Ygs Başvuru Kılavuzu Başlangıç Bitiş
-
arkadaşlar. bu sene öss ye gireceğim ben. yarın para yatırmanın son günü yarın parayı yatırcam.
ama uzun zaman oldu hiç hatırlamıyorum. kılavuzu yarın mı alıyoruz. napıyoruz. osym nin site açılmıyor. :S
kılavuzun son günü nezaman.
-
salı son gün
-
12 si son diyorlar :S
salı neyin son günü ? kitapçığın mı.
ayrıca kitapçığı aldıktan sonra nereye teslim edecez :|
2 sene sınava girmedim her bi boku unutmuşum ya :S her sene pratik olsun die gircem mk yaa :|
-
Seastar bunu yazdı:
-----------------------------
salı son gün
-----------------------------16.02.2010 songün
-
FOXXLY bunu yazdı:
12 si son diyorlar :S
salı neyin son günü ? kitapçığın mı.
ayrıca kitapçığı aldıktan sonra nereye teslim edecez :|
2 sene sınava girmedim her bi boku unutmuşum ya :S her sene pratik olsun die gircem mk yaa :|
-----------------------------Mebe bağlı herhangi bir lise
-
Ben lise son sınıftayım kitapçık ve form almış biri olarak diyorum ki '' boşa arkdaşlar gerek yok.. zaten bilgileriniz pcde çkıyor.. ayrıca kitapçık filan teslim edilmiyor..formda sizde kalıyor.. bu sözüm lise son olanlara geçerli diğerleri almak zorunda form galiba..
-
ben daha öncedende girdiğimden ösym nin site de tüm bilgilerim var direk internetten başvuru yapamıyoz mu :|
-
yaw nabıcan biri bana şu işlemi sırayla bi anlatsın acayip panik yaptım :S
-
parayı yatırdım & ais.osym.gov.tr den giriş yaptım , bireysel başvurudan işlemi tamamladım.ilk kez sınava girecekler mutlaka bürolardan bayvuru yapmaları gerekiyor
-
para yatırma ve başvuru için cuma (yarın) son gün arkadaşlar
salı neyin son günü?
tarih geçtikten sonra mı alıcaksın kitapçığı?
ayrıca kitapçık hiçbir işe yaramıyor
o doldurduğun formu adam aynen bilgisayara yazıyor
yani almasan da adresi telefonu sen söylesen kayıtta yine olur
-
FOXXLY bunu yazdı:
yaw nabıcan biri bana şu işlemi sırayla bi anlatsın acayip panik yaptım :S
-----------------------------Eğer aday şifreni biliyor isen ÖSYM'nin sitesinden kendin başvurunu yapabilirsin.
Eğer şifreni bilmiyor isen herhangi bir liseye giderek ben sınav için şifre alacam diyorsun onlar sana bir şifre veryorlar.
Başvurunu kendin yapacağın için kılavuza gerek yok zaten daha öncede sınava girdiğin için sınav başvurusu için
internette dolduracağın yerlerin çoğu dolu olarak gelecek karşına.
Şahsi tavsiyem: yarın elini çabuk tut başvuruların son günü olduğu için site yoğunluk yaşayabilir.
Ayrıca bir uyarı:
Sınav başvuru tarihini ayın 16'sı zanneden arkadaşlar son gün yarın.