Ygs Ye Girenlerın Sınavları Nasıl Gectı ?
-
Hiç kimse liseyi 16 yıl önce bitiren benim gibileri düşünmemiş. O soruları hele Türkçeyi hazırlayanı gelen zammı umursamayıp bağlamak lazım elektriğe. Elektrik demişken meslek elektrik tesisatcılığı olunca fizikten 3-4 tane banko netim çıkıyor, birtek onlara güveniyorum.
Zor kazanırım ama dur bakalım.
-
uyudum amk
-
Soruları merak ettim açıklanınca ekleyin buraya pdf i :)
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------KaptanMagaraAdami bunu yazdı:
-----------------------------Türkçe sorularından şikayet eden herkesin yazılarına dikkat edin; Türkçe yazmayı bilmiyorlar !
Bence normal bir sonuç :) .
Tabi herşeye rağmen herkes için iyi bir sonuca varsın diyelim.
Geçmiş olsun.
-----------------------------
"Herşeye" ayrı yazılır > "Her şey" ;)
-----------------------------haha çok güldüm buna:D
ayrıca ekleyim. ilk satırında noktalı virgül değil virgül kullanman lazım
-----------------------------Doğrusu "ekleyim" değil, "ekleyeyim" olmalı. Cümleler de büyük harf ile başlar ve nokta ile biter.
-
Matematik - Fen - Türkçe - Sosyal gittim ya da gitmeye çalıştım.
Matematik ve Fen'i çözerken içimden bir ses kazık ilerlerde bir yerde olmalı diyordum ki haklıymışım.
Türkçeye geldiğimde oku oku bitmedi.
Ve "Adamlar!" 20 dk erken çıktılar sınavdan. Moral 0 nasıl olur da bitirirler ben mi anormalim dedim.
İmkanı yok kesinlikle boş bıraktılar bi bölümü...
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------Soruları merak ettim açıklanınca ekleyin buraya pdf i :)
-----------------------------bence de ekleyin gençler
-
Kimya 1 yanlıs ama o yanlıs da bence çözen hocanın yanlısı redoks tepkimesi değil o,
FİZİK 1B 2Y 11D / KİMYA 1YANLIŞ 12D/BİYOLOJİ 1 YANLIŞ 12D / FEN NET : 34
Geometriye baktım, 2 boş gerisi doğru, matematik ve türkçede hatırlamadığım çok soru var, türkçe belimi bükmezse ilk 30.000e kapak atarım diye düşünüyorum dostlar, umarım herkesin sınavı umduğu gibi geçmiştir.
-
ben dgs den 80 tane sorunun büyük kısmını paragraf olarak alcam :( keşke sizler gibi olaydım ah ah :D
-
1 saat 10 dakika türkçe sürdü normalde yarım saat sürmüyor benim türkçe ve 3-4 yanlış max. bugün çok rahat girmiştim ma böyle olunca o saat öyle bi akıp gitti ki sonra zaten matematikte idim süre doldu dediler normalde bi 15 de mat çözerdim ama ancak yedi tane soru çözebildim bi ton bakamadığım soru var sosyal de tarih kolay coğrafya eh felsefe zordu.
seneye artık ne yapalım kısmet.
-
1,5 saat Türkçe sürdü ondan sonra zaten beyin firar etti devamını hatırlamıyorum. Bir de Felsefe zihnimde kaldı o soruyu hazırlayanlar sınava girenleri filozof sanıyor galiba geçen yılda aynıydı..