folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Dünya Dini Ve Galaktik Federasyon Soytarılığı Hakkında..

Yeni Dünya Dini Ve Galaktik Federasyon Soytarılığı Hakkında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı:
    -----------------------------
    şu adamın blog adresini bi yazın. Diğer yazılarını da okuyayım..

http://michaelsikkofield.blogspot.com/

inci sözlük yazarlarındandır. Adam tamda benim gibi düşünüyor çoğu konuda, o yüzden zaten burdada paylaşma gereği duydum esprili lisanla felan anlatıyor ama hakikaten doğruların hakkını veriyor.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ushanka
    Ushanka's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    hepsini okudum. burası internet herkez uyduruyo zaten :D internette her okduğumuza inanaraktan buna inanmıyoruzki biz. mesela ben o ashtara sherana başmelek mikail diyenlere kafamı sokasım geliyo. ayriyeten. illuminatinin oyun kartlarını gördükten sonra olay bitiyor zaten. adamlar o kartlarda herşeyi açık açık belirtiyor. 2012de sahte ufo istilası yapıcaz diyolar. sahtesiyle gerçeğini ayırt etmek önemli olan. illuminati ciddi manada şeytana tapan bi örgüt. adamlar 20-30 yıl öncesinden ikiz kuleleri söylüyolar. pentagonun a.qcaz diyolar. endonezya depreminden japonya tsunamisine hepsi var kartlarda. buda haarp teknolojisini apaçık kanıtlar. ortada böyle bi teknoloji var. tek dünya devleti emeli var. dünya nüfusunun 2/3 oranında azaltmayı planlıyolar. her işte olduğu gibi buradada sapkınlar vs var. ama olaya başka taraftan yaklaşın. agarta illuminati işi falan değil. o kadar araştırdımki. agarta bi kere hint geleneği. doğu tradisyonlarında yer alır. rene guenonun agarta dünya kralı kitabını okuyun. yahudi geleneğinde bile var agarta. neyse buraya nasıl geldim bilmiyorum :D kısaca yazıda bi takım şeyler doğru. evet bunu yeni bi din olarak sokup insanların kafasnı karıştırmak ve zıtmış gibi gösterip aslında illuminatiye hizmet ettirmek istedikleri doğru. ama tamamen yalan değil.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı:
    hepsini okudum. burası internet herkez uyduruyo zaten :D internette her okduğumuza inanaraktan buna inanmıyoruzki biz. mesela ben o ashtara sherana başmelek mikail diyenlere kafamı sokasım geliyo. ayriyeten. illuminatinin oyun kartlarını gördükten sonra olay bitiyor zaten. adamlar o kartlarda herşeyi açık açık belirtiyor. 2012de sahte ufo istilası yapıcaz diyolar. sahtesiyle gerçeğini ayırt etmek önemli olan. illuminati ciddi manada şeytana tapan bi örgüt. adamlar 20-30 yıl öncesinden ikiz kuleleri söylüyolar. pentagonun a.qcaz diyolar. endonezya depreminden japonya tsunamisine hepsi var kartlarda. buda haarp teknolojisini apaçık kanıtlar. ortada böyle bi teknoloji var. tek dünya devleti emeli var. dünya nüfusunun 2/3 oranında azaltmayı planlıyolar. her işte olduğu gibi buradada sapkınlar vs var. ama olaya başka taraftan yaklaşın. agarta illuminati işi falan değil. o kadar araştırdımki. agarta bi kere hint geleneği. doğu tradisyonlarında yer alır. rene guenonun agarta dünya kralı kitabını okuyun. yahudi geleneğinde bile var agarta. neyse buraya nasıl geldim bilmiyorum :D kısaca yazıda bi takım şeyler doğru. evet bunu yeni bi din olarak sokup insanların kafasnı karıştırmak ve zıtmış gibi gösterip aslında illuminatiye hizmet ettirmek istedikleri doğru. ama tamamen yalan değil.

Agartha yalan veya değil onu bende tam olarak kestiremiyorum zaten Atatürk bile bu iş için Meksikaya Tahsin Mayatepek'i yolladı ancak şu kesinki bu galaktik federasyon, üst boyuttaki dünya kökenli varlıklar yeniden gelip bize boyut atlatacak vs bu Agarthanın hem istismarı hemde İlluminatinin yaratacağı yeni dinde bir yöntemdir.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Kurtcebe bunu yazdı:
    cuneyd bunu yazdı:

http://michaelsikkofield.blogspot.com/

inci sözlük yazarlarındandır. Adam tamda benim gibi düşünüyor çoğu konuda, o yüzden zaten burdada paylaşma gereği duydum esprili lisanla felan anlatıyor ama hakikaten doğruların hakkını veriyor.

eyw hoca.. :) diğer yazılarını da merakla okuyacam :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    hocam bu konuda bilgili olan kişiler zaten(mesela hepinizin bildiği dj_doom3) tam bir illuminati düşmanıdır. yaptığı çoğu boktan haberdar. oyunlarına olabildiğince az gelecek tarzda kişiler. herşeyin arka yüzünde birşeyler olduğunu düşünüp araştıran kişiler. galaktik federasyon meselesine gelince. galaktik federasyon te mayalara kadar uzanıyor. mayaların bize sunduğu birçok bilgi zaten kanal bilgisi denilebilir. o denli bi geleceğe yönelik tahmin kehanet değil aslında bilimsel gerçekler.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    hepsine şüpheyle yaklaşın,sonra kapmanız gereken bilgiyi kapın.körü körüne inanmayın

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narut_m
    narut_m's avatar
    Erkek

müsait olunca okuyalım..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Çok güzel yazı ve yazan arkadaşın blogunuda paylaştığın için teşekkürler Kurtcebe.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Güzel yazı çıkarmışın saygı duydum. Her dediğini yaptım amk şamar oğlanına döndüm

Toplam Hit: 14589 Toplam Mesaj: 61