Youtube Dizimiz BARUT Yayında! [Güncellendi: Soundtrack Albümü]
-
olmuş bu izlenir 3. bölüm gelsin lütfen :D bu arada 2. film arq filminin aynısı :D dönen alet zamanın resetlenmesi felan :D
-
ben yardımcı oyuncu olarak güzel buldum devamında başarılar dilerim araya değişik efekler koymalısın
15 gün önce düğüm solanu sinama filminde BKM nin oyuncuları ile irem sak, onur bulduk vs.
oynadım 12 gün bu işlerin zor olduğunu emek istediğini bilirim benden sormak istediğin olursa yardımcı olurum
30 yakın dizi ve filimde oynadım örnek fatma gülün suçu ne, tatar ramazan,derin sular,ayaz sinama filmi önümüzdeki günler siyah incide oynyacam
-
Ellerinize sağlık hocam, başarılar...
-
abdullahozcan bunu yazdı
ben yardımcı oyuncu olarak güzel buldum devamında başarılar dilerim araya değişik efekler koymalısın
15 gün önce düğüm solanu sinama filminde BKM nin oyuncuları ile irem sak, onur bulduk vs.
oynadım 12 gün bu işlerin zor olduğunu emek istediğini bilirim benden sormak istediğin olursa yardımcı olurum
30 yakın dizi ve filimde oynadım örnek fatma gülün suçu ne, tatar ramazan,derin sular,ayaz sinama filmi önümüzdeki günler siyah incide oynyacam
Abi seni bir daha ne zaman göreceğim bilmiyorum, hala aktif olmana ve filmlerde rol almana çok sevindim. Yakın zamanlarda bir yerlerde görüşmek dileğiyle.
-
güncellendi 3. bölüm
4. bölüm bu akşam yayında. 19.00 da
-
burakbet bunu yazdı
güncellendi 3. bölüm
4. bölüm bu akşam yayında. 19.00 da
Ben de ulan dedim dizi bitti mi
-
Bölüm 4 geldi mi. Hızlıca baktım ama göremedim
-
Ahahah... :)
Dizide gizlice subliminal mesaj buldum :)
Edit : Adam king çıktı beyler :)
SerYolcu tarafından 28/Eki/17 20:47 tarihinde düzenlenmiştir -
https://www.youtube.com/watch?v=KIphBCd7IU4&feature=youtu.be&t=472
O nasıl el freni sesi, adam bıraktı sandım :D
-
güncellendi sezon finali