Yıllardır Herkesin Aradığı Matematik Hocası
-
Bende geçen gün incide gördüm bi başlıkta. Videoyu izleyenler duymuştur öğrencisi hocam soru gelince nerden bilicez böyle yapıcağımızı diyince meslek sırrı diyo.
Eee sen bildiğini tam olarak öğrencine aktarmayacaksan nerde kaldı senin öğretmenliğin? Ayrıca böyle matematik öğrenen(!) sınavda süprizlere hazırlıklı olsun
-
şenol hoca vardı. o herifte iyiydi bakın isterseniz.
-
PathfindeR00 bunu yazdı
şenol hoca vardı. o herifte iyiydi bakın isterseniz.
O adam sallamıyor , gerçekten güzel anlatıyor , bunun ki saçma geldi .
-
Aramızda ygs nedir bilmeyenler işe yaramaz tırt deyip kestirip atmış.
Ygsde 1 dk bile çok gerekli, kaldı ki ilerde şöyle olur böyle olur dediğiniz üniversiteyi şimdi okuyoruz da x üzeri 2016 + x üzeri 2017 bölü felan diye soru yok anasını satim.
Ya da sonsuza kadar bişeyle bölüp de bi sayıyla toplamıyoruz.
Laf olsun torba dolsun diye konuşuluyor arkadaş. Ygs gibi bilginin önemli olmadığı sınava hazırlanan kardeşimlerim için mükemmel bir kaynak mkyb hocam. Çok sağolasın. Esenlikler diliyorum.
-
Dursun bakıcam
-
Bide yanlış, bu adam hoca değil böyle soru çözerseniz çözemezssiniz diye atarlanıp duranlar var, çözebilsek zaten çözeriz. Bunadamın bir dersini dinledim abone oldum.
-
by_Tet bunu yazdı
Ygsde 1 dk bile çok gerekli, kaldı ki ilerde şöyle olur böyle olur dediğiniz üniversiteyi şimdi okuyoruz da x üzeri 2016 + x üzeri 2017 bölü felan diye soru yok anasını satim.
Laf olsun torba dolsun diye konuşuluyor arkadaş. Ygs gibi bilginin önemli olmadığı sınava hazırlanan kardeşimlerim için mükemmel bir kaynak mkyb hocam. Çok sağolasın. Esenlikler diliyorum.
O bölümünle alakalı hocam.
Bununla matematik testini verdikten sonra üniversite matematikle iş yaptığın bölümlerde de artık 3 mü gördün böl 1 e 3 ekle al sonuç diye ayarlarsın.
Sınav kazandırır mı? Meh, 3-5 soru tutturur. O sınıftaki kitlenin eğer bu sadece hocanın eline kaldılarsa sınavda da pek bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Bu adam bir de bu teknikleri kitap halinde satacakmış galiba. Yazık buna kalan öğrencilere.
Kafa iyice basmayan -ya da temeli olmayan- en azından Khan Akademi gibi yerlerin kısa videolarına baksın da işin tarihçesi, tekniği konusunda daha anlaşılabilir bir üslupla az biraz bir şeyler öğrensinler.
https://www.youtube.com/user/KhanAcademyTurkce/playlists?view=50&sort=dd&shelf_id=11
-
Austen bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
O bölümünle alakalı hocam.
Bununla matematik testini verdikten sonra üniversite matematikle iş yaptığın bölümlerde de artık 3 mü gördün böl 1 e 3 ekle al sonuç diye ayarlarsın.
Sınav kazandırır mı? Meh, 3-5 soru tutturur. O sınıftaki kitlenin eğer bu sadece hocanın eline kaldılarsa sınavda da pek bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Bu adam bir de bu teknikleri kitap halinde satacakmış galiba. Yazık buna kalan öğrencilere.
Kafa iyice basmayan -ya da temeli olmayan- en azından Khan Akademi gibi yerlerin kısa videolarına baksın da işin tarihçesi, tekniği konusunda daha anlaşılabilir bir üslupla az biraz bir şeyler öğrensinler.
https://www.youtube.com/user/KhanAcademyTurkce/playlists?view=50&sort=dd&shelf_id=11
Hangi bölümde okuyosun merak ettim hocam.
2üzeri2007li problemler çözdüğün bölüm nedir?
Bilgisayar mühendisliği okuyorum ankara üniversitesi
-
şimdi sondan ikinci bu ygs ye girmiş biri olarak adamlar artık soru kalıplarını kırmaya bakmış gibime geliyo, çünkü baktılar millet ezberliyor önce 2+2=5 gibi bi işlem yapıyolar sonra neresi yanlıştır diyor, bak adam çarpmada 0 ların sadeleştrilemeyeceğini hem bilmeni hem görebilmeni bekliyor ama kalan 20 25 soru gene kalıplar tabiki 5 soru hariç milleti ayrıcak soru yoktu lys desen zaten sırf kalıp olmuş....
bide o ben bu adamı çok beğendim hemen bütün videolarını izleyim okulu bitireyim iş sahibi oliyim diyorsanız sizin işiniz çooooooook zor çok....
-
4-5 soru yapsanızda özellikle YGS de hatrı sayılır zeka soruları da çıkıyor. Onları imkansız yapamazsınız. LYS de zaten yapamazsınız.
Bir soruyu kalem oynatmadan çözecek adam artık o konunun kaşarı olmuştur. İliklerine kadar öğrenmiştir. Konuya tam hakim olduğu için çok farklı açılardan bakabilme yeteneği kazanmıştır.
Öyle ezberle mezberle olmaz.
Özellikle Matematik ve Kimya nın çok ayrı bir dili olduğundan bulmaca çözmek gibidir. Zevk verir, huzur verir.