Yetenek Sizsiniz Ali Şahin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    BEDB1N bunu yazdı

hülya  avşar'a sanatçı mı diyorsunuz la.o  koca bir bolon bence tek özelliği var güzel olması

10 tane zikim olsa 1 tanesini şu haline vermem

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Çok da lüzumlu bir şey değilmiş ya.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

geçen küçücük bi çocuk çıktı. babasıyla türkü şarkı söylüyolar neyse, şarkıları bitince çocuk hülya avşara: "sizin gibi bir üstadın karşısında heyecanlanıyorum" dediği an kan beynime sıçradı. hem saf hem yalaka bir milletiz abi daha çoooooook vururlar bu milletin tepesine çok..

ulan o juri zaten senin sayende para kazanıyor a benim gerizekalı safım. sen katılmasan o katılmasa bu yarışma programını nasıl yürütüp paranın mına koyacaklar ? 

edit: o çocuk bu çocuktu ya la -_- o alp niye eşşek gibi anırıyor orada kodumun sütü

DadasAdam tarafından 30/Ara/13 14:42 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

geçen küçücük bi çocuk çıktı. babasıyla türkü şarkı söylüyolar neyse, şarkıları bitince çocuk hülya avşara: "sizin gibi bir üstadın karşısında heyecanlanıyorum" dediği an kan beynime sıçradı. hem saf hem yalaka bir milletiz abi daha çoooooook vururlar bu milletin tepesine çok..

ulan o juri zaten senin sayende para kazanıyor a benim gerizekalı safım. sen katılmasan o katılmasa bu yarışma programını nasıl yürütüp paranın mına koyacaklar ? 

edit: o çocuk bu çocuktu ya la -_- o alp niye eşşek gibi anırıyor orada kodumun sütü

heycanlanıyorum üstad kelimesini diğer lavuk konuştu ali kendircimi ney

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Bi şike yaramayan topluluk. Ben televizyonda kadın Programı harici Bilim insanlarini görmedikce izlemem. Habertürk'te gece 1 gibi ilginç Programlar oluyor belki onlara bakarim. Bir acun dediğin adam topluma ne kazandırmış?  Hülya Avşar dediğin karının erotik filmlerini hala izliyorlar küçük küçük bebeler. Alp zaten boş. 

Evde uydu olsa keşke adam gibi bişiler olurdu belki

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    HoRbY bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı

Bi şike yaramayan topluluk. Ben televizyonda kadın Programı harici Bilim insanlarini görmedikce izlemem. Habertürk'te gece 1 gibi ilginç Programlar oluyor belki onlara bakarim. Bir acun dediğin adam topluma ne kazandırmış?  Hülya Avşar dediğin karının erotik filmlerini hala izliyorlar küçük küçük bebeler. Alp zaten boş. 

Evde uydu olsa keşke adam gibi bişiler olurdu belki

Acun dediğin adamın senden daha fazla memlekete yararı dokunmuştur bundan hiç şüphem yok. Hülya Avşar'a gelince

demek ki sende onun erotik filmleriyle büyümüşsün ki o zamanlar durum ortada :) Hadi Hülya'yı filme çekmişler Eyv. ya çekilmeyenler ? Senin bilmediklerin ?

Ünlülerden bahsetmiyorum etrafında ki bilinmeyenlerden bahsediyorum o daha tehlikeli sakın unutma. Alp zaten boş diosun da

merak ettiğim şey o çocuğun tırnağı olabilirmisin ki hiç sanmıyorum. Memleketimin insanları etrafına bok atmakdan

başka bi sike yaramıyor. Bok atcağınıza siz yapında bir şeyler görelim. Gerçi o programı bende sevmiyorum ara sıra kafam güzelken denk

geliyorum da bakıyorum öyle o günde denk geldi ondan biliyorum da yazıyorum. Tv ile benim de işim olmaz saçma saçma prog. dizilerden başka bi cacık yok.

Ntv Spor'dan başka kanal açık olmaz odamda. Ama bırakın hocam bu bok atma işlerini daha iyisini yapın ondan sonra bok atın. Sen de kadın prog. da takılmaya devam et belki kısmetin çıkar :p

Kadın Programı izliyorum demedim :D 

Bide ben Hülya nin oynadığı birkaç film izledim 6 sene falan evvel. Beğenmedim.  Acun parası var yardım yapıyor bişeyler yapıyor.  , adam Vanda çamaşır makinesi motorundan araba yapıyor arazide falan gidiyor. Bu adama yardım yok , bunu yaptığı için para da almıyor. Hadi bizim Gucluhan hocadan bahsedelim. Tuğbek ile Damar tarama aygıtı yapmışlar. Peki sanıyor musun bunların bir günde  kazandigini o projeden alabilecekler?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı

Neşet Baba özletti kendini. Her gün yare gidem le Zahidemi dinler pop müziğe küfür ederim. Rap ile türkü dinleyin önerim.  Başka alanlar boş

Şunu yazdın ya ben zaten sana birşey demem ki :). Müziğin her alanı iyidir sen nasıl pop müziğe küfür edip başka alanlar boş diyebiliyorsun anlamış değilim.

Şu Acun' u çekemeyenlerden nefret ediyorum ya adam kafasını çalıştırıyor akıllı adam, çalışkan, işini başarı ile yapan.

Ha program boş mu boş ama bizim Türkiye' deki birçok insanın izleyeceği program reyting kırıyor zaten. Kapasitemiz düşük ne yapalım, adamlar kötüsünü yediriyorken iyisini neden yapsınlar. Ucuza fazla kazanıyorlar.

Alp de 10 numara adamdır komedi, şaklaban güldürüyor milleti amacı o zaten ve milletin işi gücü başından aşkın böyle programları izleyip kafa dağıtıyorlar.

Ayrıca bu program da daha önce bu tarz çocuklara çok değer verildi onları neden yüklemediniz buraya. Kekeme bir cümleyi yanyana getiremeyen çocuğun konuşmasını düzeltti Acun. 

Ya neyse :) 

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı

Neşet Baba özletti kendini. Her gün yare gidem le Zahidemi dinler pop müziğe küfür ederim. Rap ile türkü dinleyin önerim.  Başka alanlar boş

çok asi gördüm seni genç. sakin ol

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    HoRbY bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

Kardeşim iyi izleyeseydin dinleseydin zaten orda Hülya'nın ben üstad değilim üstad Bülent Ersoy, Zeki Müren gibi şahsiyetlere denir dedigini duyar ve görürdün. Kadın zaten kendisinin cok iyi bi sanatçı olduğunu söylemiyor. O kadın Türkiye güzeli ve televizyon oyuncusu şarkıcı degil. Bunu çözün bi artık.  Ve bi 2.si o çocuğun orda yaptığı yalakalık değil sonuçta çocuktur neyin ne olduğu bilmiyor ve ince nazik davranmaya çalışıyor ama bizim kalın kafalı milletimiz bunu direk yalakalık olarak algılayan bi görüşe sahip. Orda o çocuga oyu Hülya vermicek seyirciler vericek. Hey Allah'ım susıyım diyorumda olmuyor. O juri o çocuk sayesinde mi para kazanıyor güldürme beni. O çocuk gibi niceleri var bu memlekette. Ama bi Acun bi Hülya ne yazık ki YOK. Ben onları savunmuyorum sadece görüş açılarınız yanlış ayarlanmış düzeltmeye çalışıyorum. Onların ordan gelicek paraya emin ol ihtiyacı yok :) Ne yetenekmiş be ne cocukmuş ne Hülya n Acun ne Alp miş bee dedirttiniz resmen :) Ve tekrar söylüyorum Alp oraya insanları eglendirmek için çıkıyor şaklabanlık yapmak için çıkıyor. eee bırakında bi zahmet yırtsın orasını burasını. Onun aldığı parayı siz alsanız kıcınızı bile yırtcagınızdan eminim. Çok çamursunuz ya :)

Edit: Jamaica içe içe beyniniz körelmiş. Kubar Rulz.

birşey yazmıyorum haklısın he =) yalnız o para alsanız kıçınızı yırtarsınız lafları falan olmuyor. tartışmak denen eylem terbiye çerçevesi içinde olur. yakışmıyor 27 yaşında adamsın.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı

Kadın Programı izliyorum demedim :D 

Bide ben Hülya nin oynadığı birkaç film izledim 6 sene falan evvel. Beğenmedim.  Acun parası var yardım yapıyor bişeyler yapıyor.  , adam Vanda çamaşır makinesi motorundan araba yapıyor arazide falan gidiyor. Bu adama yardım yok , bunu yaptığı için para da almıyor. Hadi bizim Gucluhan hocadan bahsedelim. Tuğbek ile Damar tarama aygıtı yapmışlar. Peki sanıyor musun bunların bir günde  kazandigini o projeden alabilecekler?

Van'da çamaşır makinesi motorundan araba yapan adama yardım yapsan uzay makinesi mi yapıcak abi? Artık ağır saçmalamışsın.

while (1<2)
Toplam Hit: 2697 Toplam Mesaj: 24