosver. Bence site goze hitap etsin. Ama daha siteye giriste tuyleri diken diken edecek tema vs. kurma. Cok sade ve hos olmali. Renk olarak turkuazi sec. Soguk bir renktir ve rahatlik verir okuyana sikilmaz :)
-
temayı gördüğümde içim bir tuhaf olmuştu..kaçmak için uğraşsam da ellerim titriyordu..beynim birden sekmedeki çarpıyı hiç bulamayacağıma inandırdı beni..ve ben de kalbimin sesini dinledim..ctrl+w kombinasyonunu kullandım..
-
murdery bunu yazdı:
-----------------------------temayı gördüğümde içim bir tuhaf olmuştu..kaçmak için uğraşsam da ellerim titriyordu..beynim birden sekmedeki çarpıyı hiç bulamayacağıma inandırdı beni..ve ben de kalbimin sesini dinledim..ctrl+w kombinasyonunu kullandım..
-----------------------------:D sadasfgg tema 15,16 yaşındakilere hitap eder de içeriği bilmem hacım bence normal bir blog kursan çok çocuksu geldi bana tabi kendin bilirsin
-
Biz babamla arabamıza bindik ve evimize döndük. O gece sirke gidemedik, ama bunun hiç önemi yoktu.
vaybe çok fena oldum.
odtü uzay fiziği okuyan biri bu sitede takılırmı bilememde, ben odtü lü değilim 1-2 hikaye okudum iyiydi :D bloğuma çalacam ve alıntı vermeyecem eheheh...
tabiki alıntı vericem söz, bu arada bence bu site bayan arkadaşlara daha iyi gider.
-
işte hitap edeceğim kitle bu yüzden önemli hocalar.. bayan ziyaretçiler,14-15 tayfası için çok hoş bir tema olabilir. siz müridler için ise sıçsan daha güzel bir şey çıkar gibi görünebilir :)
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam yasi bosver. Bence site goze hitap etsin. Ama daha siteye giriste tuyleri diken diken edecek tema vs. kurma. Cok sade ve hos olmali. Renk olarak turkuazi sec. Soguk bir renktir ve rahatlik verir okuyana sikilmaz :)
-----------------------------murdery bunu yazdı:
-----------------------------temayı gördüğümde içim bir tuhaf olmuştu..kaçmak için uğraşsam da ellerim titriyordu..beynim birden sekmedeki çarpıyı hiç bulamayacağıma inandırdı beni..ve ben de kalbimin sesini dinledim..ctrl+w kombinasyonunu kullandım..
-----------------------------zone bunu yazdı:
-----------------------------murdery bunu yazdı:
-----------------------------:D sadasfgg tema 15,16 yaşındakilere hitap eder de içeriği bilmem hacım bence normal bir blog kursan çok çocuksu geldi bana tabi kendin bilirsin
----------------------------- -
sarmaz hocam ya
-
Belki de yas grubu yerine okumayi seven kitlelere hitab etmesi bakimindan degerlendirilmesi gereken bir sitedir , ne dersiniz ?
-
sağlam prof. bi tema olursa bence iş görür. Arşivin sağlam belli ki.