Yok Yapamiyorum Olmuyor.
-
Arkadaşlar yaklasik 15 gündür süren ubuntu maceram hala rayina oturmadi kararliyim ubuntuyu gorecem. Simdi flashta denedim hizli begendim hardiske kurdum ne olur olmaz die windowsun yanina kurdum simdi Wifi Calismiyordu Dediniz Git cat5 Kablosu al gittim aldim. Dün Gece girdim ubuntuya simdi biostan bakiyorum boot menüsünden bakiyorum yok allah yok bir türlü giremedim gitti ubuntuya bi yol gosterin agalar beyler.
-
konunun yabancısıyım ama şimdi sen ubuntuyu windowsla berabermi kurdun? grub secenekleri yuklenmiyormu?
-
scarletbeard bunu yazdı
Arkadaşlar yaklasik 15 gündür süren ubuntu maceram hala rayina oturmadi kararliyim ubuntuyu gorecem. Simdi flashta denedim hizli begendim hardiske kurdum ne olur olmaz die windowsun yanina kurdum simdi Wifi Calismiyordu Dediniz Git cat5 Kablosu al gittim aldim. Dün Gece girdim ubuntuya simdi biostan bakiyorum boot menüsünden bakiyorum yok allah yok bir türlü giremedim gitti ubuntuya bi yol gosterin agalar beyler.
hocam flash ile nasıl kurdun hangi boot programını kullandın?
-
Hocam Universal USb installer ile once usb den dendim sonra direk hardiske kurdum. suanda hardiskte acilista sormuyor ubuntu mu baslasin windowsmu direk windows aciliyor.
-
usb ile tekrar başlattığında , linux bölümünü görebiliyor musun ? Görebiliyorsan grup kuracaksın.
---
Lin-win kurarken önce windows ile 2 ye ayırın sonra linux kurun ki grub'u kurabilsin başlarken hangisini istersin diye seçtirsin
-
başlıkla konu o kadar uzakki birbirine. Konuya girdim başka bişey başlığa baktım başka bişey. Keşke sorunu yazsaydın başlığa herkes bi kızla ayrılmak istediğini sanıyor başlığı okuyunca. Benim gibi düşünen sayısız mürid bulabilirim :))
windowstan şaşma. Yada paran varsa git macintosh al rahat et
-
Aklima ilk gelen grub onyukleyici yuklemis oldugun.
-
zumsuk bunu yazdı
usb ile tekrar başlattığında , linux bölümünü görebiliyor musun ? Görebiliyorsan grup kuracaksın.
---
Lin-win kurarken önce windows ile 2 ye ayırın sonra linux kurun ki grub'u kurabilsin başlarken hangisini istersin diye seçtirsin
usbyi formatladin. Aksam Actim girdim cıktım herşeyi yaptim. Tekrar bidaha kurayim bakalim olmadi yapacak bişey yok.
-
hocam seni bilmem ama yani ben yüklediğimde fazladan olan usb antenimi bile kendi tanımıştı
-
Ka1nsha bunu yazdı
hocam seni bilmem ama yani ben yüklediğimde fazladan olan usb antenimi bile kendi tanımıştı
Bir yerde bi hata yaptigim kesin bakalim işte. Deneyecegiz.
-
Hocalar suanda ubuntudan yaziyorum fakat cat5 kablosu ile girdim hala wirelles calismiyor kabloyu cikarinca hopp nett gitti wirelesste bi sikint i var ama nerede bu ubuntuda ekran goruntusunu nereden nasil aliyorum bu arada bilgisi olan varmidir
Bi benle ilgilenin yahu Ogrenmek isteyen birisi var ogreten yok
scarletbeard tarafından 10/Ara/12 14:15 tarihinde düzenlenmiştir