Yorumsuz ( Kendıne Hacker Koca Arıyor )
-
Musket bunu yazdı:
peki Deli_Manyak, sana soru: sen simdi kendini evlenilecek, tam bi anne olacak bi insan gibi goruyo musun ? ( hani nickin deli manyak ya o acidan, emin diilim ama paris hilton isteyen sanirim sendin )
simdi, sen kendini "normal" kizlar kategorisine mi koyuyosun, eger koyuyosan ben norm larin a.q.
iyi bi insan olabilirsin, olmaya bilirsinde, ben bilmem-tanimam-siklemem, ama evlenilmeye musait biri olmadigin kesin...onun zaten çocuğu war lan
-
ibnenin biri gene ibneliğine kendini kız tanıtarak hacker geçinen lavuklarla dallga geçmek istemiş siber alem denen sanal pezevenklik sitesinde ve bende dahil olmak üzere bu konuda salak gibi muhabbet ediyoruz bende siber alem midir ne halttır oraya bi ilan vereyim erkek lamer arıyorum düzüşmek için bakalım tahribatta kim konu açacak ve ne kadar hit alacak
-
Musket bunu yazdı:
peki Deli_Manyak, sana soru: sen simdi kendini evlenilecek, tam bi anne olacak bi insan gibi goruyo musun ? ( hani nickin deli manyak ya o acidan, emin diilim ama paris hilton isteyen sanirim sendin )
simdi, sen kendini "normal" kizlar kategorisine mi koyuyosun, eger koyuyosan ben norm larin a.q.
iyi bi insan olabilirsin, olmaya bilirsinde, ben bilmem-tanimam-siklemem, ama evlenilmeye musait biri olmadigin kesin...
ben kımseden parıs hılton ıstemedım bu bır ben zaten evlenme gorevımı yerıne getırdım bu da ıkı sıklememen ıcın benım sıklemem lazım e onuda yapmıyorum hala agzını toplamanda ısrarcıyım adanalılar tatlı kufur eder bılıon demı hadı sımdı s....git -
deli manyak ablacim bu tobigi senmi acmistin hehehe manyakbirseyyysinyaa ahaahaaha bare evlendigin kisi heckermi
-
kıza istediğini verin :)
-
peki sen kendini normal buluyosan senle tartisan zihniyette kabahat, simdi sen bi "anne" nin buralarda millete kufur etmesini, siberaleme uye olmasini, fln fln normal buluyosun, peki ben ozur diliyorum o zmn... tum msjlari da editliyorum...
-
Musket bunu yazdı:
peki sen kendini normal buluyosan senle tartisan zihniyette kabahat, simdi sen bi "anne" nin buralarda millete kufur etmesini, siberaleme uye olmasini, fln fln normal buluyosun, peki ben ozur diliyorum o zmn... tum msjlari da editliyorum...
ben siberaleme üyle olmadım delirdinmi ya küfürü ederim ama bak inkar etmıyorum -
Hay ben sizin gibi müritlerin topunun amuda kalkışını göreyim... Olm bi uslu durun
iki dakka ya, kavga etmeyin anasını satayım. Bak kadını da kızdırdınız, Musket de
kızdı, böyle mi sohbet edebilir yahu? -
Dogru Criminal hocam, haklisin, ben essekligimi anlayip editledim zaten tum msg lari...
-
estagfurullah..
atma cahillen aşık.... diye orta anadolu deyişleri vardır..
Hadi öpüşün barışın..
Toplam Hit: 5519 Toplam Mesaj: 36