Yeni Başlayacağız Sıfırdan Ne Önerirsiniz ?
-
muridler biz şindi 2 3 arkadaş site yapalım dedik pcden anlıyoruz ama dil falan bilmiyoruz 0dan öğrenceğiz hiç bişe yapamazsan birilerine site yapar 2 kuruş kazanıp yolumuzu buluruz diye düşünüyoruz şindi bizim için hangi dil daha iyi olur ve nerden öğrenelim kitaplar falan var hangilerini alalım elinizde dökümanlar varsa verirmisiniz bide uyduruk bişede yapmak istemiyoruz yani beleş uydurk siteler gibi sitede yapmak istemiyoruz ne önerirsiniz?
-
and let the game begin!
-
php en yaygın ve makale bulabileceğiniz dil.. php + css + html öğren.. eğer biraz daha ilerletmek istersen asp.net e geçiş yapabilirsin..
-
Dil öğrenerek başlayabilirsin..
Türkçe -> İngilizce -> Html -> Css -> JavaScript -> Php ya da Asp
-
html den başla :W
-
gec kaldın hacım sen :| öle 2 site yaparız yolumuzu buluruz devri bitti :|
yine de ne sayıklıyosun yardımcı ol diyosanız 22 saatlik video eğitimi olcaktı asp.aratın forumda mevcut.işinizi görür.
-
2 site yaparıs yolumuzu bulurus diosan flash öğren tbi bide java
-
2 site yapmakla köşe dönme devrimi kaldı bu işin prof larından bile kaç kişi şimdiye kadar köşeyi dönmüş açaba:D
-
abi ben köşeyi dönerim demedim ki 2 3 kuruş kazanırım hiç bişe yapamazsak dedim bide site yapalım didiyok kendimize işte
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------Dil öğrenerek başlayabilirsin..
Türkçe -> İngilizce -> Html -> Css -> JavaScript -> Php ya da Asp
-----------------------------
yuh pro mu olucak hoca hazır kıytırık forumlar var onlardan kur ama şimdi herkesde aynı tür siteler var -
bence işe html ve css öğrenerek başla bu ikisini öğrendikten sonra süper photoshop öğren. ileri düzey öyle boktan değil. daha sonra ileri düzey php öğrenmen lazım(tabi bi yandanda mysql öğrenmelisin). daha sonra kullanıcı tabanlı portal tarzı siteler yaparsın. bu arada yavaş yavaş java script öğren bunlarda tan profesyoneşmen en iyi ihtimalle 2-3 yılını alır ancan ondan sonra müşteri bulursan 300-500 ytl lik siteler yaparsın. Piyasada ün yaptıkça sitelerinin kalitesi artmasa bile fiyat artar yavaş yavaş bir siteden 1 milyar 2 milyar bile kazanabilirsin...
Toplam Hit: 2559 Toplam Mesaj: 19