Yönetim Bilişim Sistemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Selam müritler bu lisans eğitiminden mezun olan ya da okuyan var mı? İkinci üniversite okumalı mıyım diye düşünüyorum. Masraflı da değil. Fayda edecek birşey mi ki? Özellikle IT anlamında fardalı mıdır?

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

ben AÖF'den kayıt yaptırdım : ) THY'nin ilanlarına bakarken gördüm, bu bölümden mezun olanlar için neredeyse tüm bilişim ilanlarını kapsıyordu.

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

makü ybs: java c# sql php derslerinin yanı sıra hukuk ekonomi matematik tarih gibi derslerle birlikte veri madenciliği yönetim gibi dersler veriliyor. potansiyel olarak diplomadan başka bir işe yaramaz. çünkü burdan mezun olan yaklaşık 100 tane eleman tanıyorum çoğu bilgisayarı açmasını dahi bilmiyor kaldıki hocaların hepsi egoist bir halt bilmeyen tipler. yani kısacası okumak için okursan diplomasını alıp benim böyle bir diplomam var diyebilirsin onun haricinde tavsiye olarak ingilizce eğitim verilebilirse ancak iyi olur MIS diyip hava atabilirsin. ama onun dışında bunu okuyacağına git atcılık ve antrenörlük bölümünü oku daha yararlıo olur :)

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

işletme yönetiminden bu bölüme yatay geçiş veya dikey geçiş var mı ?  derslerin bir bölümü çünkü ortak diye biliyorum

FCN tarafından 06/Eyl/16 15:28 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

2. mesaj edit:

FCN tarafından 06/Eyl/16 15:28 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı

makü ybs: java c# sql php derslerinin yanı sıra hukuk ekonomi matematik tarih gibi derslerle birlikte veri madenciliği yönetim gibi dersler veriliyor. potansiyel olarak diplomadan başka bir işe yaramaz. çünkü burdan mezun olan yaklaşık 100 tane eleman tanıyorum çoğu bilgisayarı açmasını dahi bilmiyor kaldıki hocaların hepsi egoist bir halt bilmeyen tipler. yani kısacası okumak için okursan diplomasını alıp benim böyle bir diplomam var diyebilirsin onun haricinde tavsiye olarak ingilizce eğitim verilebilirse ancak iyi olur MIS diyip hava atabilirsin. ama onun dışında bunu okuyacağına git atcılık ve antrenörlük bölümünü oku daha yararlıo olur :)

Sadece diploma amaçlı lazım. Eğitime ihtiyaç yok. Uzaktan eğitim lisans lazım bana. Ayrıca dönemlik 260 lira gibi bişiyli olursa iyi olur. Diğerleri Felsefe, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Sağlık Yönetimi, Sosyoloji, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı var. Aralarında en iyisi bu. Ve Dönemlik 260 lira gibi düşük fiyat ve uzaktan eğitim lisans olarak sadece AÖF var sanırım.

FCN bunu yazdı

işletme yönetiminden bu bölüme yatay geçiş veya dikey geçiş var mı ?  derslerin bir bölümü çünkü ortak diye biliyorum

Derslerin birçoğu ortak ama nedense online sistemde sadece ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I, ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II, TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ I, TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ II, TÜRK DİLİ I, TÜRK DİLİ II, İNGİLİZCE I, İNGİLİZCE II toplamda 8 ders muaf olarak işaretledi. Oysaki çok daha fazla dersten muaf olunmalı. Ne olacak bu durumda?

whoobay tarafından 06/Eyl/16 15:33 tarihinde düzenlenmiştir

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

whoobay

Derslerin birçoğu ortak ama nedense online sistemde sadece ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I, ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II, TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ I, TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ II, TÜRK DİLİ I, TÜRK DİLİ II, İNGİLİZCE I, İNGİLİZCE II toplamda 8 ders muaf olarak işaretledi. Oysaki çok daha fazla dersten muaf olunmalı. Ne olacak bu durumda?

Muafiyet isteyen arkadaşım,  Matematikten, Hukuktan, iktisad dersinden de muaf tutarsak senin kredini nasıl tamamlayıp mezun edebiliriz. ?

Büroda çalışandan bu cevabı aldım. arkamı dönüp gittim.

siyahbereli tarafından 06/Eyl/16 16:03 tarihinde düzenlenmiştir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Bende ctis'in yanına işletme okusam mı diye düşünüyorum, faydası olur mu sizce?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    masteryoda
    masteryoda's avatar
    Erkek

Bende mi bi kayıt olsam diye düşünüyorum ayrıca bende kayıt için formu doldurduğumda muaf olamadım muhasebe vs derslerden. askerlik açısından da bir faydası yokmuş.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Örgün okumak , ve kendini geliştirme seçenekleri dısında , pek bir faydalı bölüm değil işletmenin havalı ismi. yok ben hem yönetim alanı hemde yazılım alanında kendime birşey katarım sürekli ugrasırım dersen tabii oku oku. 

Ama sırf okumak için okuyup , örgün okuyanlarında hakkına girme :D örgünde ismi daha tam bilinmiyor ki , uzaktan ögretim ya da ikinci üniversite olarak diplomana baksınlar.

ben olumsuz düsünüyorum 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Ne kadar güzel bir konu. Takipteyim :)
    AÖF'den İşletme okumak yerine bunu okumak daha mı mantıklı sizce? 

DGS'den Bilgisayar Mühendisliği için bekliyorum ama AÖF'den de birini seçeceğim.

Toplam Hit: 2491 Toplam Mesaj: 18
yönetim bilişim sistemleri