Yolda Bulduğu 1 Milyonu Sahibine Teslim Etti
-
c0nverse bunu yazdı
video yu izlerseniz diğer adamda pek zengin görünmüyorr o paraya ev falan yaptıracaktır bankadan borç almıştır falan filan insanları tanımadan hakaret etmek hoş değil.
Hocam bizim oralarda bir söz vardır;
"Parayla imanın kimde olacağı bilinmez"
-
Adam yapması gerkeni yapmış, tebrikler çocukları babalarından ne kadar gurur duysa az, en azından halen aramızda bu tip şerefli karakterli dürüst insanlar var. Başkasının parasını çalan bulduğu parayı geri vermemeyi düşünen asalaklara ne denilse başlarına ne gelse az,
-
DrKill bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
video yu izlerseniz diğer adamda pek zengin görünmüyorr o paraya ev falan yaptıracaktır bankadan borç almıştır falan filan insanları tanımadan hakaret etmek hoş değil.
Hocam bizim oralarda bir söz vardır;
"Parayla imanın kimde olacağı bilinmez"
adam dolar ve euro buluyor türk parası değil.
cebindeki sakız parasını adama küfür eder gibi al götüne sok 100 lirayı diyor
zengin piçi olduğu belli adamın çaktırmadan yaşlı adama bokunu yiyim demiştir önce
sonra 100 lirayı verdikten sonra hala bu dünyada enayi varmış deyip sıçana kadar gülmüştür pzevnk
ev alcak falan diye akıl edenler 1 milyon dan bahsediyoz. 1 milyona ev değil residance yaptırılır nerdeyse
1 milyon parayıda kimse amele olarak çalışıp bulamaz o yüzden sallamayın
amcamız saf eski toprak din kitap ahiret hesabı yapıp emanet mal deyip emaneti teslim etmek lazım deyip günah sevap olayını düşünmüş ve parayı teslim etmiş.
ama o pezevengin yaptığı picliktir.yani en azından 1 milyar ver vicdansız
kaygusuz tarafından 22/Kas/13 22:17 tarihinde düzenlenmiştir -
ben olsam 100 liranın ustune 100 lira daha koyar geri verirdim gözü doysun hayvanın
edit
Arslan25 tarafından 22/Kas/13 22:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Arslan25 bunu yazdı
ben olsam 100 liranın ustune 100 lira daha koyar geri verirdim gözü doysun hayvanın
edit
+1
edit:öyle bi duruma gelip de 100 lira ile karşılaşsam böyle yapardım ama baştan vermezdim o parayı hayatta :D
slanger tarafından 22/Kas/13 22:18 tarihinde düzenlenmiştir -
5 ay önce discoyu bitirdim kapattım, sis makinasını kapatıyordum bi baktım bi kağıt katlı.
normalde hiç bakmam etmem ama nedense kağıdı aldım açtım baktım açık çek çıktı.
imzalı kaşeli ama hanesi boş ne istersen yaz.baktım kaşedeki adreste Kayseri yazıyor, aslen kayseriliyim.
Gittim resepsiyona adamları sordum bulamadılar tutanak tuttum verdim gece müdürüne.
ertesi gün 3 adam geldi buldu beni adamlar mobilyacıymış.çocuk gibi ağladı adam... teşekkür etti...
oraya hangi miktarı yazarsan sike sike ödeyecektim dedi...
bazen aklıma geliyor ama hala emin olamıyorum, vermeli miydim diye.
ama bazen içim rahatlıyor iyi ki vermişim diye :) -
Orada kilit kelime, içine bakmamış olması, içine baksa nah teslim ederdi.
-
HolyOne bunu yazdı
Orada kilit kelime, içine bakmamış olması, içine baksa nah teslim ederdi.
ahahah :D iyi yakalamissin hocam :D
-
O deglde bi posette bir milyonun ne isi var, kurtlar vadisi gibi bide telefon var parayi kaybedersem burdan da arasinlar beni diye koymus :D
-
Örnek bir davraniş