folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Yıllardır Herkesin Aradığı Matematik Hocası

Yıllardır Herkesin Aradığı Matematik Hocası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProSky
    ProSky's avatar
    Erkek

Bende geçen gün incide gördüm bi başlıkta. Videoyu izleyenler duymuştur öğrencisi hocam soru gelince nerden bilicez böyle yapıcağımızı diyince meslek sırrı diyo. 

Eee sen bildiğini tam olarak öğrencine aktarmayacaksan nerde kaldı senin öğretmenliğin? Ayrıca  böyle matematik öğrenen(!) sınavda süprizlere hazırlıklı olsun

ProSky tarafından 26/Eki/16 17:29 tarihinde düzenlenmiştir

Üzüldüğümde zevk alanların hepsine mutluluklarım girsin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

şenol hoca vardı. o herifte iyiydi bakın isterseniz. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı

şenol hoca vardı. o herifte iyiydi bakın isterseniz. 

O adam sallamıyor , gerçekten güzel anlatıyor , bunun ki saçma geldi . 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Aramızda ygs nedir bilmeyenler işe yaramaz tırt deyip kestirip atmış.

Ygsde 1 dk bile çok gerekli, kaldı ki ilerde şöyle olur böyle olur dediğiniz üniversiteyi şimdi okuyoruz da x üzeri 2016 + x üzeri 2017 bölü felan diye soru yok anasını satim.

Ya da sonsuza kadar bişeyle bölüp de bi sayıyla toplamıyoruz. 

Laf olsun torba dolsun diye konuşuluyor arkadaş. Ygs gibi bilginin önemli olmadığı sınava hazırlanan kardeşimlerim için mükemmel bir kaynak mkyb hocam. Çok sağolasın. Esenlikler diliyorum.

iyibu! yeniden..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Dursun bakıcam

İmzalamazsam ne olcak?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Bide yanlış, bu adam hoca değil böyle soru çözerseniz çözemezssiniz diye atarlanıp duranlar var,  çözebilsek zaten çözeriz. Bunadamın bir dersini dinledim abone oldum. 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Ygsde 1 dk bile çok gerekli, kaldı ki ilerde şöyle olur böyle olur dediğiniz üniversiteyi şimdi okuyoruz da x üzeri 2016 + x üzeri 2017 bölü felan diye soru yok anasını satim.

Laf olsun torba dolsun diye konuşuluyor arkadaş. Ygs gibi bilginin önemli olmadığı sınava hazırlanan kardeşimlerim için mükemmel bir kaynak mkyb hocam. Çok sağolasın. Esenlikler diliyorum.

O bölümünle alakalı hocam.

Bununla matematik testini verdikten sonra üniversite matematikle iş yaptığın bölümlerde de artık 3 mü gördün böl 1 e 3 ekle al sonuç diye ayarlarsın.

Sınav kazandırır mı? Meh, 3-5 soru tutturur. O sınıftaki kitlenin eğer bu sadece hocanın eline kaldılarsa sınavda da pek bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Bu adam bir de bu teknikleri kitap halinde satacakmış galiba. Yazık buna kalan öğrencilere. 

Kafa iyice basmayan -ya da temeli olmayan- en azından Khan Akademi gibi yerlerin kısa videolarına baksın da işin tarihçesi, tekniği konusunda daha anlaşılabilir bir üslupla az biraz bir şeyler öğrensinler. 

https://www.youtube.com/user/KhanAcademyTurkce/playlists?view=50&sort=dd&shelf_id=11

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

O bölümünle alakalı hocam.

Bununla matematik testini verdikten sonra üniversite matematikle iş yaptığın bölümlerde de artık 3 mü gördün böl 1 e 3 ekle al sonuç diye ayarlarsın.

Sınav kazandırır mı? Meh, 3-5 soru tutturur. O sınıftaki kitlenin eğer bu sadece hocanın eline kaldılarsa sınavda da pek bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Bu adam bir de bu teknikleri kitap halinde satacakmış galiba. Yazık buna kalan öğrencilere. 

Kafa iyice basmayan -ya da temeli olmayan- en azından Khan Akademi gibi yerlerin kısa videolarına baksın da işin tarihçesi, tekniği konusunda daha anlaşılabilir bir üslupla az biraz bir şeyler öğrensinler. 

https://www.youtube.com/user/KhanAcademyTurkce/playlists?view=50&sort=dd&shelf_id=11

Hangi bölümde okuyosun merak ettim hocam.

2üzeri2007li problemler çözdüğün bölüm nedir?

Bilgisayar mühendisliği okuyorum ankara üniversitesi

iyibu! yeniden..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pineapplemen.
    sercoo
    sercoo's avatar
    Erkek

şimdi sondan ikinci bu ygs ye girmiş biri olarak adamlar artık soru kalıplarını kırmaya bakmış gibime geliyo, çünkü baktılar millet ezberliyor önce 2+2=5 gibi bi işlem yapıyolar sonra neresi yanlıştır diyor, bak adam çarpmada 0 ların sadeleştrilemeyeceğini hem bilmeni hem görebilmeni bekliyor ama kalan 20 25 soru gene kalıplar tabiki 5 soru hariç milleti ayrıcak soru yoktu lys desen zaten sırf kalıp olmuş....

bide o ben bu adamı çok beğendim hemen bütün videolarını izleyim okulu bitireyim iş sahibi oliyim diyorsanız sizin işiniz çooooooook zor çok....

i might be a pineapple but you're a fineapple baby
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

4-5 soru yapsanızda özellikle YGS de hatrı sayılır zeka soruları da çıkıyor. Onları imkansız yapamazsınız. LYS de zaten yapamazsınız.

Bir soruyu kalem oynatmadan çözecek adam artık o konunun kaşarı olmuştur. İliklerine kadar öğrenmiştir. Konuya tam hakim olduğu için çok farklı açılardan bakabilme yeteneği kazanmıştır.

Öyle ezberle mezberle olmaz.

Özellikle Matematik ve Kimya nın çok ayrı bir dili olduğundan bulmaca çözmek gibidir. Zevk verir, huzur verir. 

Toplam Hit: 2905 Toplam Mesaj: 22
matematik