Yeni Araç İçin Ucuz Sigorta Acenteleri
-
DJ_Alper bunu yazdı
Benim kaskoyu sigortam.net yaptı geçen kaza yaptım terapi için keçi gönderdiler. tavsiye ederim
Ahahah alper bu iyiydi bak.
Bi ara senin projen vardı sanırım bu adamların kafasına benzer bir projeydi değilmi ? Ne oldu o yapmadın mı
-
Benim işyerimede sigorta yaptırmam lazım kime pm atıcaz
-
Nedir bu sigortam.net reklamı :) tbt ürün yerleştirmemi kullanıyor artık 😂😂😂
-
Martech bunu yazdı
Benim işyerimede sigorta yaptırmam lazım kime pm atıcaz
@DJALPER
-
https://teklif.sbm.org.tr/trm-teklif/public/trafikTeklifYenileme/sorgu.sbm
Ben buraya bakıyom genelde
-
sigorta işi ucuza ve herkese yaptırılacak birşey değildir dostum..
-
Sbm den fiyat al hocam en garanti sonra uygun fiyat hangisi ise ondan yaptır. Acente önemli sigorta firması önemli değil. Kasko yaptıracak olursanda acente + şirket önemli. Donanımhaberde tanıdığım var çok iyi acente her konuda direk yardımcı olur istersen numarasını vereyim konuş.
-
Gecen yaz Sigortam.net en dusuk 1100tl fiyat cikarirken Sompo sigortaya 650 tl'ye yaptirmistim. Bir onceki yil anadolu sigortadan 900 tl'ye yaptirmistim. Hic kaza yapmadim, ilk arabam olmasi ve genc olmamdan dolayi boyle fahis fiyat cikariyorlarmis.
bir de ziraat sigorta dusuk diyorlardi ancak o da yuksek fiyat vermisti.
-
teşekkürler arkadaşlar lakin 2000 tl isteniyor. çünkü geçmişte kaza olarak benim trafik sigortamdan karşılanan masraf dolayısıyla cezalandırılmış durumdayım. seneye kaza yapmassam düşük çıkar denildi. 1 sene aptal aptal kaza yapmamak için sus pus olacağım...bu sigorta düzeni benim şurda kazanıp biriktirdiğim ve sevindiğim şu günlerime kara bulut gibi ok gibi saplandı kalbime..
burdan sigorta düzenci holding sahiplerine söylüyorum sizinde ağlayacağınız günler gelecek elbet. sizde yapma etme diyeceksiniz birgün elbet. sizde nasıl bu millete vergiyi haşırt diye geçirdiyseniz aynısının beterini yaşayacaksınız...bir gün çıkar elbet. bu adaletsiz düzen birgün batacaktır...yıllar sonra buraya yazdım diye şahit olacak herkes. neyse. bunun için daha çok çalışıp sisteme beni deviremedin demekten başka bişeyimiz yok -
kaygusuz bunu yazdı
teşekkürler arkadaşlar lakin 2000 tl isteniyor. çünkü geçmişte kaza olarak benim trafik sigortamdan karşılanan masraf dolayısıyla cezalandırılmış durumdayım. seneye kaza yapmassam düşük çıkar denildi. 1 sene aptal aptal kaza yapmamak için sus pus olacağım...bu sigorta düzeni benim şurda kazanıp biriktirdiğim ve sevindiğim şu günlerime kara bulut gibi ok gibi saplandı kalbime..
burdan sigorta düzenci holding sahiplerine söylüyorum sizinde ağlayacağınız günler gelecek elbet. sizde yapma etme diyeceksiniz birgün elbet. sizde nasıl bu millete vergiyi haşırt diye geçirdiyseniz aynısının beterini yaşayacaksınız...bir gün çıkar elbet. bu adaletsiz düzen birgün batacaktır...yıllar sonra buraya yazdım diye şahit olacak herkes. neyse. bunun için daha çok çalışıp sisteme beni deviremedin demekten başka bişeyimiz yokAbi niye ulusa sesleniyorsun burda anlamadım holding patronları bu sitede mi takılıyor nedir?