folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yorumsuz ( Kendıne Hacker Koca Arıyor )

Yorumsuz ( Kendıne Hacker Koca Arıyor )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

Musket bunu yazdı:

peki Deli_Manyak, sana soru: sen simdi kendini evlenilecek, tam bi anne olacak bi insan gibi goruyo musun ? ( hani nickin deli manyak ya o acidan, emin diilim ama paris hilton isteyen sanirim sendin )

simdi, sen kendini "normal" kizlar kategorisine mi koyuyosun, eger koyuyosan ben norm larin a.q.

iyi bi insan olabilirsin, olmaya bilirsinde, ben bilmem-tanimam-siklemem, ama evlenilmeye musait biri olmadigin kesin...

onun zaten çocuğu war lan

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    ibnenin biri gene ibneliğine kendini kız tanıtarak hacker geçinen lavuklarla dallga geçmek istemiş siber alem denen sanal pezevenklik sitesinde ve bende dahil  olmak üzere bu konuda salak gibi muhabbet ediyoruz bende siber alem midir ne halttır oraya bi ilan vereyim erkek lamer arıyorum düzüşmek için bakalım tahribatta kim konu açacak ve ne kadar hit alacak

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanaN
    CanaN's avatar
    Dişi
    Musket bunu yazdı:

peki Deli_Manyak, sana soru: sen simdi kendini evlenilecek, tam bi anne olacak bi insan gibi goruyo musun ? ( hani nickin deli manyak ya o acidan, emin diilim ama paris hilton isteyen sanirim sendin )

simdi, sen kendini "normal" kizlar kategorisine mi koyuyosun, eger koyuyosan ben norm larin a.q.

iyi bi insan olabilirsin, olmaya bilirsinde, ben bilmem-tanimam-siklemem, ama evlenilmeye musait biri olmadigin kesin...

ben kımseden parıs hılton ıstemedım bu bır ben zaten evlenme gorevımı yerıne getırdım bu da ıkı sıklememen ıcın benım sıklemem lazım e onuda yapmıyorum hala agzını toplamanda ısrarcıyım adanalılar tatlı kufur eder bılıon demı hadı sımdı s....git

Holyone bizi discoya götürrrr !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    deli manyak ablacim bu tobigi senmi acmistin hehehe manyakbirseyyysinyaa ahaahaaha bare evlendigin kisi heckermi 

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagorx
    cagorx's avatar
    Erkek
    kıza istediğini verin :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    peki sen kendini normal buluyosan senle tartisan zihniyette kabahat, simdi sen bi "anne" nin buralarda millete kufur etmesini, siberaleme uye olmasini, fln fln normal buluyosun, peki ben ozur diliyorum o zmn... tum msjlari da editliyorum...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanaN
    CanaN's avatar
    Dişi
    Musket bunu yazdı:

peki sen kendini normal buluyosan senle tartisan zihniyette kabahat, simdi sen bi "anne" nin buralarda millete kufur etmesini, siberaleme uye olmasini, fln fln normal buluyosun, peki ben ozur diliyorum o zmn... tum msjlari da editliyorum...

ben siberaleme üyle olmadım delirdinmi ya küfürü ederim ama bak inkar etmıyorum

Holyone bizi discoya götürrrr !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hay ben sizin gibi müritlerin topunun amuda kalkışını göreyim... Olm bi uslu durun
    iki dakka ya, kavga etmeyin anasını satayım. Bak kadını da kızdırdınız, Musket de
    kızdı, böyle mi sohbet edebilir yahu?

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Dogru Criminal hocam, haklisin, ben essekligimi anlayip editledim zaten tum msg lari...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

estagfurullah..

atma cahillen aşık.... diye orta anadolu deyişleri vardır..

Hadi öpüşün barışın..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
Toplam Hit: 5519 Toplam Mesaj: 36