Yeni Bilgisayar Aldım Özelliklerini Değerlendirirmisiniz...
-
s3rs3ri bunu yazdı:
-----------------------------
fix pc aldim 800$'a 2terabyte ram 2gb, ekran karti ati
-----------------------------kardeş sen yazma özürlümüsün ya :)
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
marka seçimin eh dedirtiyor donanım güzel işletim sistemi xp yaparsan 10 numara iyi almışsın
-----------------------------vistadan neden bu kadar nefret ediyorsunuz ki
bu bilgisayarda vista kullanırsa nolur?
-
vistada gereksiz onca işlem var hangi microsoft yazılımını kullanıyorsun ki?müzigi winampta videoyu gom player da interneti firefoxta aklıma gelmeyen daha bi sürü uygulama program..misal 10 yaşında bebe bilgisayar alıyor adam içine vista yüklemiş ne dersin?
-
apple alırdım :D bu paraya
:)))
-
casper a 10 ytl vermem
-
hayrılı uğurlu olsun inş Allah kullanıcak ömür versin satıcının yüzünü kara çıkarmasın.
-
tşkler arkadaslar Midyat cesper bayisinden aldım ekrem hocadan
-
1) casper'a para verilmez.
2)Bence laptop'u almadan önce açacaktın konuyu,aldıktan sonra ne önemi kaldı :|
3)Madem aldın özellikler iyi ama pek verim alabileceğini düşünmüyorum marka itibari ile :)
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------1) casper'a para verilmez.
2)Bence laptop'u almadan önce açacaktın konuyu,aldıktan sonra ne önemi kaldı :|
3)Madem aldın özellikler iyi ama pek verim alabileceğini düşünmüyorum marka itibari ile :)
-----------------------------Bence verilir... 1 senedir Casper kullanıyorum. Dış kasası ucuz malzeme o kadar, parçalar gayet iyi..
Normalde aynı özellikteki bi piyasa laptopundan 300-400ytl daha ucuz oluyo...
Dış görünüşe çok önem vermiosan Np..
Ha bi de yüksek işlemcili modellerde ısınma sorunu çıkabiliyo, chipseti yaktım senenin başında :D Garantisi sağolsun değiştirdiler... Kasada elimi koyduğum yerin boyası atmıştı, kullanıcı hatası falan dememişler klavye kısmını da değiştirmişler..
Performans istiyosan bence gayet iyi, bi de xp kurarsan tadından geçilmez valla :D
-
Yaw Casper olcak ne olacak millet,sanki kendi yapım işlemcisini kullanıyor da beğenmiyorsunuz..Özellikler gayet iyi,özellikler önemli etiket değil.Türk markası diye önyargılı yaklaşıyorsunuz da içindeki hangi donanım türk malı..Ki keşke türk malı olsa o da ayrı konu..