Yolda Eşek Görseniz Naparsınız?
-
hiçbişey yapmam yani açık ve net :)
-
dünyanın en güzel gözleri eşşekler de dir
-
-
hojucuk bunu yazdıersn bunu yazdı
Konu portaldan düşmüş olayı açıklıyayım
Hoca hepimizin yanına tek tek gelerek bu soruya cevap istedi koca sınıfda ben dahil bir kişi bile boş eşeğe binerim demedi , hocanın istediğini cevap buydu. Başı boş eşşeğe binilir , siz saf olursanız saf başı boş gözükürseniz sizi kullanan çok olur sözünü söyledi. Tahribatta 2-3 kişiden binerim cevabı geldi tebrik ettim arkadaşları : )
hoca arizali..
soru neydi hatirlayalim
" Siz yolda yolun kenarında otlıyan bir eşek görseniz naparsınız ? "
hocanin bekledigi cevabin sorusu bu olmamaliydi. yol kenarinda otlayan esekte sahipsiz degildir , illaki bir sahibi var.. hangi at hirsizi cikipta ben binerim diyecek diye beklemis..
seyislik , jokeylik okulu hocasi falan mi bu? yoksa bildigin at hirsizi bu adam.
hoca konu sabahın 8:41 inde nerden aklına geldi de cevap yazdın valla merak etim
-
vay aq konuyu daha dün açtım gibi hatırlıyom 1 sene olmuş :D
-
ersn bunu yazdı
Cevap ne hocam :D Birşey söyledi mi hocanız?
-
bykamu bunu yazdıersn bunu yazdı
Cevap ne hocam :D Birşey söyledi mi hocanız?
Yolda başı boş otlayan eşeği gördünmü biniceksin demişti .
-
maserati bunu yazdıhojucuk bunu yazdıersn bunu yazdı
Konu portaldan düşmüş olayı açıklıyayım
Hoca hepimizin yanına tek tek gelerek bu soruya cevap istedi koca sınıfda ben dahil bir kişi bile boş eşeğe binerim demedi , hocanın istediğini cevap buydu. Başı boş eşşeğe binilir , siz saf olursanız saf başı boş gözükürseniz sizi kullanan çok olur sözünü söyledi. Tahribatta 2-3 kişiden binerim cevabı geldi tebrik ettim arkadaşları : )
hoca arizali..
soru neydi hatirlayalim
" Siz yolda yolun kenarında otlıyan bir eşek görseniz naparsınız ? "
hocanin bekledigi cevabin sorusu bu olmamaliydi. yol kenarinda otlayan esekte sahipsiz degildir , illaki bir sahibi var.. hangi at hirsizi cikipta ben binerim diyecek diye beklemis..
seyislik , jokeylik okulu hocasi falan mi bu? yoksa bildigin at hirsizi bu adam.
hoca konu sabahın 8:41 inde nerden aklına geldi de cevap yazdın valla merak etim
bi yerde denk geldi gordum de; cevabi hocanin zevzekligine yazdim yoksa bana ne esekten
-
Onunla viski ve çıgara keyfi yapardık sonra vur dumana gel imana eşek derdim :bakdım gelmiyor imana senden adam olmaz eşek oğlu eşek yoluma bakardım heral de :D
YasamaK tarafından 27/Eki/13 17:07 tarihinde düzenlenmiştir -
8Poet bunu yazdı
Hoşaf ikram ederim.Bakarım hoşaftan anlıyor mu?
Haci o hisaf değil hos laf :)