Yorumum Gözüksün Diye 1 Yıldız
-
Google Türkler karşısında çaresiz kalmış.Yemin ediyorum memleket mal kaynıyor.
-
ne diyorum amk adamlar angry birds'e falan "kuzenimde gördüm yükledim saçma sapan oyun becerememişsiniz" yazıyor, o bir yıldız olayı süper zaten, Publish ederken gireceksin edilecek ülkelerde Türkiyeyi boş bırakacaksın.
kvasir tarafından 31/Oca/14 18:37 tarihinde düzenlenmiştir -
İnsanların ekmeğiyle oynuyor bu salaklar. Sadece google play için geçerli değil bu. Elemanın birisi determinant hesaplayan bir program yazmış ve marketplace'e göndermiş, altına da camışın teki 'hiçbişii anlamadım bu ne' yazıp 1 yıldız vermiş. Bizim millet gerçekten garip bi millet.
-
Yıllardır kullanmayıp özenle sakladığım bir kelime kullanacağım:
abov.
-
youtubedaki gibi dil Türkçe ama içerik : global, gibi bir seçenek var mı acaba ??
-
gerizekalı orospu çocuğu bir nesil yetişiyor. tehlikenin farkında mısın?
Prometheus tarafından 31/Oca/14 18:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Adam Whatsapp'a "internet olmadan çalışmıyor" diye yorum atmış. :D
-
Citizen bunu yazdı
Adam Whatsapp'a "internet olmadan çalışmıyor" diye yorum atmış. :D
doğru bizzat gördüm
-
konuşma mesajlaşma vs gibi programların altına benim ki şu kadar ateşli bayanlar arasın ödemeli atsın id'm şu diye yorum yazan bir ülkede bahsediyoruz -.-
-
benim android uygulamalara da bi kaç kişi yorumu gözüksün diye 1 veriyor :) bi şey de diyemiyorsun adama yaa.. neyse :)
youtube yorumlarına da bakın, en basit videolarda bile gereksiz yere tarışmalar, küfürleşmeler... tuhaf bir milletiz ve hoş şeyler değil.. daha 10 yaşındaki çocuk ne küfürler yazıyor youtube'da.. bunların ana-babaları nasıl terbiye vermiş ya da çevre ne kadar bozuk tahmin etmekte güçlük çekiyorum
-
Gözüksün diye bir yıldız verenler mi kötü yoksa bu mu bilmiyorum :D