folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yükselişi Ve Değişimi Hissedenler

Yükselişi Ve Değişimi Hissedenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Bugün yürürken sesleri daha net duyabildiğimi ve sanki böyle gözlerim de bi renklenme oldu gibi sanki daha önceden efektli bakıyormuşum gibi hissettim bi yarım saat.Sence bununla alakası var mıdır?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

mk mahalleye ineyim sigara alayım uçuşa geçeyim bakalım neler olacak , geyik bir yana bir tarafım diyorki bu vatandaşın söylediği gerçek olsun hayatımızda bi farklılık olsun ama işte herşeye açık olsamda bu konu bana biraz uçuk geliyor konuyu açan arkadaş alınmasın 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hocam kusura bakma da amk zıpla desem 10 santim yükselecen yerden hala biz topluca yükseliyoruz, içinizdeki iyilik falan lütfen artık. MODERNİZE SANAL BUDİZMİNİZDEN gına geldi. 

Hocam artık anlaman gereken senin herhangi başka birisinden herhangi bir farkın olmadığı. Hayır, sen aydınlanmış, yükselmiş efendime söyleyeyim titreşmiş özel bir adam değilsin. Öyle şeyler yok, bugünü ya da yarını özel kılan bir şeyler yok. Seninle masaya koyduğu soğanı yumruğuyla kırıp cücüğünü yiyen adam arasındaki tek fark senin hala ergenlik triplerini üzerinden atamamış olman. Ailenden sevgi mi görmedin anlamıyorum arkadaşım, illa aitlik duygusuna ihtiyacın varsa bari bizim gezegenden bir yere ait ol ya. Apaçi ol saçları dik, bir kenarda oyna ama böyle şeylere kanma hocam artık üzülüyorum.

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    Lotus bunu yazdı

mk mahalleye ineyim sigara alayım uçuşa geçeyim bakalım neler olacak , geyik bir yana bir tarafım diyorki bu vatandaşın söylediği gerçek olsun hayatımızda bi farklılık olsun ama işte herşeye açık olsamda bu konu bana biraz uçuk geliyor konuyu açan arkadaş alınmasın 

hassiktir mesajı yazınca farkettim konuyu açan arkadaş alınmasın falan demişim ben böyle biri değilim lan kavga çıkartırım ben sayfalarca tartışma olur sonra , bu bi işaret lan , mutlu bana bişey oluyo mutluu

Lotus tarafından 20/Ara/12 20:33 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Benim gözlere x-ray özelliği yüklenmiş galiba moruk konsantre olduğumda bilumum hatunları çıplan goruyorum sanki. Bunun aydınlanmayla bir ilgisi var mı sence ? 

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    mavi enerji grubuna uyemisin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Benim tammmmmmmmmm göğsümün ortasında sankim balon şişiriyorlar, :D bazen kalp krizimi geçireceğim diyorum :D ama çok tatlı bir his yaratıyor, tüm vücuduma acayip bir heyecan etkisi yayıyor.

Şaka değil he ciddi söyledim. :) Ama sağlıksal bir problem sanırım, gerçi pek ciddiye almıyorum çünkü harbiden olduğu zaman çok tatlı bir his yaratıyor içimde :) konuyu görünce yazayım dedim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=GBbVLFWwTYY#t=62s

Nautilus tarafından 20/Ara/12 20:51 tarihinde düzenlenmiştir

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

aynen aynen bugun bişiler vardı hafif pıtırtılar.

kızılayda ücretsiz fal bakıyoruz diyen kız çok güzel gülüyorsunuz birşeyler içebilirmiyiz filan dedi bana..

bugun böyleyse 22sinde hoppppppppppppp <3

http://www.leyladansonra.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Üstümde bir kırıklık var.

Toplam Hit: 20049 Toplam Mesaj: 171