folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yolda Para Buldum

Yolda Para Buldum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Zarfta Adama Dair Bir Bilgi Yoksa Helaldir

Nerde yazıyor bu helaldir meselesi ? nerden uyduruyorsunuz bunları bilader ?

Hocam Ne Uydyrması Yahu, Adama Ulaşacak Bir İz Yoksa Onun Hakkıdır.. Hak Sahibi Olma Adalet Mevzusuna Düşündünmü Durum Dediğimin Dışında Değildir...

Polise Götürse Polisin Yemiyeceği Ne Malüm.. Polisin Yalan İfade İle İki Kuruş Prim Alırım Diye İçeri Adam Tıktığını Gören Ben İnanırmıyım Artık Polis Zümresine...

ShockMan tarafından 13/Kas/12 12:24 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

hangi emekli 3000 lira maaş alıyor ayrıca parayı buldum yer öyle fakir fukara yeri değil zengin kokanalardan birinindir nişantaşında hiç fakir gördünüzmü

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı

hangi emekli 3000 lira maaş alıyor ayrıca parayı buldum yer öyle fakir fukara yeri değil zengin kokanalardan birinindir nişantaşında hiç fakir gördünüzmü

Belki ordaki zengin birinden borç almıştır?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

düşüren ard arda sigara yakıp ne bok yiyeceğini düşünüyordur belki şimdi yazık az bi para değil

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    biz yolda 50kr ya da 1tl buluruz adam 3000tl bulmus amk. dile kolay lan!

ne diyon?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Hocam Ne Uydyrması Yahu, Adama Ulaşacak Bir İz Yoksa Onun Hakkıdır.. Hak Sahibi Olma Adalet Mevzusuna Düşündünmü Durum Dediğimin Dışında Değildir...

Polise Götürse Polisin YEmiyeceği Ne Malüm.. Polisin Yalan İfade İle İki Kuruş Prim Alırım Diye İçeri Adam Tıktığını Gören Ben İnanırmıyım Artık Polis Zümresine...

Bak hacım saçmaladın hala daha saçmalıyorsun.

Şunu desen anlarım. Polise götürsen oda yiyecek boşver desen anladım hadi de

Sen neye kime istinaden içinde bilgi yoksa helaldir diyebiliyosun ?

Kıçınızdan helal haram durumları uydurmayın.

Polise götür yiyecekse o yesin bu kadar basit ? Maksat senden çıksın olay ? Dahada bişi yapamıyosan gazeteye ilan ver bir miktar para bulunmuştur diye ne var bunda polise bu kadar güvenmiyorsan ?

Kendimi bi an aşırı dinci hissettim iyimi :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    coLin bunu yazdı
    EcHoLL bunu yazdı

ohooo beyler iyice yaktınız devreleri :)

ye iç hocam afiyet olsun. haram parayla hayır mı işlenir? :P :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı
    EcHoLL bunu yazdı

çüüüşş artık hayal gücün pek kuvvetli :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    biz yolda 50kr ya da 1tl buluruz adam 3000tl bulmus amk. dile kolay lan!

sen fakir yerlerde geziyorsun demekki nişantaşına dogru git :D onlar 5 10 tl para demiyorlar

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Polise Götürse Polisin YEmiyeceği Ne Malüm.. Polisin Yalan İfade İle İki Kuruş Prim Alırım Diye İçeri Adam Tıktığını Gören Ben İnanırmıyım Artık Polis Zümresine...

Bak hacım saçmaladın hala daha saçmalıyorsun.

Şunu desen anlarım. Polise götürsen oda yiyecek boşver desen anladım hadi de

Sen neye kime istinaden içinde bilgi yoksa helaldir diyebiliyosun ?

Kıçınızdan helal haram durumları uydurmayın.

Polise götür yiyecekse o yesin bu kadar basit ? Maksat senden çıksın olay ? Dahada bişi yapamıyosan gazeteye ilan ver bir miktar para bulunmuştur diye ne var bunda polise bu kadar güvenmiyorsan ?

Kendimi bi an aşırı dinci hissettim iyimi :|

Hocam Senin Neyin Var Yahu, Bu Gün Terstenmi Kalktın Genelde Sakindin Sen.!

Yahu Ben Böyle Düşünüyorum Varmı Sonrası... Polisede Güvenmiyorum, Başına Gelmeden Bilemezsin. Gelince ki Umarım Gelmez O Zaman Beni Hatırlarsın.!

Dincilik Olsun Diyede Demedim, Ulaşamıyorsa Helaldir... O Kadar Ne Yapılabilirki, Kısmetini Neden Versinki Polise.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 12065 Toplam Mesaj: 131