Yeni Projem : Phpciler.Com
-
dhmm bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
hocam yazlıarın üstüne gelince hafif bir kayma oluyor border dan kaynaklanıyor bence onu düzelt
Evet hacim onu halledip border rengini degistirdim daha hos oldu sanki
Hocam her div için ayrı border rengi versen mesela yeşilse bordera biraz açık yada biraz koyu yeşilin renk hexini versen. daha güzel durur gibi geliyor.
-
xzxz bunu yazdı
iyide içi boş ??
xzxz evet hacim daha dun basladim :) kodlama v.s arti grafik gerek yapacam yava yavas.... :)
-
Ratbat bunu yazdıdhmm bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
hocam yazlıarın üstüne gelince hafif bir kayma oluyor border dan kaynaklanıyor bence onu düzelt
Evet hacim onu halledip border rengini degistirdim daha hos oldu sanki
Hocam her div için ayrı border rengi versen mesela yeşilse bordera biraz açık yada biraz koyu yeşilin renk hexini versen. daha güzel durur gibi geliyor.
Haklisin iyi bir fikirde hocam asil onemli olan icerik o yok. Simdilik boyle kalabilir. Sonra arladaslari dedigi gibi efektlerde verebilirim
Yavas yavas article bolumune gecmeye calisiyorum :)
-
up
-
Sitenin tasarımını beğendim . Güzel bir site olacağa benziyor kolay gelsin
-
metro arayüz gibi olmuş gayet hoş ve sade
-
Kategori gorunumunu ayarlamaya calisiyorum
giriseniz yazilar ve ogren bolumu acilacaktir ISI BOS tabi :)
-
Tasarım güzel kullanımı kolay, içerik başarılı bir şekilde zenginleştirilirse tutar.
-
GusFring bunu yazdı
Tasarım güzel kullanımı kolay, içerik başarılı bir şekilde zenginleştirilirse tutar.
Ozellikle o k onuaya onem verecegim hacim ztn....
Belki videolar anlatimlarda eklerim bakalim :) yvs yvs olur hepsi :)
-
başıkların herhangi birine girince gözlerimi çok yordu(kişisel yorum) ayrıca hocam ana sayfa tasarımı gayet güzel
altı çizili bölüme gelirsek hep aynı renkler olunca sanırım gözümü yordu çözüm mü ? bende bilmiyorum