Yeni Dışişleri Bakanı
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------
nights_judge bunu yazdı:
pardonda seninde gözündemi bir algılama problemin war dostum? korkuyorum cümlesini nerde okudun veya başkası okudu?sorun diyorum problem diyorum anladın mı?zaten ugrasamazsın sen once bir algılama dersi alıp gel... ;)
''korkuyorum'' yazmana gerek yokki : ) alakalı alakasız her konuyu fethullah gülen'e bağlamanız veya fethullah gülen adının geçtiği heryere tüyleriniz diken diken olmuşçasına yazılar yazmanız herşeyi gözler önüne seriyor : )
not : ders almam, ders veririm : )
Eğer yaşarsan 20 yıl içerisinde gerçek fettoşu tanıyacaksın merak etme ;) dostum sende harbiden bi gariplik var gerçi saat gecenin 2si normaldir, kimin tüyleri diken oluyor nerenden ne çıkarıyorsun?kime ders veriyorsun?ne dersi veriyorsun?Arkadaşlar anlayan warmı bu arkadası? :) -
nights_judge bunu yazdı:
Eğer yaşarsan 20 yıl içerisinde gerçek fettoşu tanıyacaksın merak etme ;) dostum sende harbiden bi gariplik var gerçi saat gecenin 2si normaldir, kimin tüyleri diken oluyor nerenden ne çıkarıyorsun?kime ders veriyorsun?ne dersi veriyorsun?Arkadaşlar anlayan warmı bu arkadası? :)
herşey bitti şimdi de milletten destek ihtiyacın ayyuka çıktı : ) senin anlama kapasiten sınırlıysa millet ne yapsın yahu.bide sormuş arkadaşlar anlayan var mı bu arkadaşı diye : )
20 yıl önce de bu ülkede fethullah gülen vardı.şimdi de fethullah gülen yaşıyor.eminim 20 sene önce de senin gibi birileri, ''bi 20 yıl yaşayın göreceksiniz gerçek fethullah gülen'i'' demiştir.sürekli ülke satılıyor, bölünüyor edebiyatı.pasta mı bu yahu ? :) neyi bölüyorsun.neyi satıyorsun : )
ben diyeceğimi dedim.ve neden böyle dediğimide anlattım.senin mecazi anlamlardan haberin yok.tüylerin diken diken olmuşçasına diyorum, korkuyorsunuz diyorum sen bunların mecazi olduğunu daha çözemiyorsun : )
tekrar söylüyorum.alakalı alakasız her konuyu fethullah gülen'e bağlıyorsunuz.örnek bu konu.dış işleri bakanı değişiyor bir bakıyorum fethullah gülen'in adını bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz.veya fethullah gülen'le ilgili bir konu açılıyor bakıyorum yine bölme, kesme, biçme, satma edebiyatı.burdan da ben, sizin fethullah gülen'den korktuğunuzu çıkarıyorum.
daha fazla uzatmayacağım.fazla mecazide konuşmadım bu mesajımda dikkat edersen.malum anlamıyorsun : ) ama seni not aldım.ilerde yine ikili tartışmaya girersek ironi veya mecazi anlamlar içeren cümleler, sözcükler vs. kullanmayacağım.rahat ol : )
-
fatihack bunu yazdı:
nights_judge bunu yazdı:
Eğer yaşarsan 20 yıl içerisinde gerçek fettoşu tanıyacaksın merak etme ;) dostum sende harbiden bi gariplik var gerçi saat gecenin 2si normaldir, kimin tüyleri diken oluyor nerenden ne çıkarıyorsun?kime ders veriyorsun?ne dersi veriyorsun?Arkadaşlar anlayan warmı bu arkadası? :)
herşey bitti şimdi de milletten destek ihtiyacın ayyuka çıktı : ) senin anlama kapasiten sınırlıysa millet ne yapsın yahu.bide sormuş arkadaşlar anlayan var mı bu arkadaşı diye : )
20 yıl önce de bu ülkede fethullah gülen vardı.şimdi de fethullah gülen yaşıyor.eminim 20 sene önce de senin gibi birileri, ''bi 20 yıl yaşayın göreceksiniz gerçek fethullah gülen'i'' demiştir.sürekli ülke satılıyor, bölünüyor edebiyatı.pasta mı bu yahu ? :) neyi bölüyorsun.neyi satıyorsun : )
ben diyeceğimi dedim.ve neden böyle dediğimide anlattım.senin mecazi anlamlardan haberin yok.tüylerin diken diken olmuşçasına diyorum, korkuyorsunuz diyorum sen bunların mecazi olduğunu daha çözemiyorsun : )
tekrar söylüyorum.alakalı alakasız her konuyu fethullah gülen'e bağlıyorsunuz.örnek bu konu.dış işleri bakanı değişiyor bir bakıyorum fethullah gülen'in adını bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz.veya fethullah gülen'le ilgili bir konu açılıyor bakıyorum yine bölme, kesme, biçme, satma edebiyatı.burdan da ben, sizin fethullah gülen'den korktuğunuzu çıkarıyorum.
daha fazla uzatmayacağım.fazla mecazide konuşmadım bu mesajımda dikkat edersen.malum anlamıyorsun : ) ama seni not aldım.ilerde yine ikili tartışmaya girersek ironi veya mecazi anlamlar içeren cümleler, sözcükler vs. kullanmayacağım.rahat ol : )
-----------------------------Doğru dostum haklısın ülke satılmıyor,bölünmüyor,sana daha hiçbirşey demiyorum:D 20yıl oncesinden hele sakın bahsetme annenin karnında bile değildin o zaman sen.insanın tüylerinin sadece korkmaktan diken oldugunu senden duydum çok güzel ders veriyorsun..Fettoşla ilgili konu açılıyor bölme kesme bundan korkugumuzu peki nasıl çıkarıyorsun anlamadım anlat?Sen beni not al dostum al hatta printini al bu sayfanında yaşarsak anılarımızı tazeleriz..lütfen laf üstünlüğüde yapmaya çalışma burda yok mecaziymiş yok ironiymiş ders vermekmiş, kendini üstte cıktım falanda sanma..
allahın fettoşçusu.. -
nights_judge bunu yazdı:
Doğru dostum haklısın ülke satılmıyor,bölünmüyor,sana daha hiçbirşey demiyorum:D 20yıl oncesinden hele sakın bahsetme annenin karnında bile değildin o zaman sen.insanın tüylerinin sadece korkmaktan diken oldugunu senden duydum çok güzel ders veriyorsun..Fettoşla ilgili konu açılıyor bölme kesme bundan korkugumuzu peki nasıl çıkarıyorsun anlamadım anlat?Sen beni not al dostum al hatta printini al bu sayfanında yaşarsak anılarımızı tazeleriz..lütfen laf üstünlüğüde yapmaya çalışma burda yok mecaziymiş yok ironiymiş ders vermekmiş, kendini üstte cıktım falanda sanma..
allahın fettoşçusu..
22 yaşındaki bir insan, 20 yıl önce annesinin karnında olmaz haklısın.çünkü 2 yaşındadır : ) yani dünyadadır.tebrik ederim güzel analiz yapmışsın : )
arkadaşımlı falan konuşup, ben kibarım görüntüsü verip cümlenin sonuna ''Allahın fettoşcusu'' gibi bir ibare eklemen ilginç olmuş.paradoksların insanı seni : ) -
fatihack bunu yazdı:
70 yaşında adamdan ammada tırsıyorsunuz yahu : ) geceleri uyuyabiliyor musunuz merak ediyorum.
-----------------------------blender fatih yine iş başı yapmışsın,akpnin paralı adamımısn anlamadım her konuya çıban başı oluyorsun psikolijik sorunların varsa psikologlar çözüm sunabilirler sana.. (konuda haksızsın yada değilsin o tarafta değilim artık ama her zamn tartışma ortamı yaratıyorsun)
"neyse daha fazla uğraşamıcam senle.said nursi'ye bile vatan haini diyen bir güruhun member'ısın en nihayetinde."
uğraşamıcam vs. Hep aynı şeyi söylüyorsun sülük gibi yapışıyorsun özelden de msg atma dedikçe msg atıp durdun.Şikayet edicem dediğimde şikayet etmeyen senin gibi olsun yok slm söyle falan filan şikayet et bende salak dedini sölerim tarzı salakça çocukca diyaloglara girdin durdun uğraşmamak için sustum ama her seferinde karşıma çıkıyorsun.
he saidi nursi vatan haini olmayabilir ama Türkiye için zararlı birisi idi buna emin olabilirsin ;) hangi düşünce yapısında olduğun belli seni kaybetmişisiz artık kurtulamazsın o bataklıktan anladıkta her konuda gıcık birisi olduğunu belli etmesen diyorum.
hele bide şu karizman yok mu çok bilgili biri olduğun için şu kendine güvenin yok mu ahh ahh ömre bedel....
biz ünv. kitap okuyamıoz araştırma yapamıyoruz kafa basmıyor hek bile yapamıyoruz nerde senin gibi boğaziçinde yüksek lisans yapmış fethullah hocanın cdlerini yalayıp yutmuş bol bol yeşil sebze tüketmiş kültür elçisi olmuş birine kaşık atmak...nights_judge, fatihi anlıyamazsın anlamsızlığın anlamını temsil ediyor kendisi :)))) blender fatih karıştırmış ortalığı yine:D
Ama sende her konuda ilim bilim adamı Fethullahı karıştırıp korktuğunu belli etme fatih abiden kaçmaz anında yakalar yapışır yakana. tamam senin dediğin herşey doğru diyene kadar sana seninle uğraşamıcam bile der. :)
-
tipini begenmedim, ama arastirdigim kadariyla cok bilgili birisi...
-
fatihack ve nights_judge
devam ederseniz yaptirima maruz kalacaksiniz
-
adamın konyalıgından nerdeyse pkk lı cıkartcanız noluyor ya :S
-
persian bunu yazdı:
-----------------------------blender fatih yine iş başı yapmışsın,akpnin paralı adamımısn anlamadım her konuya çıban başı oluyorsun psikolijik sorunların varsa psikologlar çözüm sunabilirler sana.. (konuda haksızsın yada değilsin o tarafta değilim artık ama her zamn tartışma ortamı yaratıyorsun)
"neyse daha fazla uğraşamıcam senle.said nursi'ye bile vatan haini diyen bir güruhun member'ısın en nihayetinde."
uğraşamıcam vs. Hep aynı şeyi söylüyorsun sülük gibi yapışıyorsun özelden de msg atma dedikçe msg atıp durdun.Şikayet edicem dediğimde şikayet etmeyen senin gibi olsun yok slm söyle falan filan şikayet et bende salak dedini sölerim tarzı salakça çocukca diyaloglara girdin durdun uğraşmamak için sustum ama her seferinde karşıma çıkıyorsun.
he saidi nursi vatan haini olmayabilir ama Türkiye için zararlı birisi idi buna emin olabilirsin ;) hangi düşünce yapısında olduğun belli seni kaybetmişisiz artık kurtulamazsın o bataklıktan anladıkta her konuda gıcık birisi olduğunu belli etmesen diyorum.
hele bide şu karizman yok mu çok bilgili biri olduğun için şu kendine güvenin yok mu ahh ahh ömre bedel....
biz ünv. kitap okuyamıoz araştırma yapamıyoruz kafa basmıyor hek bile yapamıyoruz nerde senin gibi boğaziçinde yüksek lisans yapmış fethullah hocanın cdlerini yalayıp yutmuş bol bol yeşil sebze tüketmiş kültür elçisi olmuş birine kaşık atmak...nights_judge, fatihi anlıyamazsın anlamsızlığın anlamını temsil ediyor kendisi :)))) blender fatih karıştırmış ortalığı yine:D
Ama sende her konuda ilim bilim adamı Fethullahı karıştırıp korktuğunu belli etme fatih abiden kaçmaz anında yakalar yapışır yakana. tamam senin dediğin herşey doğru diyene kadar sana seninle uğraşamıcam bile der. :)
sen nerelerdeydin ya.ortalığa atlayıp milletin hayatıyla ilgili sürekli bi teşhisler koyan bu eleman nerdeydi diyorum bende.yoktun bayağıdır.neyse dönüşün bakıyorum da bayağı muhteşem oldu.psikolojik sorunlarım olduğunu munasip olmayan yerlerinden sallamışsın.bunu hangi sebeplerle salladığını bilmiyorum ama bir insan durup dururken karşısındakine sen psikolojik sorunlara sahipsin diyorsa, kendisi psikolojik travmanın bizzat içindedir : )
istediğimi söylerim.tahribat.com sınırlarında yazdıklarıma sen ve senin türevlerin karışamaz.varsa bir sıkıntı adminlere ilet.onlar banlayacaksa banlar.3 yaşında bebeler gibi sürekli seni anneme söylücem modunda dolaşayorsan artık şu mevzuyu sonuca bağla.35 kere şikayet etcem dedin.özeldeki o eski mesajlarla ilgili.ama ben o mevzudan dolayı hala banlanmadım.demekki sırf boş muhabbetsin : ) ayrıca bana özelden cevap yazma diyen sensin.ama her mesajıma cevap yazan da sensin.bu ne yaman çelişkidir : ) senin gibi ortaya bir laf atıp tartışmadan kaçmamam sana koyuyor mu napıyorsa, büyük sıkıntı görüyorum sende.
said nursi isteklerini gayet demokratik ortamlarda ve bizzat Atatürk'ün izni ve bilgisi dahilinde dile getirmiştir.Atatürk'ün bile kötü gözle bakmadığı bir insana, siz zurnanın son deliği bile diyemeyeceğim kralcılar neden sürekli laf atar anlayabilmiş değilim.düz mantık adamlarsınız.koskoca Atatürk bile eleştirilmesine birşey dememiş.eleştirilebilirlik demokrasinin gerekliliklerindendir.bunu bir türlü anlayamadınız.anlayacağınızıda sanmıyorum.
boğaziçinde yüksek lisans yapmadım.ama hayallerinin yetemeyeceği bir okulda okuyorum şu an.oralara hiç girmeyelim.ezilirsin : )
bilgilerin ve zekan sınırlı olduğu için, karşındakinin kendine güvenilirliğini çekemiyorsun.daha doğrusu saçma geliyor sana.çünkü hiç kendine güvenmemişsin ki : ) ayrıca güvensen nolur.zeka sınırlı.bilgi sınırlı.vs.vs.güven boşa çıkar.
maşallah avukatlığada başlamışsın.şimdide nights arkadaşa kıssadan hisse bazı bilgiler vermişsin.tebrik ederim : ) benle tartışan adamlar zaten nedense sürekli birileriyle ittifak içindeler.hiç karşılıklı teke tek biriyle tartıştığımı görmedim.serdar arkadaş hariç.
uğraşamıcam dedikten sonra arkadaş bile mesaj atmamış.tartışmanın bittiği yer olduğunu bildiğimiz için yazıyoruz bazı şeyleri.ama arkadaşın aklının bastığı şeyi, senin aklın basmıyor maalesef : )
ayrıca senle alakası olmayan bir tartışmaya robin hood'muşçasına atlaman da komik olmuş : )
not : konuyla alakası olmayan kişisel tartışmayı forum'da yazdığın için buradan cevap veriyorum sana.özelden yazsan özelden verirdim.onun için bu konu daha fazla uzayacaksa, özelden uzarsa sevinirim.burda sayfalarca kişisel tartışmamızı sürdürmeye hakkımız yok.eyv. -
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------Birkere konyalı bunların yuvası orası zaten, sakın bana geldiğinde güzel şeyler olacagından bahsetmesin malak herif,
bu adam fettoşa yakınsa fettoş gelicek yakında demektir ve ülkede birşekilde savaş çıkacak demektir.
ne demek lan bunların yuvası orası zaten. olsa nolcak ?