folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Yuksek Lisans Mulakat | Hangi Kitaplari Okudun Rezilligi?

Yuksek Lisans Mulakat | Hangi Kitaplari Okudun Rezilligi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Arkadaslar yarin yuksek lisans mulakatim var. Biraz arastirdim en son hangi kitaplari okudun diye soru soruyorlarmis bir suru yerde gordum. Benim en kotu aliskanligimdir okumamak ne yapicam?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

break bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaslar yarin yuksek lisans mulakatim var. Biraz arastirdim en son hangi kitaplari okudun diye soru soruyorlarmis bir suru yerde gordum. Benim en kotu aliskanligimdir okumamak ne yapicam?

-----------------------------

son çıkan güncel kitapları ve neyi anlattıklarını sor google amcaya yeterli olmaz mı ? yeterli olur kanımca...

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

yalanda mı söylemiyorsun?  ya da okumuyorum de geç :D

edit : gerçi ne bölümünde yapıcaksın yüksek lisansı o da önemli bu cevabı verebilmen için :D

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    sakın sallama. eger o kitabı okuduysa soru sorabilir. haber okuyorum de onu öv.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

kitap özetleri var bir-iki sayfa falan.. üç beş kitabınkini oku hallolur (pek bilinmedik kitapları bul).. ayrıca şu kadar aydır okuyamıyorum çünkü "mesleğin ne ise" onla ilgili dergiler, sitelerde

araştırma yapıyorum vaktm artık pek olmuyor gibi bir cümle ile süsleyebilirsin

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Mulakata girecek ogretmenlerin uzman oldugu alanlar ile yuruttukleri calismalari uzerine bir arastirma yapabilirsiniz,boylece bu konular uzerinde konusarak ilgilerini cekebilirsiniz ve ogretmenlere her zaman cok sey ogrenmek istiyorum mesajini verebildiginiz taktirde rakiplerinizin bir adim onundesiniz demektir.

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Ulan gec kaldim ya. Neyse 25 kontenjan var sadece ben gectim dil ve ALES'i. Oyle ya da boyle alacaklar. Derslere cok iyi calistim simdi bu tur mal sorular uzerine yogunlasicam. 1 kitap soylerim sonra daldan dala atlarim artik. 

Neden yuksek lisans yapmak istiyorum? Birde bu soru var...

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

akedemik kariyer planladığını söyle, bu en ikna edici yöntemdir ;) 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Kitap okumuyorsan ve tezli yapacaksan bulasma derim.

vatandaşa kafam girsin!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hangi üniversite hangi bölüm

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dünya klasiklerinin listesi, özetleri vs vs dünya kdar bilgi var ama bence özel bir araştırma yaparak bölümünle ilgili bir bölümden kitap ismi filan verebilirsin. 

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
Toplam Hit: 1854 Toplam Mesaj: 14