folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Youtube İçin Yorum Tavsiye Bi Fikir Verin Beyler

Youtube İçin Yorum Tavsiye Bi Fikir Verin Beyler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

çok iyi , tebrik ederim. 
    kadirözdemir 'e +1 diyorum. 
    bunun devamını getirirsen kazançlı da çıkarsın. hemde iyi birşey yapmış olursun. 
    istersen videoların için başlangıç introsu yapayım sana, her video başına karızma bi giriş olsun. 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

hocam kısmetse matematik özürlü olarak senden başlıycam izlemeye :) 

Ama şöyle : 1.derceden 1.bilinmeyenlilerle başlasan böyle güzel olur :)

0x656e tarafından 03/Şub/14 11:47 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    MustyKTE bunu yazdı

çok iyi , tebrik ederim. 
    kadirözdemir 'e +1 diyorum. 
    bunun devamını getirirsen kazançlı da çıkarsın. hemde iyi birşey yapmış olursun. 
    istersen videoların için başlangıç introsu yapayım sana, her video başına karızma bi giriş olsun. 

İyi olur hocam aslında sitem matyardim.com

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

hocam kısmetse matematik özürlü olarak senden başlıycam izlemeye :) 

Ama şöyle : 1.derceden 1.bilinmeyenlilerle başlasan böyle güzel olur :)

Ucundan başlayacaz kardeş nereye kadar gidrrse artık

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

bence iyi fikir fakat geliştirilebilir. mesela soruları çözerken hiç bilmeyen bir kişinin anlayacağı gibi çözmeye gayret göster. ilk soru için söylüyorum; ortak paranteze aldıktan sonra parantezi dağıtarak sağlamasını da gösterirsen izleyen kişiler daha iyi anlayacaktır. biraz daha yavaş anlatıp, kamera açısını da dik yaparsan fena olmaz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    itfaiyeci bunu yazdı

bence iyi fikir fakat geliştirilebilir. mesela soruları çözerken hiç bilmeyen bir kişinin anlayacağı gibi çözmeye gayret göster. ilk soru için söylüyorum; ortak paranteze aldıktan sonra parantezi dağıtarak sağlamasını da gösterirsen izleyen kişiler daha iyi anlayacaktır. biraz daha yavaş anlatıp, kamera açısını da dik yaparsan fena olmaz.

Hocam şimdi yıllardır anlattımız için şöyle bir düşünce var  3 seviyede anlatılır bana göre ben buna göre anlatmsyı düşünüyorum  kolay-zor-orta düzey  kolay için neyim nerden geldiğinide anlatmatı planlıyorum dediğin gibi.

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Ben çok sevdim!

Bir tek öneri, dediğin gibi tükenmezle yazarsan biraz daha net görünür ^^

Tebrikler, kolay gelsin (:

edit: Sadece ÖSS hazırlık seviyesi mi olacak uzun dönem plan nasıl?

katılıyorum mükemmel bencede, o defter olayı aslında büyük bir farklılık olarak algılanır öğrencilerde konsept olarak, beyaz önlüklü beyaz tahta başında zebani yerine senin videolar adamı rahatlatıyor bile yükle keyfine izlerim.

edit: daha da gaza getireyim senin kanalın yüksek hit yapar ben buna eminim, tüm olay defter ve ses konseptinde, öğrenciler ve öğretmenler olarak çok keskin bir ayrım olduğu için, tahtada anlatılan ders ile öğretmen tekniğine yabancı öğrenciler, kendi ders çalışma şekillerinde defterde olan bir çalışmayı daha çok benimserler, aşinalık ve alışılmış olduğu için daha kolay adapte olurlar, normalde ben bir video açtığımda ders anlatanlara kıl oluyorum fakat senin videonu açtığım gibi adapte oldum.

hocam yorumun için teşekkürler yüreklendirdin valla :)

Şimdi video programları falan onlara baya sardım site ve video birleştiriecem arkadaşta (mustykte) intrro yapacak bana saolsun.

kurşun kaleme devam edecem birde yazımı daha kolay tükenmezi beğenmedim bir iki deneme yaptım olayın orjinalliğini  bozuyor kahvede batak oynarken sayı yazılan defter gibi oldu :D

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

aga bravo özgünlük işte bu..da sen anlatamaya şenol hocanın konu anlatım eksikleri ile başla..amk kpss çalışalım dedik..videolar eksik.

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    murdery bunu yazdı

aga bravo özgünlük işte bu..da sen anlatamaya şenol hocanın konu anlatım eksikleri ile başla..amk kpss çalışalım dedik..videolar eksik.

önce çözmlü soruları paylaşacam hocam o istenen hit getiren bir konu çünkü ama bu iş zormuş yahu 15 dakika hata yapmadan kayıt yapmak zor iş vesselam

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

Hocam abone oldum kanalına sınava hazırlanacak birine denk geldikçe öneririm kanalını.Önceki sayfalarda da denmiş videoya kanalının ismini yaz hocam ve konulara en temelden başla.Doğrusu deneme amaçlı ilk videom demişsin ama olsun.Kanalınla ilgili fikirler vardır kafanda ama videonun sonuna mail adresini yaz,açıklama kısmına da yap.bir takvim belirle mesela 2 günde bir video çekicem de sana göndersinler aboneler soruları çözüp yayınla değişik olur baya.Çünkü konular eninde sonunda bitecek.

Ben de çok beğendim tarzını takipteyim hocam.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
Toplam Hit: 2147 Toplam Mesaj: 27