Yok Yapamiyorum Olmuyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar yaklasik 15 gündür süren ubuntu maceram hala rayina oturmadi kararliyim ubuntuyu gorecem.  Simdi flashta denedim hizli begendim hardiske kurdum ne olur olmaz die windowsun yanina kurdum simdi  Wifi Calismiyordu Dediniz Git cat5 Kablosu al gittim aldim. Dün Gece girdim ubuntuya simdi biostan bakiyorum boot menüsünden bakiyorum yok allah yok bir türlü giremedim gitti ubuntuya bi yol gosterin agalar beyler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

konunun yabancısıyım ama şimdi sen ubuntuyu windowsla berabermi kurdun? grub secenekleri yuklenmiyormu?

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

Arkadaşlar yaklasik 15 gündür süren ubuntu maceram hala rayina oturmadi kararliyim ubuntuyu gorecem.  Simdi flashta denedim hizli begendim hardiske kurdum ne olur olmaz die windowsun yanina kurdum simdi  Wifi Calismiyordu Dediniz Git cat5 Kablosu al gittim aldim. Dün Gece girdim ubuntuya simdi biostan bakiyorum boot menüsünden bakiyorum yok allah yok bir türlü giremedim gitti ubuntuya bi yol gosterin agalar beyler.

hocam flash ile nasıl kurdun hangi boot programını kullandın?

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam Universal USb installer ile once usb den dendim sonra direk hardiske kurdum.  suanda hardiskte acilista sormuyor ubuntu mu baslasin windowsmu direk windows aciliyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

usb ile tekrar başlattığında , linux bölümünü görebiliyor musun ? Görebiliyorsan grup kuracaksın.

---

Lin-win kurarken önce windows ile 2 ye ayırın sonra linux kurun ki grub'u kurabilsin başlarken hangisini istersin diye seçtirsin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

başlıkla konu o kadar uzakki birbirine. Konuya girdim başka bişey başlığa baktım başka bişey. Keşke sorunu yazsaydın başlığa herkes bi kızla ayrılmak istediğini sanıyor başlığı okuyunca. Benim gibi düşünen sayısız mürid bulabilirim :))

windowstan şaşma. Yada paran varsa git macintosh al rahat et

Cigu bigule :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aklima ilk gelen grub onyukleyici yuklemis oldugun.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

usb ile tekrar başlattığında , linux bölümünü görebiliyor musun ? Görebiliyorsan grup kuracaksın.

---

Lin-win kurarken önce windows ile 2 ye ayırın sonra linux kurun ki grub'u kurabilsin başlarken hangisini istersin diye seçtirsin

usbyi formatladin. Aksam Actim girdim cıktım herşeyi yaptim. Tekrar bidaha kurayim bakalim olmadi yapacak bişey yok.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

hocam seni bilmem ama yani ben yüklediğimde fazladan olan usb antenimi bile kendi tanımıştı 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

hocam seni bilmem ama yani ben yüklediğimde fazladan olan usb antenimi bile kendi tanımıştı 

Bir yerde bi hata yaptigim kesin bakalim işte. Deneyecegiz.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar suanda ubuntudan yaziyorum fakat cat5 kablosu ile girdim hala wirelles calismiyor kabloyu cikarinca hopp nett gitti wirelesste bi sikint i var ama nerede bu ubuntuda ekran goruntusunu nereden nasil aliyorum bu arada bilgisi olan varmidir

Bi benle ilgilenin yahu  Ogrenmek isteyen birisi var ogreten yok

scarletbeard tarafından 10/Ara/12 14:15 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1939 Toplam Mesaj: 17