Yeni Türkiye Haritamız Ve Açıklaması
-
:-) a.q nerde bi boş konu var tbt de acar olduk :-)
biride demiş biz burdayız bölünmeyiz
nerdesin a.q klawyeden yazmak süper :)
sallasan kürde değer o halen diyor 10 milyon kürt yok :)
sallayın amına koyum kafadan uydurun ne bilgi var ne bişey sallayin a.s0kayim
-
boş muhabbet
-
@morportakal, Türkiye, Vatan vb. konu başlıklarında, kısa tümcelerle çok şey bildiğini iddaa eylemine ne zaman son vereceksin, eğer gerçekten boş bir konu olduğuna inanıyor ve bu konuda bizi aydınlatacak bilgiler sunacağına inanıyorsan, seve seve okuruz, bu tip iletiler atarak seviyesi düşürmektense, hiç yazmaman daha iyi olur =)
-
hocam harita dediğin böyle kağıt kalemle çizilmez. bak ortadoğuya cetvelle cizilen haritadan ne hayır gelir. yok ondan bukadar varmış bundan bukadar varmış. biz burdayız haritamız belli. kanımızla çizdik onu. G.tü yiyen gelsin değiştirsin.
-
Arkadaşlar daha çnce söyledim şimdide söylüyorum.Şu hale bakın Yunanistan topraklarını katmışısz.Bırakın Allah aşkına kerkük dışında hiçbiryerin alınması yanlısı değilim.Sadece Kerkük alınmalı ve ülkemiz topraklarına katılmalıdır.Irak bölünürse Türkiye bu topraklar üstünde hak sahibidir.Ama bu şekilde Yunanistan'ı falan topraklarımızda göstermek ego tatmin etmekten öteye gitmez.
-
benim kökenim trabzon şunu söylüyorum o rakamlar sahte bırılerının isine gelıyor.151 bin diye lazları yazmıslar izmirde karadenızlıler derneklerı toplanıp pıknıge gıderız yazları 151 bın kısı sadece ızmırde var...fazla abartma oldu ama yarısı kadar ızmırde var...DÜNYA TÜRK OLSUN
-
doğru
-
arkadaşlar bu harıta ne zmn gerçek olacak yane yürürlük olarak gerçekleşecekmi varmı bi belgesi fln
-
serioususer bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar bu harıta ne zmn gerçek olacak yane yürürlük olarak gerçekleşecekmi varmı bi belgesi fln
2010 da haritamız böyle olacakta ama hangi ayda olduğu belli değil belki ocak belki haziran o daha tam belli değil yani. -
Memati92 bunu yazdı:
serioususer bunu yazdı:
2010 da haritamız böyle olacakta ama hangi ayda olduğu belli değil belki ocak belki haziran o daha tam belli değil yani.
-----------------------------Hacı ayıda belli. Şubatta başlayacak. Hazıranda tamamlanacak