Yeni Projem : Phpciler.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı
    asiminnesli bunu yazdı

hocam yazlıarın üstüne gelince hafif bir kayma oluyor border dan kaynaklanıyor bence onu düzelt 

Evet hacim onu halledip border rengini degistirdim daha hos oldu sanki

Hocam her div için ayrı border rengi versen mesela yeşilse bordera biraz açık yada biraz koyu yeşilin renk hexini versen. daha güzel durur gibi geliyor.

Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

iyide içi boş ?? 

xzxz evet hacim daha dun basladim :) kodlama v.s arti grafik gerek yapacam yava yavas.... :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    Ratbat bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı
    asiminnesli bunu yazdı

hocam yazlıarın üstüne gelince hafif bir kayma oluyor border dan kaynaklanıyor bence onu düzelt 

Evet hacim onu halledip border rengini degistirdim daha hos oldu sanki

Hocam her div için ayrı border rengi versen mesela yeşilse bordera biraz açık yada biraz koyu yeşilin renk hexini versen. daha güzel durur gibi geliyor.

Haklisin iyi bir fikirde hocam asil onemli olan icerik o yok. Simdilik boyle kalabilir. Sonra arladaslari dedigi gibi efektlerde verebilirim

Yavas yavas article bolumune gecmeye calisiyorum :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

up

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek

Sitenin tasarımını beğendim . Güzel bir site olacağa benziyor kolay gelsin

Gimme Some Tits
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

metro arayüz gibi olmuş gayet hoş ve sade

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Kategori gorunumunu ayarlamaya calisiyorum

giriseniz yazilar ve ogren bolumu acilacaktir ISI BOS tabi :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Tasarım güzel kullanımı kolay, içerik başarılı bir şekilde zenginleştirilirse tutar.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

Tasarım güzel kullanımı kolay, içerik başarılı bir şekilde zenginleştirilirse tutar.

Ozellikle o k onuaya onem verecegim hacim ztn....

Belki videolar anlatimlarda eklerim bakalim :) yvs yvs olur hepsi :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

başıkların herhangi birine girince gözlerimi çok yordu(kişisel yorum)  ayrıca hocam ana sayfa tasarımı gayet güzel 

altı çizili bölüme gelirsek hep aynı renkler olunca sanırım gözümü yordu çözüm mü ? bende bilmiyorum

Toplam Hit: 11983 Toplam Mesaj: 153