Yeni Başlıyan Biri Olarak Ubuntuya..
-
Tabi ki bir kac sorum var...
1-) oyun oynarken windows işletim sistemi yuklü pc ler ile landan oynamaya çalısırken sorun yaşarmiyim ?
2-)Onerebilceginiz belli başlı programalr varmi (bknz: amorak)
3-) Wine ile bir cok oyunu kurabilcegim soylenmis .. peki o oyunlar patch cekerken sorun yaşarmiyim ?
4-) İnternetimde bir yavaslama oldu acaba sorun ubuntudanmi ?
bu arada cd ubuntu 9:10 ...
-
internetin yavaşlamasının ubuntu ile alakası olacağını sanmam
-
araştirma duygum war kusura bakma ama ozellik oyun patchi konusu we landan baglanma konusunda o sitede bişi bulamadim.
Kaynak degil sorulara 1. elden cewaplar ariyorum. Kim ne biliyor yasamiş oraya karalanan 2 satir seyden daha onemli su an .
-
Durqrimast Haklı :) neden wiki adresini veriyorsun ki wiki'de cevap bulabilseydi gelip burda konu açmazdı.
-
Hocam wine'dan çalıştırmayı başarırsan lan'da oynamakta sıkıntı çekmezsin...
Mesela CS wine ile çalışıyo fakat sxe çalışmadığı için oynanmıyo..
En büyük sıkıntın oyunları çalıştırmak olacak büyük ihtimal (:
Program olarak ihtiyaçlarını söyle ona göre öneride bulunalım, video için VLC player hoştur mesela..
Patch konusu çok sıkıntı çıkarmaz herhalde, oyunun kurulduğu aynı dizini kullanırsan, gerçi patch'den sonra wine ne yapar hiç bilmiyorum, biraz dengesiz bi program :D
İnternetinin yavaşlamasının Ubuntu ile alakası yoktur hocam, genelde Linux'te daha hızlı internete giriyorum (:
Ve ukalalık olarak algılamazsan "Başlıyan" değil de "Başlayan" olması lazım, herhalde sanırsam galiba.. (:
-
FistikciSahap bunu yazdı:
-----------------------------
ZoktriP bunu yazdı:
Hocam wine'dan çalıştırmayı başarırsan lan'da oynamakta sıkıntı çekmezsin...
Mesela CS wine ile çalışıyo fakat sxe çalışmadığı için oynanmıyo..
En büyük sıkıntın oyunları çalıştırmak olacak büyük ihtimal (:
Program olarak ihtiyaçlarını söyle ona göre öneride bulunalım, video için VLC player hoştur mesela..
Patch konusu çok sıkıntı çıkarmaz herhalde, oyunun kurulduğu aynı dizini kullanırsan, gerçi patch'den sonra wine ne yapar hiç bilmiyorum, biraz dengesiz bi program :D
İnternetinin yavaşlamasının Ubuntu ile alakası yoktur hocam, genelde Linux'te daha hızlı internete giriyorum (:
Ve ukalalık olarak algılamazsan "Başlıyan" değil de "Başlayan" olması lazım, herhalde sanırsam galiba.. (:
-----------------------------çalışıyo oynanmıyo değil
çalışıyor oynanmıyor
-----------------------------FistikciSahap Değil FıstıkçıSahap
-
biraz nane olcak ama benimde ubuntu cd'm geldi boot olarak açamadım . ubuntu ekranı geldi sadece öyle takılı kaldı
-
alli bunu yazdı:
biraz nane olcak ama benimde ubuntu cd'm geldi boot olarak açamadım . ubuntu ekranı geldi sadece öyle takılı kaldı
-----------------------------bende de olmustu o yuklemıyo saatlerce.ıkı defa yenıden cektım sonunda halletmıstım o cd ıle yukleme yapılabılecegını sanmam
-
FistikciSahap bunu yazdı:
çalışıyo oynanmıyo değil
çalışıyor oynanmıyor
-----------------------------Utandım lan şindi.. :|
-
http://www.tahribat.com/Forum-Ubuntu-Kullaniyorsun-Ve-Internetin-Yavas-Oyle-Mi-O-Halde-Ipv6yi-Iptal-Edersin-101871/
eğer oyun sevdalı biriysen vazgeçmeni öneririm :)
-
http://www.playonlinux.com/en/ adresinden playonlinux adında bir program var wineden daha sağlam diyorlar oyunlar için.İstersen bir bak.