Yurtiçi Kargo , Karşı Ödemeli Ürün Gönderirsem.. ?
-
Yurtiçi Kargo , karşı ödemeli ürün gönderirsem - İstanbul'dan İzmir'e - benden talep ettikleri şey ne oluyor , ücret ya da başka bir şey , ne gerektiği hakkında bilgi istiyorum . (Sadece kesin bilgisi olan arkadaşlardan)
-
hicbir ödeme yapmıyorsun.
sadece ad soyad tc kimlik adres ve numara.
-
kargoyu istiyorlar :) telefon adres falan .. ama kendilerini garantiye almak için birşey istiyorlar mı bilmiyorum. aslında telefon açıp sorabilirsin , buraya da yaz lazım olabilir mürid kardeşlerimize
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
kargoyu istiyorlar :) telefon adres falan .. ama kendilerini garantiye almak için birşey istiyorlar mı bilmiyorum. aslında telefon açıp sorabilirsin , buraya da yaz lazım olabilir mürid kardeşlerimize
-----------------------------Bilgi almak için konu açtım , bilgi vermek için değil :) Bir kaç kişi daha yazarsa tamamdır zaten. Oraya gidince de öğrenirim.
-
adın soyadın telefonun adres bilgilerin
gideceği kişinin adı soyadı telefonu adres bilgileri istenir hocam...
Kendini garantiye almak diye bişey yok, karşı taraftaki maximum sürede almazsa sana telefon ederler geri getiirler kargoyu alman içinde 2 katı para isterler :)
Ha birde yeni kanuna göre tckimlik istiyorlar sanırım
-
renegadealien bunu yazdı:
adın soyadın telefonun adres bilgilerin
gideceği kişinin adı soyadı telefonu adres bilgileri istenir hocam...
-----------------------------Tamam teşekkürler. Diğer arkadaşlar farklı bir şey söylemeyecekse zahmet etmesinler hiç. Çabucak cevap aldım teşekkürler tekrar.
-
Gönderdigin paketin ölçüleri alındıktan sonra paketin tutarini istersen ögrenirsin. Bunun disinda kendi adresin, isim soyisim ve telefon gibi iletişim bilgilerini yazip göndermen yeterli. gönderirkende karsi ödemeli oldugunu belirtirsin ki zaten soracaklardir.
-
Aras Kargo'yla yolla :W
reklam yapalım biraz.
-
Andrei bunu yazdı:
Aras Kargo'yla yolla :W
reklam yapalım biraz.
-----------------------------Perpa şubesi 8.kat zaten bi akrabamıza ait Aras'ın. Ben yurt içiyle göndericem.
-
hocam alıcı ödemeli ypaarsan alıcının ismi soyismi telefon numarası adresi ve o şehirdeki hangi yurtiçi kargo şubesine gönderilcek onu söylüyorsun alan kişide 5 lira gibi bir fiyat vererek kargoya ürünü alıyor.
-
insidae bunu yazdı:
hocam alıcı ödemeli ypaarsan alıcının ismi soyismi telefon numarası adresi ve o şehirdeki hangi yurtiçi kargo şubesine gönderilcek onu söylüyorsun alan kişide 5 lira gibi bir fiyat vererek kargoya ürünü alıyor.
-----------------------------hocam ben şube teslim göndericem. o kişinin adresi yok elimde. o şubeye göndericem ben sadece ;) adam her gün gidiyomus zaten şubeye.