Yüksek Öğrenim Kredi Ve Yurtlar Kurumu Hakkında Bilgi (KYK)
-
Kreyzi bunu yazdı
sigorta girişin yoksa işsizlik maaşı almıyorsan kredi çıkma ihtimali %99 akşam 7de pm at hocu bana hallederiz
unuturum şimdi ben filan ayıp olmasın sana sen unutma
sigorta girişi derken nasıl yani.
şu an çalışıyorum haliyle sigorta var. ama bir haftaya işi bırakıcam. geri ödemeli çıkmazmı şimdi
-
bana geri ödemesiz burs lazım nasıl yapıcağız ?
-
dertli bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
sigorta girişin yoksa işsizlik maaşı almıyorsan kredi çıkma ihtimali %99 akşam 7de pm at hocu bana hallederiz
unuturum şimdi ben filan ayıp olmasın sana sen unutma
sigorta girişi derken nasıl yani.
şu an çalışıyorum haliyle sigorta var. ama bir haftaya işi bırakıcam. geri ödemeli çıkmazmı şimdi
çıkmaz diye biliyorum çünkü sigorta çıkışından sonra 3 ay devam ediyor sağlık olarak :f
ama kesin bişi diyemem hocam arayıp sormak lazım bunu
-
yav müridler bende 2 yıllık okurken geri ödemeli kredi aldım ben okulu bitirip işe başladıktan sonra geri ödemeye başlıoruz diye biliyordum ben şimdi dgs sınavıyla dört yıllığa geçtim hem üniversite okuyup hemde bu kredinin geri ödemisini yapıcam yani bu şekilde okuyamam bunun başka bi yolu olması lazım
-
frt bunu yazdı
yav müridler bende 2 yıllık okurken geri ödemeli kredi aldım ben okulu bitirip işe başladıktan sonra geri ödemeye başlıoruz diye biliyordum ben şimdi dgs sınavıyla dört yıllığa geçtim hem üniversite okuyup hemde bu kredinin geri ödemisini yapıcam yani bu şekilde okuyamam bunun başka bi yolu olması lazım
mezun olduktan sonra 2 yıl geçti mi ?
ayrıca dgs ile 4e tamamladıysan 2 yıl daha alma hakkın var diye biliyorum araştır bu konuyu
ayrıca illa ver diye boynuna yapışmıyorlar merak etme
-
Kreyzi bunu yazdıfrt bunu yazdı
ayrıca dgs ile 4e tamamladıysan 2 yıl daha alma hakkın var diye biliyorum araştır bu konuyu
kreyzi hocam boynuma yapışmıolarda 2 ay sonra ödemeye başlamam gerekiyo ödemezsem de faiz işlemeye başlıcak bu arada 2 yıllıktan mezun olduktan sonra aradan 1 yıl geçti ve ben kazandı dört yıllığı yani bir daha alma hakkım varsa alırım ilk aldımın borçlarını kapatır böylelikle 2 sene kaznmış olurum
-
frt bunu yazdıKreyzi bunu yazdıfrt bunu yazdı
kreyzi hocam boynuma yapışmıolarda 2 ay sonra ödemeye başlamam gerekiyo ödemezsem de faiz işlemeye başlıcak bu arada 2 yıllıktan mezun olduktan sonra aradan 1 yıl geçti ve ben kazandı dört yıllığı yani bir daha alma hakkım varsa alırım ilk aldımın borçlarını kapatır böylelikle 2 sene kaznmış olurum
abi mezun oldun 1 yıl geçti diyorsun demek ki strese gerek yok daha 1 yılın var yani son sınıfa denk geliyor bu
o zaman yine ödeyemem diyorsan gidip taksit işlemlerini gerçekleştireceksin zaten aylık değil 3 aylık sanırım taksitler ve taksitleri yatırmazsın olmadı onun faizi daha az ve daha makul böyle bi yol izleyebilirsin
ayrıca başta da dediğim gibi emin olmamakla birlikte krediyi devam ettirebilirsin böyle birşey olursa zaten borcun yok demektir önceden aldığın 2 yıl ile alacağın 2 yıl birleşir mezun olduktan sonra 4 yıllık kredi şeklinde karşına çıkar ama veriyorlar mı araştırmak sormak lazım kyk'ya
meraklanma abi her şekil okulunu oku o parayı ertelemenin uzatmanın yolları var dert etme onu sen en fazla extra 500-600 milyon fazla ödersin mezun olana kadar beklettiğin için o da pek koymaz adama
-
Ya bende yurt için başvuru yapıcam açılmıyor sabahtan beri site delircem.Urladaki yurtlara girmek zormuş zaten torpil çokmuş.
Of ya şu güvenlik kodu bi türlü çıkmıyo takıldı orda yapabilen var mı sinir harbindeyim
dyrnade tarafından 22/Ağu/12 19:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Kreyzi Kreyzi hocam sağolsun halleddik işlh uğurlu gelir :D vay amk nelere kaldık baba senin amk :D
-
nevorapat bunu yazdı
Kreyzi Kreyzi hocam sağolsun halleddik işlh uğurlu gelir :D vay amk nelere kaldık baba senin amk :D
hayırlı olsun hocu :W
bu arada pedere söyle bize de burs bağlasın öyle maaş mı olur bu zamanda :F