folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Youtube Da Bı Sorunmu Var ?

Youtube Da Bı Sorunmu Var ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Http/1.1 Service Unavailable

http://www.youtube.com/create_account?action_creation_redirect=true&next=%2F%3Fnoredirect%3D1

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

youtube n azina tükürüyüm ben. Bu kadar dandik bir video sitesi olmaz ya. Abi milyarlar bu siteyi kullanıyor adamların hala video oynatıcısı bok gibi. Dolsun diye bekliyoruz, doluyor büyütüyoruz yeniden dolmaya başlıyor. net 20 mbps fiber, kopma yok ama video izlerken donuyor. 

Sabahtan beri behzat ç izlicem 720p, izlenmiyor donuyor. En sonunda idmyle indirmeye başladım öyle izlicem.

Amk senin yutub.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

21k0c1u.jpg%20%281600×1000%29

Facede backtrak sayfasından alıntı 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek

ben girebiliyorum

ulan bir susar mısın?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

youtube n azina tükürüyüm ben. Bu kadar dandik bir video sitesi olmaz ya. Abi milyarlar bu siteyi kullanıyor adamların hala video oynatıcısı bok gibi. Dolsun diye bekliyoruz, doluyor büyütüyoruz yeniden dolmaya başlıyor. net 20 mbps fiber, kopma yok ama video izlerken donuyor. 

Sabahtan beri behzat ç izlicem 720p, izlenmiyor donuyor. En sonunda idmyle indirmeye başladım öyle izlicem.

Amk senin yutub.

hocam dolsun diye bekliyorsun , ekran dolunca bütüyorsun yeniden dolmaya başlıyor.

çünkü sen küçük yani default ekranında 360P yada 480P olarak izlersin.

ekranı büyültünce youtube da diyor ki bu adam ekranı büyülttü eğer videoda destekliyorsa ben daha kaliteli görüntü sunayım diye 720P 1080P ye çekiyor. Haliyle önceki dolan ile tamamen alakasız birşey oluyor. Senin beklediğim 360P iken ekranı büyültünce o 720P ye çekiyor.

4 dakikalık bi video 360P de 14Mb yer tutarken aynı video 1080P de 89 MB yer tutuyor.. Haliyle internet bağlantı hızına göre geç doluyor veya ekran büyütünce yeniden o kalitede çekip izletiyor.

http://www.leyladansonra.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

son 3-4 gündür google servislerinde de sıkıntılar var. arada sırada 10-15 dakika gmail'e giremedigim oluyor. hatalar veriyor..

[22817//kaanabak]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

320 ye yakın upload var sabah bir açtım dedim hırrı yedik telif hakkından yüklemem engellenmiş sonradan bir baktım herkezde aynı zikimde değil şimdi videolara bişi olmasında o kadar takipçi var :)

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Youtube ta bir sorun var evet.Aylardır video'yu ileri alıyorum almıyor.Defalarca ileri basıyorum anca öyle ileri alıyor.Deli etti deli.. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

asıl sorun youtu.be de var sanırım

Tengri bunu yazdı

Amk senin yutub.

büyütünce bir üst kaliteye atlıyor, o doluyor

overbite bunu yazdı

ben girebiliyorum

aynen

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

girmek ayrı giriliyo upload ve videolar gözükmüyo  kendi videoların

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

uygulamasida gg amk.

http://www.leyladansonra.com/
Toplam Hit: 2783 Toplam Mesaj: 22