Yeni Sitem Ve Bw Kullanımı
-
ben resimlere kendi sitemin ismini gömüyorum. bendede bw aldı gitti de seninki bi acayip yürümüş
-
Abi hazır script olduğundan dolayı başka linkten upload etsem bile sunucuya atıyor resmi. Ah sıçışlara geldim. Ne yapsam ya bi çözümü olan varmı
-
resim sitelerinin apileri filan yok mu ondan ayalarsan bi tane, yada reismleri orantılayarak yüklese sunucuya
yani resimi işleme sokup yüklese boyutuda düşer
-
bot eklenti yazdır manyak , başka çaren yok , site göte gelmeden hallet :)
-
al imageshackdan tertemiz paralı hostunu yükle yükle kullan.İlerde alternatifleri düşünürsün.Önce bi 10 dolarına kıy şuanlık :D Zaten paranı kırıyorsundur
-
Abi başka sunucudan atma şansım olsa facebook sayfasına yüklerim ordan alırım sıkıntı deyil ama script başka linkten resim kabul etmiyo. İlla sunucuya atıycak oc
-
hacım bu kadar potansiyel varsa scripti modifiye ettir zaten.
-
manhyak bunu yazdı
Abi başka sunucudan atma şansım olsa facebook sayfasına yüklerim ordan alırım sıkıntı deyil ama script başka linkten resim kabul etmiyo. İlla sunucuya atıycak oc
Diğer müridlerde söylemiş. Resimlerin boyutunu küçültmek ve cloudflare kullanmak trafiği azaltacaktır. Göte gelme tehlikesi varsa ip başına sayfa görüntüleme limiti koyulabilir.
-
manhyak bunu yazdıCEO bunu yazdı
2. gün 140 k hit demek aylık minimum 10.000$ adsense demek la ciddi olamazsın :|
Yok hocam ya 146.453 sayfa görüntüleye 27.81 dolar verdi.
Nasıl başardın 2 günden o kadar hit?
//edit// sınırsız trafikli dedic alsana amk :D
noname tarafından 20/Haz/13 23:36 tarihinde düzenlenmiştir -
noname bunu yazdımanhyak bunu yazdıCEO bunu yazdı
2. gün 140 k hit demek aylık minimum 10.000$ adsense demek la ciddi olamazsın :|
Yok hocam ya 146.453 sayfa görüntüleye 27.81 dolar verdi.
Nasıl başardın 2 günden o kadar hit?
//edit// sınırsız trafikli dedic alsana amk :D
hacı adamın zilyon luk fb sayfası vardı fb.com/dota jeneriğinde ve onun yanında bir çok daha geliştirdi etti tabi olacak o kadar :)
2. günden 27 $ valla iyi para :) hacı script yazdır bence sen.. şöyle en sağlamından.. baksana gidişatı var sitenin.
yada bot yazdır link almıyor ya hani bot sunucuya atılan resimleri görsel upload sitelerine kaydırsın