Yeni Bir Sosyal Ağ? Neden Olmasın..
-
neden olsun?
-
bence daha orjinal fikirler gerek ha sen dersen ki ben bu sosyal ağ'ı html5 ile tasarlar ortalığın anasını bellerim elimden geleni yaparım
-
içimiz dışımız sosyal ağ oldu aq
-
varda ne boka yarıyor ki?
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------lise de fln okuyosan illa ki iyi kötü üyen olucaktır arkadaş çevrenden vs vs ayıp olmasın diye hatır gönülle ama değil öyle gene hitap etmek arkadaş çevrendeki insanların arkadaş çevresini çekmek için bile facebook ve g+ da olmayan ne koyabilirsin ki insanlar facebook u bırakıp sana gelsin.. facebook un zaten çıkış noktası "ilkokul arkadaşlarını bul" idi. Şu anda da 850 milyon kayıtlı kullanıcısı var, hadi yarısıda gerçek kişi olmasın 450-500 milyon kişi var adamın sisteminde, orda bulamadığı insanı gelip sende mi bulacakta sana üye olacak yoksa orda olmayan ama dikkat çekici bi özellik buldunda bize mi söylemiyorsun :)
zaten facebookta olmayıpta sende olan özelliğinde çoook çoook etkileyici bişey olması lazım ki senin siteyede bi baksın insanlar. facebook'u rakip bi site açıp sarsmak imkansız bence, anca zamanla kendi kendine eriyip biterse gider. Tabi adamın reklamlardan 3.1 milyar dolar geliri varken, e bide 850 milyon kayıtlı kullanıcısı varken sırf reklam potansiyeliyle bile giderde gider facebook :Dnot : hee bi site açarsan hatır gönül ayağına üye oluruz :)
-----------------------------hala kafamda fikir için tutucak düşünceleri var sebebi facebookdan basit ama farkı olması şiddetle söylüyorum fark olucak ama bunu hayata geçirmek için beklemedeyim üniversitedeyim ayrıca bölümün bitiminde hayata geçiririm büyük ihtimal yapan olmazsa:)
son olarakda ben facebookun kullanıcısını çalmak gibi bi niyet edinmedim ama bi yandan bu siteyide açıp zaman geçirebilirler :) -
hacı bizde denedik tutmuyor millet ya facebook var diyor ne gerek var diyor başka birşe demiyor.
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------hacı bizde denedik tutmuyor millet ya facebook var diyor ne gerek var diyor başka birşe demiyor.
-----------------------------tam olarak nasıldı sizin site duruyormu yada daha öncede site açtım tutmadı ama bu işler böyledir heralde herkes ilkinde tuttursa okumazdık:)
-
Headhunterz bunu yazdı:
-----------------------------hocam koskoca google yaptı tutunamadı su piyasada senin yazacagın çalıntı kodla mı tutunmayı bekliyosun. git 2 namaz kıl en azından sevaba girersin o süre zarfında
-----------------------------Hahahaha Hacım yardın beniii :D:D:D:D
-
sen yaz haci ben uye olurum :))
-
"Çok pis kız düşüyor! Efil efil kız her yer! Şimdiden yüzlerce liseli gencimizi milli ettik!" diye reklam yap. Bak sana domain fikri de vereyim: hedefpompa.com
Edit: Şimdi bana ampır ampır konuşmadan elinizi vicdanınıza koyun ve söyleyin; bu memleketin yarısının sosyal ağlarda takılma sebebi bu değil mi? Delikanlı gibi her şey ortada olsun, oyunlara lüzum olmasın.
Edit2: Bir de her sosyal ağ sitesinin başına "blablabla yeni insanlarla tanışmak blablabla" yazıyorlar. Lan sanki tanışıp, toplaşıp Café au lait içerken Salvador Dali'den, ne bileyim Dostoyevski'den bahsediyorlar sdfksdkfjs. Bak sinirlendikçe edit atıyorum.