Youtube Sorunu
-
Arkadaslar open dns kullanmama ragmen youtube acilmiyor, bazen aciliyor bazen acilmiyor kafasina göre takiliyor yani.. ayni sorunu yasayan varmi?
-
http://97.74.120.111/youtubehostdosyasi/download.php
burada ki host dosyası ile sende ki dosyayı değiştir sorun düzelir.
-
88.248.155.141
88.248.155.142 ile sorunsuz bağlanıyorum hocam.dene bakalım sende bi.
-
http://hotfile.com/dl/54865983/ba4cfd5/hosts.html
ve
Comodo DNS
156.154.70.22
156.154.71.22kullan.
-
GodofWar bunu yazdı:
-----------------------------
88.248.155.141
88.248.155.142 ile sorunsuz bağlanıyorum hocam.dene bakalım sende bi.
-----------------------------baba denedim ama durum gene ayni benim pc de mi bi sorun var yaw :S
edit: Comodo da da aynisini yapti, restart cakmam falan mi gerekiyor dnsleri yazdiktan sora yoksa direk oluyor mu?
-
Internet Explorer Kullanıyorsan Şayet :
Araçlar > Seçenekler > Bağlantılar > Yerel Ağ Ayarları > Otomatik Yapılandırma Dosyası kullan Seçeneğin işaretle
yaz tamam de int. exp kapat tekrar aç youtube vb. erişimi yasaklanmış her tarafa girersin Program kurmana felan gerek yok. aynı işlem mozilla içinde geçerli
-
JaCKaL bunu yazdı:
----------------------------baba denedim ama durum gene ayni benim pc de mi bi sorun var yaw :S
edit: Comodo da da aynisini yapti, restart cakmam falan mi gerekiyor dnsleri yazdiktan sora yoksa direk oluyor
-----------------------------hocam dnsleri yaz sonra tarayıcıyı kapat tekrar aç olması lazım.
-
Zilyon tane youtube konusu var aynı isimde bi arama yapsanız belki çözümü ordadır.
-
Dr_X bunu yazdı:
Araçlar > Seçenekler > Bağlantılar > Yerel Ağ Ayarları > Otomatik Yapılandırma Dosyası kullan Seçeneğin işaretle
yaz tamam de int. exp kapat tekrar aç youtube vb. erişimi yasaklanmış her tarafa girersin Program kurmana felan gerek yok. aynı işlem mozilla içinde geçerli
-----------------------------dr_x açtıktan sonra video bulamıyor ama öle bi sorun var burda. Deneme hocam bunu en garantisi host yöntemi artı tarayıcılarını güncelle arada ordan da sorun yapabiliyor.
-
Sosyopat bunu yazdı:
-----------------------------Dr_X bunu yazdı:
-----------------------------dr_x açtıktan sonra video bulamıyor ama öle bi sorun var burda. Deneme hocam bunu en garantisi host yöntemi artı tarayıcılarını güncelle arada ordan da sorun yapabiliyor.
-----------------------------dedigim şekil Vekil Sunucu kullanarak Giriş Herhangi bir Video Açmama Sorunu yapmaz. ki aynı şekilde bende kullanıyorum. cok fazla youtube jacker vb. gibi host ile alakalı program yüklediginde problem olabiliyor.
-
dr x mozillada ayarini nasi cekicez bunun baglantilar kismini göremedimde ayarlamak icin?