"Yuva" Belgeseli 90 Ülkeyle Aynı Günde NTV"De
-
İnternetten HD izlemye kalksak habire donar görüntü. Tv'den izlemek en güzeli. Ben bu aşkam düğünde olacam da NTv'de yayın akışında falan veya belgesel varken açıklama yapılırsa tekrarının olup olmayacağını yazarsanız çok sevinirim. Ya buraya ya da bana özel mesajla bildiren olursa hayır duamı alır :)
-
tv de ilk gördüğümde hemen telefonun ajandasına eklemiştim alarm olarak, ben de izlicem, bugün saat 8 de sanırım
-
Kaçırmayınnnnnn gerçekten önemli bir belgesel...
BiÜyeOlamadım nickli şahıs hiç ortalarda gözükmüyor. :D
-
zputnik bunu yazdı:
-----------------------------phoneix bunu yazdı:
-----------------------------
Belgesel bugun 8 00 de ya cok seviyorum belgesellerı napım yazıp durasım geliyor:D
-----------------------------auhauhuahu xD.. Hocalar Tv ile pek aram yok benim.. Uydu da var mıdır bu NTV Yeşil? Ya da screen rip edebilecek delikanlı bir mürid?
-----------------------------ahuahuahua la kanalın adı NTV Yeşil deği öle bi yazmışsınki sanki öyle anlamşın gibi :D
-
Bu belgesel kaçmaz. hiç sevmesen bile adamların emeğine saygı duyup izlemen gerekir :)
-
torennt lin ki var mı bunun HD
-
Harika bi belgesel.Soluksuz izleyecegim vallaha.
-
Lanet olsun NTV tekliyor uyduda :S Anlaşılmıyor...
-
belgesel güzeldi gerçekten reklamsız kesintisiz Türkçe full hd olsa indirip arşive alıcam ama zor sanırım bulması.
-
güzel bir belgesel, dünyanın nasıl içine edildiğini ve edilmeye devam edeceğini anlatıyor.