Yeni Gitar Alıyorum,Gitardan Anlayanlar Yorumlarsa Sevinirim.
-
Tarzın nedir peki ? pop rock punk metal ?
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------Tarzın nedir peki ? pop rock punk metal ?
-----------------------------
hard rock,genellikle metal müzik yapılıyor yurt dışındaki sitelerden baktım en rahat çalınan şarkılar lamb of god, arch enemy falan deniyor. -
yatanadam bunu yazdı:
-----------------------------SinusX bunu yazdı:
hard rock,genellikle metal müzik yapılıyor yurt dışındaki sitelerden baktım en rahat çalınan şarkılar lamb of god, arch enemy falan deniyor.
-----------------------------Akçaağaç klavyesi senlik o zaman sert çıkarır sesi köprüsüde iyi floyd rose sesi istediğin gibi inceltip kalınlaştırırsında bende bu gitarı ilk defa duydum açıkçası kullanan biri varsa sormak lazım bi soruym ben arkadaşlara
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------yatanadam bunu yazdı:
-----------------------------SinusX bunu yazdı:
hard rock,genellikle metal müzik yapılıyor yurt dışındaki sitelerden baktım en rahat çalınan şarkılar lamb of god, arch enemy falan deniyor.
-----------------------------Akçaağaç klavyesi senlik o zaman sert çıkarır sesi köprüsüde iyi floyd rose sesi istediğin gibi inceltip kalınlaştırırsında bende bu gitarı ilk defa duydum açıkçası kullanan biri varsa sormak lazım bi soruym ben arkadaşlara
sor bekliyorum yorumlarınızı :) -
http://www.youtube.com/watch?v=xgE1La7fGY0
Gitar iyi güzel gibi duruyo ama aynı paraya ibanezler var. Heleki ikinci ellere bakarsan çok çok daha iyi bişey alabilirsin
-
Hocam bana kalırsa üstüne az daha koy, bi mex fender al.. fr'lu gitar sinir sisteminin icine sıcar.. ayrıca hsh dizilimli gitarlar hiç hosuma gitmiyor. sss alırsın bi de single görünümlü hambucker takarsın.
-
agalar ibanezleri oldum olası sevmiyorum pek hoşuma gitmiyor bu gitara takıntım var 2 senedir o yüzden alıcam aynı paraya daha iyi bi gitar olsa bile ben bunu alıcam o derece :D
-
Hocam gitar her nekadar iyi olsada okadar paraya daha kaliteli markalarin gitarlarini tercih etmeni oneririm ustunede bi mt2 pedal aldinmi her turlu calarsin rahat rahat. Gibson ibanez filan bakmani oneririm 0 olmasa bile saglam bir ikinci el bulursun. Biz arkadasa 1000kusur liraya 96 jackson dr-3 aldik mukemmel bir alet birazdaha para ekleyebilirsen dusunderim
-
Baracuda bunu yazdı:
Hocam gitar her nekadar iyi olsada okadar paraya daha kaliteli markalarin gitarlarini tercih etmeni oneririm ustunede bi mt2 pedal aldinmi her turlu calarsin rahat rahat. Gibson ibanez filan bakmani oneririm 0 olmasa bile saglam bir ikinci el bulursun. Biz arkadasa 1000kusur liraya 96 jackson dr-3 aldik mukemmel bir alet birazdaha para ekleyebilirsen dusunderim
farklı bi gitar istiyorum sıradan değil o yüzden bu gitarı almak istiyorum :) -