Youtube Ankara'da Olanlar İle Görüşme
-
arkadaşlar geçen konumda 3 5 bir şeyler paylaşmıstım, öncelıkle devamı gelıp her sorunuz cevaplanacaktır. 2 3soru daha cevapladım dısarı cıkacagımdan gerısı aksama dıyeyım.
ek olarak ankara ya 2 gunlugune tatıle geldım. yer iz bilmiyorum şansa 7. cadde dedıler oraya gideceğim, jamaika caddesi mi ne unuttum sımdı oraya gıdecegım vs vs bugun içerisinde :) olur da gelmek görüşmek ısteyenler soru sormak ısteyenlere yuz yuze de yardımcı olabılırım ankara içi beklerım :) izmire dönünce izmir tbt youtube buluşması da planlıyorum.
sonra hava atmaya konu açıyorsun, bir şey anlatmıyorsun demeyın. yuz yuze konusma ımkanı da sunuyorum daha da benden bu kadar ötesı yok herhalde bu ısın :) -
İstanbul'a da bekleriz:D
-
Ben geliyim de yemekler falan senden olacak olur da başka masraf çıkarsa (belki pes atarız falan) hepsini sen ödeyecen olur mu hocam kabul mu? :D
-
by_Tet bunu yazdı
Ben geliyim de yemekler falan senden olacak olur da başka masraf çıkarsa (belki pes atarız falan) hepsini sen ödeyecen olur mu hocam kabul mu? :D
tbt ruhu :D
-
bu aralar iş güç yok izmir buluşması olursa kesin gelirim.
-
yunusdogan bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
tbt ruhu :D
Yanlış anlaşılmadan hemen şaka yaptığımı belirteyim yani okulaçıldığından daha biton hazırlık var yurt falan zaten yarın yokum :D ama zaten adama koymaz binlerce lira para kazanıyor. Hatta pardon dolar. Ama adammış valla helal yani
-
jamaica caddesi ne yahu arjantin caddesi var oda karumun orada.
bahcelievler 7. cadde, Kızılaydan ANKARAY'a bin, Aşti istikametine git. Bahçelievler duraginda in
-
valla beyler 7. cadde dıye bır yerdeyım su an. meşhur meşhur dediler bi bok bulamadım ben burada izmiri şimdiden özledım dıyebılırım :) bulabildiğim bir cafe de arkadaşla oturup sohbet muhabbet edıyoruz. yakın olan buyurmak ısteyen gelebılır sonra vay neredeydın vay ne yapıyordun demeyın :) ısteyen pm atsın beklerız :)
Not: jamaıka değil arjantınmıs arkadas dogru demıs daha getmedık 7. caddenin hoşuma gıden yanını bulmadan gıtmeyecem kararlıyım :) -
akşamcı ya da avm'ci değilsen ankara'da birşey bulabileceğini sanmıyorum.
-
strazburg caddesi arjantin caddesi var :D bahçelievler de cafeler var kızılaya cık avmlere git :) yakın değilim hava biraz soğudu aksam daha da soguk olur bol muhabbetler
-
Hacı skype adresini pmlesene bana yahu