Yerli Markalar İndexi Yapalim
-
merhabalar.
her konuda olmasada bi cok alanda kaliteli olan ama taninmayan yerli alternatifler dururken bi cogumuz haberimiz olmadigindan yada denemeye korktugumuzdan yerli markalardan uzak durabiliyoruz.bu baslikta bildiginiz kullandiginiz kalitesine guvendiginiz yerli markalari paylasirsaniz eminim faydali olucaktir. hatta yeterince buyurse bu olay ufak bi websitesi acip daha guzel bi hale getirebiliriz.
-
en son kullandığım yerli marka trident her ay servise göndermek zorunda kalıyorum .....
-
%100 yerli üretim değil ama bildiğim en iyi yerli marka airties.
-
nike giyim adidas giyim %100 türk ama yurt dışına ihraç ediliyo sonra tekrar bize satıyolar :))
demirdokum
eca
Yerli Sigorta şirketleri
Işık , Birlik , Yapıkredi , Anadolu (emin değilim), Ziraat
-
Yerli mal almam arkadaş.. Türkiyede yaşayıp türk mallarından uzak duran çok kişiden biriyim nedeni ise para bürümüş arkadaş herkesin gözünü.
Gıda desen içinde ne olduğu belli olmayan sucuklar salamlar piyasada
giyim desen iki gün giyiyon bi yıkıon pert
teknoloji desen garanti kapılarında gezion
herşeyi sadece para kazanmak için üreten bir millet olduğumuz için kullananı düşünen olmadığı için türk malı dediğin zaman bana uzak olsun arkadaş derim her daim..
Türk düşmanlığına çekilmesin bu postum.. Türküm türklüğümle gurur duyuyorum ama durum bu birbirimizi ve kendimizi kandırmayıda gerektirmiyor..
-
Vitra,Artema,LTB,Pirge,Beko,Mavi,Sarar,Arko,Biota,Hunca,Efes
böyle gider..
*Biota=Bioxcin,Bioder gibi..
-
Şahin Sucukları % 100 yerli malı
İstikbal Mobilya
Bellona Mobilya
giyim olaraktan
Rodi
-
her türlü giyim ve yiyim
-
Arçelik, Beko , Arstil
-
ya burger king mc donalds coca cola cappy filan bunların ne olduğunu herkes biliyor. bunlara vereceğiniz paralarla çıok daha dıoyurucu çok daha sağlıklı türk gıdaları alabilirsiniz .
-
o kadar mesaj var bir kişi Efes Pilsen yazmamış...