Yol Tarifi İçin Yardım Lazım
-
Bugün sülüs ü aldım 25 de teslim olmam lazım adres bu ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK.EĞT.A. 2'NCİ ULŞ.ER EĞT.TB./MANİSA ALAŞEHİR buraya nerden nasıl gidicem önce izmire gitmem lazımmış sanırım ordan sonrası ?
-
izmir terminaline gideceksen, direk manisa arabaları var orada ona binip gidersin
-
nerelisin ki sen izmirden manisa manisadan alaşehir yapıcaksın alaşehir manisaya uzak
edit bana silüsleri 15 inde verices dediler
BeYaZZZ tarafından 08/Kas/12 12:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Hayırlı teskereler müdür
Liseyi bitirip gidicem diyordun bittimi ? bitmedimi
Peroksit tarafından 08/Kas/12 12:54 tarihinde düzenlenmiştir -
nereye göre uzak anlamadım sımdı ben.
buyuk ıhtımal ıstanbul tarafından geleceksın kı manısaya ugramıyrosun bu durumda ızmır otogara gıdeceksın manısa arabalarına bıneceksın
ha zaten manısa uzerınden gececeksen manisa salihlide inersin alasehır arabalarına bınersın
-
nerdesin bilmiyomda izmire gitmeye ne gerek var ya direk manisaya git orda otogardan alaşehir arabaları vardır onlara biner gidersin.
-
Hayırlı teskereler
Allah Kazasız belasız BBitirmeyi nasip etsin .
-
Denizliye, Turgutlu üzerinden giden araçların tamamı Alaşehire uğrar. İzmirden bu araçları de sık aralıklarla bulabilirsin.
-
bende şöyle düşündüm 23 de giresundan çıkarım 24 ünde izmirde olurum orda bir gece yatarım bi otelde 25 i sabahıda binerim alaşehir otobüsüne giderim
-
Şimdiden hayırlı teskereler. Allah kazasız belasız dönmek nasip etsin.
-
abi askerliğin yol stresi bile yetiyor aklıma geldikçe tuhaf oluyorum allah yardımcın olsun
parana cüzdanına değerli eşyalarına dikkat et hocam oranın piskolojisi ile ben cok eşya unuttum bi yerlerde