folder Tahribat.com Forumları
linefolder Database - Veritabanı
linefolder Youtube Gibi Bir Site İçin Ne Gerekir ?

Youtube Gibi Bir Site İçin Ne Gerekir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

başlığı yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.. video yüklemek için.. ne gerekiyor tam olarak.. ortalama ne kadar fiyata çıkar ? bi bilgisi olan varmı ?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

Güven gerekir sanırım birazda özveri lazım ama en önemlisi tabii ki tecrübe ;)

Yapay zeka, zeka değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

ExcellencE bunu yazdı:
    -----------------------------

Güven gerekir sanırım birazda özveri lazım ama en önemlisi tabii ki tecrübe ;)

:)) sağolasın.. :) youtube a rakip bi site açmicam tabi ki :) sadece kendi çapımda bişeyler için.. upload yapıcam.. elimdeki videoları... 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

1 bodrum katı
    3 tane hayatan kopmuş üniversty öğrencisi
    free host

aklıma gelen bunlar ne kadar büyük site varsa google.com dahil böyle kurulmuş :) sonrası kendiliğinden gelir ama bodrum şart dediğim gibi.

eskilerden kim kaldı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

alacakaranlik bunu yazdı:

1 bodrum katı
    3 tane hatan kopmuş üniversty öğrencisi
    free host

aklıma gelen bunlar ne kadar büyük site varsa google.com dahil böyle kurulmuş :) sonrası kendiliğinden gelir ama bodrum şart dediğim gibi.

aga bu bodrum bildiğimiz bodrum dimi xD

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Öncelikle Güzel bir video scripti lazım hazır yerine kendin yazdırman daha mantıklı  ardından band genişliği ve alanı  çok yüksek bir host öncelikle, site ilerlemeye  büyütüceksin sistemini önce sağlam bir host aldın baktın ziyaretçi arttı doyaların arttı yetmemeye başladı sonra güzel bir vps ye geçersin sonra büyükçe dedicated filan ki bunlar yıllar sürecek bir çaba sonucu olacka şeyler 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

yok aga sıradan bodrum kat :) garaj vs.

eskilerden kim kaldı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

:))))

yok tatil yeri bodrum :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Aytekinet bunu yazdı:

alacakaranlik bunu yazdı:

1 bodrum katı
    3 tane hatan kopmuş üniversty öğrencisi
    free host

aga bu bodrum bildiğimiz bodrum dimi xD

Sanırım evet. Çalışırken rahatsız edilmemek için. Birde ses çıkınca millet fazla rahatsı olmaması için. Ahh uhhh diyene :D Yapan var şimdi yapamayan dimi? :D

Sadece bi imza..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

taşşak gerekir.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

Videoyaları koymak için Amazon S3 kullanılabilir. fakat ziyaretçin çok olursa ücreti ödeyebilirmisin bilmiyorum

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
Toplam Hit: 2893 Toplam Mesaj: 22