Yolda Para Buldum
-
ErotikPanda bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Zarfta Adama Dair Bir Bilgi Yoksa Helaldir
Nerde yazıyor bu helaldir meselesi ? nerden uyduruyorsunuz bunları bilader ?
Hocam Ne Uydyrması Yahu, Adama Ulaşacak Bir İz Yoksa Onun Hakkıdır.. Hak Sahibi Olma Adalet Mevzusuna Düşündünmü Durum Dediğimin Dışında Değildir...
Polise Götürse Polisin Yemiyeceği Ne Malüm.. Polisin Yalan İfade İle İki Kuruş Prim Alırım Diye İçeri Adam Tıktığını Gören Ben İnanırmıyım Artık Polis Zümresine...
ShockMan tarafından 13/Kas/12 12:24 tarihinde düzenlenmiştir -
hangi emekli 3000 lira maaş alıyor ayrıca parayı buldum yer öyle fakir fukara yeri değil zengin kokanalardan birinindir nişantaşında hiç fakir gördünüzmü
-
EcHoLL bunu yazdı
hangi emekli 3000 lira maaş alıyor ayrıca parayı buldum yer öyle fakir fukara yeri değil zengin kokanalardan birinindir nişantaşında hiç fakir gördünüzmü
Belki ordaki zengin birinden borç almıştır?
-
düşüren ard arda sigara yakıp ne bok yiyeceğini düşünüyordur belki şimdi yazık az bi para değil
-
biz yolda 50kr ya da 1tl buluruz adam 3000tl bulmus amk. dile kolay lan!
-
ShockMan bunu yazdıErotikPanda bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Hocam Ne Uydyrması Yahu, Adama Ulaşacak Bir İz Yoksa Onun Hakkıdır.. Hak Sahibi Olma Adalet Mevzusuna Düşündünmü Durum Dediğimin Dışında Değildir...
Polise Götürse Polisin YEmiyeceği Ne Malüm.. Polisin Yalan İfade İle İki Kuruş Prim Alırım Diye İçeri Adam Tıktığını Gören Ben İnanırmıyım Artık Polis Zümresine...
Bak hacım saçmaladın hala daha saçmalıyorsun.
Şunu desen anlarım. Polise götürsen oda yiyecek boşver desen anladım hadi de
Sen neye kime istinaden içinde bilgi yoksa helaldir diyebiliyosun ?
Kıçınızdan helal haram durumları uydurmayın.
Polise götür yiyecekse o yesin bu kadar basit ? Maksat senden çıksın olay ? Dahada bişi yapamıyosan gazeteye ilan ver bir miktar para bulunmuştur diye ne var bunda polise bu kadar güvenmiyorsan ?
Kendimi bi an aşırı dinci hissettim iyimi :|
-
coLin bunu yazdıEcHoLL bunu yazdı
ohooo beyler iyice yaktınız devreleri :)
ye iç hocam afiyet olsun. haram parayla hayır mı işlenir? :P :)
-
coLin bunu yazdıEcHoLL bunu yazdı
çüüüşş artık hayal gücün pek kuvvetli :D
-
Daniel-Koo bunu yazdıbiz yolda 50kr ya da 1tl buluruz adam 3000tl bulmus amk. dile kolay lan!
sen fakir yerlerde geziyorsun demekki nişantaşına dogru git :D onlar 5 10 tl para demiyorlar
-
ErotikPanda bunu yazdıShockMan bunu yazdıErotikPanda bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Polise Götürse Polisin YEmiyeceği Ne Malüm.. Polisin Yalan İfade İle İki Kuruş Prim Alırım Diye İçeri Adam Tıktığını Gören Ben İnanırmıyım Artık Polis Zümresine...
Bak hacım saçmaladın hala daha saçmalıyorsun.
Şunu desen anlarım. Polise götürsen oda yiyecek boşver desen anladım hadi de
Sen neye kime istinaden içinde bilgi yoksa helaldir diyebiliyosun ?
Kıçınızdan helal haram durumları uydurmayın.
Polise götür yiyecekse o yesin bu kadar basit ? Maksat senden çıksın olay ? Dahada bişi yapamıyosan gazeteye ilan ver bir miktar para bulunmuştur diye ne var bunda polise bu kadar güvenmiyorsan ?
Kendimi bi an aşırı dinci hissettim iyimi :|
Hocam Senin Neyin Var Yahu, Bu Gün Terstenmi Kalktın Genelde Sakindin Sen.!
Yahu Ben Böyle Düşünüyorum Varmı Sonrası... Polisede Güvenmiyorum, Başına Gelmeden Bilemezsin. Gelince ki Umarım Gelmez O Zaman Beni Hatırlarsın.!
Dincilik Olsun Diyede Demedim, Ulaşamıyorsa Helaldir... O Kadar Ne Yapılabilirki, Kısmetini Neden Versinki Polise.