Yoklama Kaçağı Olmuşum
-
89 ve oncekiler kayitta tecil belgesini goturmek zorunda. ama bildigim kadarila 2. unv icin tecil ettirmiyorlardi yani baska bahane bulman gerekebilir...
-
oha bugün ümraniye askerlik şubesindeki sen miydin la ?
-
KaRaKuLe bunu yazdı
oha bugün ümraniye askerlik şubesindeki sen miydin la ?
:D yok ben konyadayım
-
Bi kac hafta once de bende senin gibi yusuf yusuf oluyordum. 87liyim. tecil almaya gittim, zaten tecilli oldugumu ogrendim. tecili uzattim geldim :)
-
Soyle birsey soylemek isterim okulla sordun mu askerlik belgesi isini? Bildigim kadari ile artik kayit olmaya engel degil hatta gecen haberi vardi bir bakayim; baktim ... :)
yani senin kaydi yaptirdiktan sonra eger yasin elveriyorsa ogrencilik belgenle askerlik subesine gitmen yeter.
-
cuneyd bunu yazdıBi kac hafta once de bende senin gibi yusuf yusuf oluyordum. 87liyim. tecil almaya gittim, zaten tecilli oldugumu ogrendim. tecili uzattim geldim :)
Peki sana yoklama kaçağısın dediler mi?
-
ben bakayaya kalmıştım(neoldunu bilmiom :)) ama ceza almadım öğrenci belgemi götürdüm yaptılar bişiler buarada ben 92liyim hala askerlik çağımın geldiği fikrine alışamadım 94 lüler işdiyo askerlik diyo bozmayınlan moralimi :(
-
RaAmLis bunu yazdı
Bir kere yoklama kaçağı olursan geri dönüşü yok diye biliyorum. Tabi yanlış hatırlıyor da olaiblirim moralim bozmayayım ynalış bilgilendirip.
Ben askerlikten muaf olduğum halde yoklama kaçağı olup ceza ödedim bunların ne yapacağı belli olmaz. Ayrıca hazırlıklı ol kaçak olduğun için en az 250tl kitleyecekler kaçtığın güne görede artar bu ücret.
bende buna tavim.Boktan boktan meseleler icin para aliyorlar.
Odemeyin kardesim kolay kolay sen hizmet ediyorsun devletin sana odemesi gerek(30 lira degil tabi)
cordelian tarafından 03/Eyl/13 00:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Geçen hafta eve yoklama kagıtı gelmiş ne zamana kadar tecil ettire bilirim bunun bi süresi felan varmı bilen varsa bilgi versin :)
-
Fcuk bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
Bi kac hafta once de bende senin gibi yusuf yusuf oluyordum. 87liyim. tecil almaya gittim, zaten tecilli oldugumu ogrendim. tecili uzattim geldim :)
Peki sana yoklama kaçağısın dediler mi?
Yok hic bi sey demediler :)
ve ilk defa subeye gittim ben.