Yılda Size 30 Bin Lira Kazandıran Bir Siteyi Ne Kadar Satarsınız
-
RootB bunu yazdıkulaksiz bunu yazdıswordfish bunu yazdı
Arkadaşlar merhaba.
Farzedelim elinizde Bir E-Ticaret sitesi var.İçinde 5000 adet ürün ekli.
Ve Düzenli olarak satış yapılıyor. Stok tutma derdiniz yok.Satıldıkca toptancıdan gidip alıyorsunuz.
Reklamsız size yıllık en az 30 bin TL Kar bırakıyor. ( Ciro Değil Temiz Kar )
Hali hazırda bu şekilde işleyen bir site ne kadar eder ne kadara satılır..( Lisans + Domain Hosting v.s herşeyi ile birlikte )
Görüşlerinizi alalım :)
Sormak istedikleriniz varsa cevaplıyım
gayrimenkulde 10 sene yatırımda 5 senede kendini amote etmesi gerekir yatırım yapan için
30*5= 150.000 fiyat olarak düşünebilirsin.
kardeşim yapmayın ya , öyle bir piyasa yok. e-ticaret sitesi bu , hepsiburada'yı satmıyorsun ki 5 yıllık gelirine satasın. Ben bu siteyi alıcam ve 5 sene boyunca kendisini çıkarır mı cıkarmaz mı diye beklicem yani? sen beklersin de kimse beklemez. satsam ne kadar satarım diye düşünüyor adam , 25.000 e alıcı bulursan direkt sat dedim ben. fazla bile söylemişim.
değeri budur, sen sitenin bu değeri ettiğine inanmıyorsan almazsın hocam, adamda bu değeri veren varsa satar yoksa satmaz .
-
750.000 avatarı çekiyorlar animasyonlar var avatarın heryeri animasyon :D
beyler sitenin ederi 15000 dir sat bana alayım siteyi nakit ödüycem hemen devir yapalım
-
kulaksiz bunu yazdıRootB bunu yazdıkulaksiz bunu yazdıswordfish bunu yazdı
Arkadaşlar merhaba.
Farzedelim elinizde Bir E-Ticaret sitesi var.İçinde 5000 adet ürün ekli.
Ve Düzenli olarak satış yapılıyor. Stok tutma derdiniz yok.Satıldıkca toptancıdan gidip alıyorsunuz.
Reklamsız size yıllık en az 30 bin TL Kar bırakıyor. ( Ciro Değil Temiz Kar )
Hali hazırda bu şekilde işleyen bir site ne kadar eder ne kadara satılır..( Lisans + Domain Hosting v.s herşeyi ile birlikte )
Görüşlerinizi alalım :)
Sormak istedikleriniz varsa cevaplıyım
gayrimenkulde 10 sene yatırımda 5 senede kendini amote etmesi gerekir yatırım yapan için
30*5= 150.000 fiyat olarak düşünebilirsin.
kardeşim yapmayın ya , öyle bir piyasa yok. e-ticaret sitesi bu , hepsiburada'yı satmıyorsun ki 5 yıllık gelirine satasın. Ben bu siteyi alıcam ve 5 sene boyunca kendisini çıkarır mı cıkarmaz mı diye beklicem yani? sen beklersin de kimse beklemez. satsam ne kadar satarım diye düşünüyor adam , 25.000 e alıcı bulursan direkt sat dedim ben. fazla bile söylemişim.
değeri budur, sen sitenin bu değeri ettiğine inanmıyorsan almazsın hocam, adamda bu değeri veren varsa satar yoksa satmaz .
30 bin gelirlik siteyi 25 bine satmak höh. Hocam gelir olaylarında sistem budur. Parası olan alır böyle siteyş zaten. Bir yerden geliri vardır 150 bin daha harcar bır gelır kapısı daha açar 5 yıl sonra kara geçmeye başlar. Yada o da 2-3 yıl çalıştırıp tekrar 150 bin civarına satar.
-
5bin ürünü stok yapmadan nasıl satışını yapıyorsun ? Satıldıkça toptancıdan gidip aldığını söylüyorsun. Bi açsana hoca şunu merak ettim ne emniyet stoğu ne birşey, benim metodolijide görüp, realitede uygulamasını yaptığım herşeye zıt dediğin.
-
yıllık 30bin getiren sitem olsa tüm işi gücü bırakır onun getirisiyle hayatımı yaşarım. çalışıp 5-10bin aylık kazanacağıma sadece yatıp sadce hobilerime zaman ayırdığım bi hayatı çalışmadan elde etmeyi tercih ederim. hatta site için uğraşmam gerekiyorsa gelirimin bi kısmına ilgilenecek adam tutar tamamen yattığım yerden para harcarım. belki küçük düşünüyorum ama kefenin de cebi yok ki.
-
30 bin geliri varsa o geliri web projesini geliştirmeye büyüme odaklı şirketleşme odaklı hatta ciddi tv radyo vs reklamları vermeye yönelirim. Madem işi bu denli büyüttün. şirketleşip isim yapmaya çalışmalısın.
-
kuytul bunu yazdı
30 bin geliri varsa o geliri web projesini geliştirmeye büyüme odaklı şirketleşme odaklı hatta ciddi tv radyo vs reklamları vermeye yönelirim. Madem işi bu denli büyüttün. şirketleşip isim yapmaya çalışmalısın.
Sirket olmadigimi kim soyledi :)
-
Hocam madem bişi sordun sitenı nıye soylemedın?
Burdaki öüridlerden mi gizliyorsun?
Madem bişeyler sordun benım sıtem bu , ayda yılda su kadar kazanıyorum , siz olsanız bu sıteyı satsanız kaca satarsınız de ...
Bunu de ki ;
Gercekten bu işten anlayan adamlar piyasasını yapsın , arastırmasını yapsın da sana bılgı versın.
Şimdi sen diyeceksın ki cevap olarak inanmak zorunda değilsin diye ama bence öyle bir site bile yok... (
En azından Yıllık Net , Temiz 30.000 TL bırakan bir site) ... -
swordfish bunu yazdı
Arkadaslar 30 bin tl yi gozunuzde buyutmeyin.bu sektorde cok dusuk bi rakam.tek siteden aylik 50 bin lira net kar yapan arkadasim var ayni sektorde :)
Aylık 50K net kar mı? Hangi site o?
-
izzmarit bunu yazdıswordfish bunu yazdı
Arkadaslar 30 bin tl yi gozunuzde buyutmeyin.bu sektorde cok dusuk bi rakam.tek siteden aylik 50 bin lira net kar yapan arkadasim var ayni sektorde :)
Aylık 50K net kar mı? Hangi site o?
facebook.com duymadın mı hiç?