Yeni Bilgisayar Almak İstiyorum
-
hiç bunlarla uğraşma casperı araştır çok sahane leptopları var hem oyun için hem program ve/veya iş yeri için fiyatıda sorun değil demisin casper senin ihtiyacını görür....
-
bu arada Denizlide oturuyormussun hemseriyiz terasparkı bilmyorum ama forum camlık fiyatları cok fazla forumu tavsiye etmem...
-
casper ı ne yapıcak yaw. NE geçmişi varda casper alsın.HP ASUS falan varken...Adam oyun oynucam diyor bide. Ne gerek var laptop a.Alabiliyorsa Cia nın dediğini alsın.
-
xCs bunu yazdı:
-----------------------------EKRAN:SAMSUNG 2233BW 22' LCD Wide Screen MONİTÖR 5 MS, DVI, 22' Wide (dvi veya HDMI cıkıslı olmasına dıkkat et.analog tarihe karıscak elinde kalmasın)
-----------------------------adam oyun oynicam demiş wide screen monitörden kesinlikle memnun kalmaz :(, hocam sen sen ol monitörünü 4:3 al oyun için alıyosan.
tramp1907 kusura bakma ama neye dayanarak casper laptop tavsiye ediyosun? (sandalyeye dayanarak deme de :P)
-
oyunlara düşkünsen 512 mb ekran kartı olsun derim. gta 4 ve yeni çıkacak ağır oyunları 512 mb ekran kartı kaldırıyor 2 gb ram olursa iyi olur. diğer sistemleri hakkında anakartı falan tam bilgim yok ama dediğim parçalar olsun rahat oyun oynamak için
-
Tavsiyeleri okudum, yalnız her yazan da fiyat aralığını da yazarsa iyi olur. Mesela CIA'nın önerdiği sistemin fiyat aralığını bilmiyorum.
Ayrıca, PC daha sonra çıkabilecek oyunlarda da maksimum zevki verebilir olmalı. Yani aldıktan 2 yıl sonra "Oba bu yeni çıkan oyunları kaldırmıyor at çöpe" gibi diyaloglar yaşamayayım. (Elektronik yorgunluk dışında)
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------Favorim
İŞLEMCİ:Core i7 965EE
EKRAN KARTI:NVidiaGeForce GTX 285
ANAKART:Gigabyte GA-EX58-DS4
RAM:Corsair XMS3 6 GB (3 x 2 GB) DDR3-1600
HARDDİSK:Samsung 1TB 10,000 RPM
GÜÇ KAYNAĞI: FSB 750 W
OPTİK OKUYUCU:Lite-On DH-4O1S
SOGUTUCU:Thermalright Ultra 120 Extreme
-----------------------------Yalnız ben internetten alışveriş yapmam, göz göze olmam lazım elemanla. O yüzden Denizli'de bulabilir miyim bu malzemeleri ?
-
cimbomlu_15 bunu yazdı:
-----------------------------Tavsiyeleri okudum, yalnız her yazan da fiyat aralığını da yazarsa iyi olur. Mesela CIA'nın önerdiği sistemin fiyat aralığını bilmiyorum.
Ayrıca, PC daha sonra çıkabilecek oyunlarda da maksimum zevki verebilir olmalı. Yani aldıktan 2 yıl sonra "Oba bu yeni çıkan oyunları kaldırmıyor at çöpe" gibi diyaloglar yaşamayayım. (Elektronik yorgunluk dışında)
-----------------------------cia nın yazdığı bilgisayar parçalarının çoğunu vatan bilgisayarda bulabilirsin .Fiyatlarıda piyasaya göre uygundur. Onun yazdığı pc nerden baksan 3-4 bin tl. sadece işlemci bile 1000 tl den fazla olması lasım.
Bu pc seni baya baya bi idare eder rahat rahat alabilirsin.Üstü yok zaten :D Son teknoloji bu. Ekran kartını zotac g295 al alabilirsen :D
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------Favorim
İŞLEMCİ:Core i7 965EE 1,600 lira
EKRAN KARTI:NVidiaGeForce GTX 285 770 lira
ANAKART:Gigabyte GA-EX58-DS4 560 lira
RAM:Corsair XMS3 6 GB (3 x 2 GB) DDR3-1600 450 lira
HARDDİSK:Samsung 1TB 10,000 RPM 300 lira
GÜÇ KAYNAĞI: FSB 750 W 370 lira
OPTİK OKUYUCU:Lite-On DH-4O1S 270 lira
SOGUTUCU:Thermalright Ultra 120 Extreme 100 lira
-----------------------------
-
Geçenlerde bi konuda da bahsettiğim gibi bi pc'ye 3000TL'nin üzerinde para vermek tek kelime ile SAÇMA. Bugün alacağın 2000 liralık pc ye 5 yıl sonra 1000 lira belki daha az masraf yaparsan şimdi alacağın 4420(Cia'in topladığının fiyatı) liralık pcden daha iyi hale gelir, o masrafın zaten gideceği yerler de ekran kartı ile ram, belki hdd. i7 güzel bi işlemci ama Core2Quad ile kıyaslarsak parasının hakkını ev kullanıcısı için vermiyor, başka işlerde ön plana çıkan bir işlemci. Sen benim ilk sayfada topladığım bilgisayarı iyice bir incele derim, uzun vadede iyi, fiyatta da Cia'in topladığı pc'ye göre çok çok uygun.