folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder Yeni Yıl Hediyesi (Hediyeler Dağıtılıyor)

Yeni Yıl Hediyesi (Hediyeler Dağıtılıyor)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

bişey anlamadım ama yazılıyorsa bende bi TÜRKÇÜ. alırım..

Ne Mutlu Türk Doğana..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Premium.
    h2so4
    h2so4's avatar
    Erkek

Mümkünse Premium Üye rica edeceğim :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morena
    morena's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

banlanmadığıma göre bende kazandım sanırım "Hacklinkci" yapabilirmisiniz benimkini de

Best Quality
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Merhaba hocalarım konu ile alakalı değil ama yeri gelmişken sorayım dedim. şimdi ben bu konuda banlananlara ünvan alanlara bakayım diye girdim bir meraktır banlı kişilere rastgele baktım ve resimde attığım arkadaş 9 küsur saat önce banlanmış ama 6küsur dakika önce de online olmuş bu nasıl oluyor?

ben bir fikir yürütüyorum bilmem doğrumudur. bu arkadaş evet banlı ama sisteme girmek için bilgilerini girip giriş butonuna basınca sistem o kişinin online olduğu zamanı banlı olsa dahi en son girmeyi denediği zaman olarak mı gösteriyor acaba!

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Premium.
    h2so4
    h2so4's avatar
    Erkek
    eyuperol bunu yazdı

Merhaba hocalarım konu ile alakalı değil ama yeri gelmişken sorayım dedim. şimdi ben bu konuda banlananlara ünvan alanlara bakayım diye girdim bir meraktır banlı kişilere rastgele baktım ve resimde attığım arkadaş 9 küsur saat önce banlanmış ama 6küsur dakika önce de online olmuş bu nasıl oluyor?

ben bir fikir yürütüyorum bilmem doğrumudur. bu arkadaş evet banlı ama sisteme girmek için bilgilerini girip giriş butonuna basınca sistem o kişinin online olduğu zamanı banlı olsa dahi en son girmeyi denediği zaman olarak mı gösteriyor acaba!

Aynen öyleymiş hocam, vaktinde bende bunu merak edip yönetime sormuştum dediğin gibi giriş yapmayı denediği zamanı son giriş tarihi olarak yazıyor. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    h2so4 bunu yazdı
    eyuperol bunu yazdı

Aynen öyleymiş hocam, vaktinde bende bunu merak edip yönetime sormuştum dediğin gibi giriş yapmayı denediği zamanı son giriş tarihi olarak yazıyor. 

Bilgilendirme için teşekkürler hocam.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Risk budur.Hadi bakalım :D

Bana ne ban ne nicküstü gelmiş ? :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Tahribat of Prince nick üstü istiyorum. sevgiler.

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

PUHU Leather Goods rica edeyim ben de

Teşekkürler.

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek