folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurtiçi Kargoyu Tavsiye Etmiyorum!

Yurtiçi Kargoyu Tavsiye Etmiyorum!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Merhabalar arkadaşlar.

Bu yurtiçi kargo kadar işlerini düzgün yapmayan bir kargo görmedim. 2.5 aydır ailemin yanında Antalya'dayım. Sigortam.net ten kasko poliçesi yollanacak. Merkez ilçe olan Döşemealtı ilçesinde XXXXXX mah. de oturuyoruz. Antorsan şubesi SADECE SALI günü bulunduğum mahalleye kargo dağıtımı yapıyormuş. Bu konuda daha önceden bir deneyimim olduğu için bir sıkıntım yok. Ayın 19 'unda istanbul'dan verilen kargom bu gün ayın 27'sinde evime teslim edilmiş olmasına rağmen daha önce yaşadığım sorunlar neticesinde anneme "şubeyi ara muhtemelen yalan söyleyecekler" dememle aramasını istedim. Ve beklediğim gibi oldu kendileri bize "Biz sizi aradık telefonunuz kapalıydı" diye cevap verdiler. Annem'in telefonu 7/24 açık olduğu için annem'de zaten direk sinirlendi. Bizden 15 km ötedeki ANTORSAN şubesinden kendimiz almamızı söylediler kargoyu. Hayır telefon kapalı değil ama telefonun kapalı olması BILE adresi bulmana nasıl engel olabiliyor?

1-)İşin diğer bir yanı ise bu belirtilen adrese daha önce ingiltere'den raspberry pi yollattım. UXX kargosu 3 gün içinde evin önüne kadar teslim etti! (TAA INGILTEREDEN 3 günde BAK! Kargo şubesinden değil)

2-)Annemin telefonu 7/24 açık. (aradık telefon kapalıydı diyerek müşteriyi YALANCI DURUMUNA DÜŞÜRMEK)

3-)Adres tam olarak belirtilmiş ve her sokak başında sokakların numaraları tabelalarla belirtilmiş.

Artık bilmiyorum kargoyu dağıtanın yalanı mı? Şubelerini iyi teslim edemeyen yurtiçi kargosunun sorunu mu? Yoksa şubedeki patronun politikasından mı kaynaklanıyor anlamıyorum?

Daha öncede yurtiçi safranbolu şubesi ilede birçok kes sıkıntı yaşadığım için bu kargo firmasını KESINLIKLE TAVSIYE etmiyorum. Mart ayında yaşadım bu sıkıntıyıda. Idefix ten 24 saatte safranbolu'na gelen kargo, Şubeden evime 6 günde ŞİKAYET VAR 'A ŞİKAYETLERLE teslim edilebilmişti.

Onda'ki bahanede çok güzeldi : "Alıcı yok / İhbar Notlu" mesajı sisteme giriyorlardı. Sanırsınız ki geldilerde sizi bulamadıklar 5 gün boyunca bu mesajı sisteme girdiler. 5 gün boyunca sitenin güvenlik kameralarından kontrol ettim ne gelmişler nede not bırakmışlardı. Daha sonra sivil bir araç ile bana zar zor teslim ettiler.

İşin en kötü yanı beni bu şekilde kaç kez yalancı durumuna düşürmeleridir ki, Ne zaman 444 lü yurtiçini şikayet için arasam bana cevapları şu oldu "Efendim şube ile görüştük gelmişler ama sizi bulamamışlar....", "efendim şube ile görüştük aramışlar ama telefonunuz kapalıymış."

Abi şimdi suç dediğim gibi kimde bilmiyorum ama bu tür sorunlar çok yaşadım bu firma ile. Amacım firma karalamak değil konuyu açma amacım kendi görüşlerimi belirtmektir. Ama bu sıkıntıları yaşadım bu yüzden bu firmayı zorunlu olmadıkça kullanmanızı tavsiye etmiyorum.

Sizinde sıkıntınız olduysa düzgün bir şekilde buraya yaşadığınız problemi yazmanızı isterim.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sigortam net ha yaz bunu brütus

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Benim de başıma geldi benzeri olay, dağıtıma çıktı gözüküyordu satın aldığım ürün akşama kadar bekledim gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradım gelmişler ama evde yokmuşsunuz kapınızı kontrol edin bir zımbırtı yapıştırmış olmaları lazım dedi, gittim baktım o zımbırtı yok. Halbuki tüm gün evdeydik üç kişi. Tabi durmadım en uyuz olduğum şeydir, sabahtan akşama kadar beklemişim evde ürün gelecek de teslim alacağım diye hemen aradım hem ürünü aldığım yere hemde merkezlerine şikayet ettim. Diğer sabah ilk benim ürünü yolladılar arayıp kusura bakmayın bir hata olmuş dediler bir de. O gün bugündür tilt oluyorum heriflere.

Ekleme: Hocam yurtiçi kargo Meltem şubesi mi? Benim başıma meltem şubesinde geldi, diğer şubelerde hiç sıkıntı yaşamamıştım daha önce. Antalya'dayım ben de.

NigraSilva tarafından 27/Ağu/13 15:46 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    NigraSilva bunu yazdı

Benim de başıma geldi benzeri olay, dağıtıma çıktı gözüküyordu satın aldığım ürün akşama kadar bekledim gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradım gelmişler ama evde yokmuşsunuz kapınızı kontrol edin bir zımbırtı yapıştırmış olmaları lazım dedi, gittim baktım o zımbırtı yok. Halbuki tüm gün evdeydik üç kişi. Tabi durmadım en uyuz olduğum şeydir, sabahtan akşama kadar beklemişim evde ürün gelecek de teslim alacağım diye hemen aradım hem ürünü aldığım yere hemde merkezlerine şikayet ettim. Diğer sabah ilk benim ürünü yolladılar arayıp kusura bakmayın bir hata olmuş dediler bir de. O gün bugündür tilt oluyorum heriflere.

en güzleli ptt kargo dün mesiri verdim bugün müride ulaştı mis gibi :) hemde ucuz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

sen tavsiye etmiyonda millet çatır çatır kargosunu gönderip alıo :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

en güzleli ptt kargo dün mesiri verdim bugün müride ulaştı mis gibi :) hemde ucuz

Aynen hocam çok dakikikler sadece bir defa sıkıntı yaşadım. Kapıda ödeme ile ürün satmıştım parayı başka şubeye yollamışlar, posta çeki hesabı da açtırmamıştım. Neyseki hemen biri yardımcı oldu, bir form doldurdu benim adıma parayı buradaki şubeye aktardılar, 10-15 dakika içinde çekebildim. (:

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek

Ben bir iki defa yurt içi kargo ile netten alışveriş yaptım ama hiç böyle şeylerle karşılaşmadım hocam hatta merkez olmadan ilçeden o ilçeye bağlı 30 km uzaklıkta ki bir kasabaya sorunsuz bir şekilde dağın tepenin karın içinde zamanında getirdiler.

Bence çalışanlarla alakalı olabilir onlar da sana mı denk geldi acaba?

Eskisi gibi değildir belki!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Aras kargo kullandım, Yurtiçi kargo kullandım, PTTnin kargosunuda kullandım;

Hepsinde sorun var, kötünün iyisi yurtiçi.

-Aras kargo ile bir sıkıntı olmuştu neydi hatırlamıyorum ama birkere kullanmam yetti.

-Yurtiçi kargo dediğin gibi "biz aradık kapalıydı" "geldik kimse yoktu" gibi yalanlar uydurabiliyor...Öğrenci yurtlarına dağıtım yapmıyoz gelip kendin alcan gibi bi adet çıkardılar sanırım birde..ama ne bileyim bu adamlar daha iyi gibi.

-PTT desen ohoo...evden öyle kek börek boyoz falan yollamışlar, ben diyorum gelir yeriz oh mis. Amk malları düz yoldan getireceklerine Türkiye turu attırmışlar pakete, en geç 24saatte gelecek şey 2günmü 3gün mü ne gezip de gelmişti.

bir de dağıtım olaylarına aşırı kıl oluyorum. Lan paketim gelmiş şubeye sabah 9da, 11-12gibi dağıtıma çıkmış, akşamüstü 5te anca geliyo :D ki şube ile bulunduğum bina arası yürüyerek 4dk falan sürer...

:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

Benim değil serkan hocam annem yaptırmış ben yokken arabasına. Yoksa sen ilk numaradasın aklımda zaten. Gerçi kasko annemin arabasına yapıldıktan 1 hafta sonra annemin arabayı kullanırken Tır çarptı arabaya. Allahtan kalkışta çarptı ama, arabanın sol arka kapı haşat. Adam şeritten çıktığını kabul etmedi sanırım %50 %50 kusurlu çıkılırmış bu durumlarda muhtemelen kaskonun hasarsızlık indirimi bozulacak.

Yani sana yapsak şimdi bi sürü arayacaktık kafanı ağrıtacaktık :D

DrKill tarafından 27/Ağu/13 16:14 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

Benim değil serkan hocam annem yaptırmış ben yokken arabasına. Yoksa sen ilk numaradasın aklımda zaten. Gerçi kasko annemin arabasına yapıldıktan 1 hafta sonra annemin arabayı kullanırken Tır çarptı arabaya. Allahtan kalkışta çarptı ama, arabanın sol arka kapı haşat. Adam şeritten çıktığını kabul etmedi sanırım %50 %50 kusurlu çıkılırmış bu durumlarda muhtemelen kaskonun hasarsızlık indirimi bozulacak.

Yani sana yapsak şimdi bi sürü arayacaktık kafanı ağrıtacaktık :D

bana yaptırsaydın maille poliçenin aslı anında eline geçmiş olacak kaskodan hasar dosyanı açtırmış olacaktın.

bulunduğun yere göre önceden anlaşmalı olduğum kargo firmasına telefon açıp ulaşım olup olmadığını soracak yoksa ptt kargo ile gönderecektim. 

beni cepten direkt arayacak sigortam netin santralinde beklemiyecektin :)

sigortam net broker ucuz yapar o ayrı :)

brütus görüşecez seninle :)= avatarını değişirsen barışım:)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

şubesine ayağım alıştığından uzun süredir yurtiçi ni kullanıyorum.. cuma aldığım ürünler cumartesi sabahı felan geliyo genelde. abzı sitelerde "şubelere teslimat yapılmaz" yazıyo mesela, illa ki eve teslim yapıyoruz diyolar, şubeyi arayıp bana kargo gelcek eve getirmeyin hiç ben şubeden alıcam diyorum gidip alıyorum ya da bi kargo gelince arıyolar beni eve yollayalım mı burdan mı alacaksınız felan diye :) :)

.
Toplam Hit: 1970 Toplam Mesaj: 23