Youtube Da Bı Sorunmu Var ?
-
Http/1.1 Service Unavailable http://www.youtube.com/create_account?action_creation_redirect=true&next=%2F%3Fnoredirect%3D1
-
youtube n azina tükürüyüm ben. Bu kadar dandik bir video sitesi olmaz ya. Abi milyarlar bu siteyi kullanıyor adamların hala video oynatıcısı bok gibi. Dolsun diye bekliyoruz, doluyor büyütüyoruz yeniden dolmaya başlıyor. net 20 mbps fiber, kopma yok ama video izlerken donuyor.
Sabahtan beri behzat ç izlicem 720p, izlenmiyor donuyor. En sonunda idmyle indirmeye başladım öyle izlicem.
Amk senin yutub.
-
Facede backtrak sayfasından alıntı
-
ben girebiliyorum
-
Tengri bunu yazdı
youtube n azina tükürüyüm ben. Bu kadar dandik bir video sitesi olmaz ya. Abi milyarlar bu siteyi kullanıyor adamların hala video oynatıcısı bok gibi. Dolsun diye bekliyoruz, doluyor büyütüyoruz yeniden dolmaya başlıyor. net 20 mbps fiber, kopma yok ama video izlerken donuyor.
Sabahtan beri behzat ç izlicem 720p, izlenmiyor donuyor. En sonunda idmyle indirmeye başladım öyle izlicem.
Amk senin yutub.
hocam dolsun diye bekliyorsun , ekran dolunca bütüyorsun yeniden dolmaya başlıyor.
çünkü sen küçük yani default ekranında 360P yada 480P olarak izlersin.
ekranı büyültünce youtube da diyor ki bu adam ekranı büyülttü eğer videoda destekliyorsa ben daha kaliteli görüntü sunayım diye 720P 1080P ye çekiyor. Haliyle önceki dolan ile tamamen alakasız birşey oluyor. Senin beklediğim 360P iken ekranı büyültünce o 720P ye çekiyor.
4 dakikalık bi video 360P de 14Mb yer tutarken aynı video 1080P de 89 MB yer tutuyor.. Haliyle internet bağlantı hızına göre geç doluyor veya ekran büyütünce yeniden o kalitede çekip izletiyor.
-
son 3-4 gündür google servislerinde de sıkıntılar var. arada sırada 10-15 dakika gmail'e giremedigim oluyor. hatalar veriyor..
-
320 ye yakın upload var sabah bir açtım dedim hırrı yedik telif hakkından yüklemem engellenmiş sonradan bir baktım herkezde aynı zikimde değil şimdi videolara bişi olmasında o kadar takipçi var :)
-
Youtube ta bir sorun var evet.Aylardır video'yu ileri alıyorum almıyor.Defalarca ileri basıyorum anca öyle ileri alıyor.Deli etti deli..
-
asıl sorun youtu.be de var sanırım
Tengri bunu yazdıyoutube n azina tükürüyüm ben. Bu kadar dandik bir video sitesi olmaz ya. Abi milyarlar bu siteyi kullanıyor adamların hala video oynatıcısı bok gibi. Dolsun diye bekliyoruz, doluyor büyütüyoruz yeniden dolmaya başlıyor. net 20 mbps fiber, kopma yok ama video izlerken donuyor.
Amk senin yutub.
büyütünce bir üst kaliteye atlıyor, o doluyor
overbite bunu yazdıben girebiliyorum
aynen
-
girmek ayrı giriliyo upload ve videolar gözükmüyo kendi videoların
-
uygulamasida gg amk.