Yeni E-Ticaret Sitem
-
hocam o hediye kodlarıyla kendi kredi kartı bilgimizi vermeden ürün alabiliyor muyuz, öyleyse bana da rezerve edelim kod. daha hediye kodu miktarı var mı 200 demistin galiba total
-
RootB bunu yazdı
hocam o hediye kodlarıyla kendi kredi kartı bilgimizi vermeden ürün alabiliyor muyuz, öyleyse bana da rezerve edelim kod. daha hediye kodu miktarı var mı 200 demistin galiba total
kapıda ödeme var hocam. sana ayırdım ben hocam alacağın zaman bişey haber vermen yeterli
-
Hocam ne kadar ücret ödüyorsun biraz açıklayabilir misin?
-
DrKill bunu yazdı
-
Sharp bunu yazdıRootB bunu yazdı
kapıda ödeme var hocam. sana ayırdım ben hocam alacağın zaman bişey haber vermen yeterli
yok yok.. 20 tl kod var elimizde.. 10 liraya bişey alabiliyor muyuz kredi kartı bilgisi vermeden diye sordum hocam
teşekkürler
-
Kreyzi bunu yazdıDrKill bunu yazdı
özele gelin hocalar
-
siteye girişte şöyle yazıo
Error_occurrededit: hediyedi içinde aynı
yunusdogan tarafından 23/Oca/14 10:10 tarihinde düzenlenmiştirError_occurred hatası geçerli..
bende mi bi problem var -
boş işler...
-
güzelim sistemin anasını bellemişler, yeni bi pazarlama müdür almışlar o da işi network marketinge çevirmiş.
bi hevesle gittim katıldım toplantıya, hevesim kursağımda kaldı.
maksat ürünleri sen al, çevrendekilere sat :)
-
hayırlı olsun hocam güzel olmuş